as kad ir suns neturiu bet visas I aukstas yra isklijuotas plytelemis ir manau kad praktiskiau nieko negali buti,o jaukuma namuose sukuria tikrai ne girndys, o esami seimininkai.Gyvenimo budas nuosavame name ir bute yra labai skirtingi, zinoma gyvenant bute gali detis medines grindis visur,bet gyvenant name kai yra kiemas, vaikai,naminis draugas ir kt pramogos,kai niekas perdaug nesistengia nusiimti batu, tai kas butu is tu mediniu grindu tai nzn!
Nežinau ar čia klausimas į temą , ne visai apie patogumą, bet vis gi- ar reik derinti viryklės spalvą prie plautuvės spalvos. tarkim jei viryklė juodo stiklo, ar būtina , kad ir plautuvė būtų tamsi, na man gražu šviesi

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 12:16)
Nežinau ar čia klausimas į temą , ne visai apie patogumą, bet vis gi- ar reik derinti viryklės spalvą prie plautuvės spalvos. tarkim jei viryklė juodo stiklo, ar būtina , kad ir plautuvė būtų tamsi, na man gražu šviesi 

O kokios dar spalvos virtuveje?
Kokios spalvos stalvirsis?

QUOTE(Mivida @ 2012 02 14, 13:48)
Dar nenusprendėm, tai bus virtuvė kartu svetaine, plotas l.nedidelis tik 17 m2, perkeliam virtuvę į kambarį, o virtuvėj bus miegamasis (žinau, kad mažas, nesergu klaustrofobija

Dar laukiam breėžinuko virtuvės ir tada pajudės ledai.
QUOTE(Mivida @ 2012 02 14, 10:50)
Smagu, kad dar yra zmoniu su humoro jausmu
Na, ne apie sunys tema, tai ne offtopinsim
Bet tesiant grindu tema virtuveje, tai as dabar rezgu plana, kuris ramiai miegot neleidzia, kaip ikalbeti vyra nulupti grindu plyteles, ir patiesti parketa, kai jau virtuve sumontuota
Zinau, kad tai imanoma, ir meistra gera turime, bet darbo nemazai
Reikia surinkti daugiau argumentu ir irodyti, kad tai tiesiog butina
Kodel as dar iki montavino nepagalvojau visiskai atsisakyti plyteliu
galvojau tik apie tai, kad dar eile plyteliu klijuoti, bet kad visai jas nulupti nesumasciau

Na, ne apie sunys tema, tai ne offtopinsim

Bet tesiant grindu tema virtuveje, tai as dabar rezgu plana, kuris ramiai miegot neleidzia, kaip ikalbeti vyra nulupti grindu plyteles, ir patiesti parketa, kai jau virtuve sumontuota

Atsiprasau, jei sujaukiau mintis su tom medinem grindim

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 12:56)
Dar nenusprendėm, tai bus virtuvė kartu svetaine, plotas l.nedidelis tik 17 m2, perkeliam virtuvę į kambarį, o virtuvėj bus miegamasis (žinau, kad mažas, nesergu klaustrofobija
). Grindis dėsim šviesų parketą smulkų, sienas dar nenusprendėm tikskliai bet planuojame irgi šviesia spalva-dvie sienos dažomos-kur virtuvės zona, kitos dvi tapetuojamos. Baldelių nedaug, manau, kad šviesūs (ne balti) , stalviršis tamsesnis, gal kaip medžio spalva. Čia tiek mano minčių, viskas dar gali būti koreguojama. Esame atviri pasiūlymams.

Manau derinciau prie stalvirsio, o ne virykles

QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 14:12)
Ačiū, patvirtinat mano mintis

O vyras galvoja kitaip

kaip manot ar nieko jei bus išdėstyta tokia tvarka- šaldytuvas-ir iškart orkaitė, nebus jam per karšta? Tik nuo viryklės taškys

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 14:16)
O vyras galvoja kitaip
kaip manot ar nieko jei bus išdėstyta tokia tvarka- šaldytuvas-ir iškart orkaitė, nebus jam per karšta? Tik nuo viryklės taškys

O vyras galvoja kitaip

Pas mus seniau buvo snaige saldytuvas su plastmasinem rankenom ir sena orkaite-virykle, tai kai kepdavom pyragus ji kaisdavo ir issilyde rankeneles saldymo kameros.
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 13:16)
O vyras galvoja kitaip

O vyras galvoja kitaip

as manau kad nebus gerai nei saldytuvui nei tau paciai, nebus patogu kokia nors minimale spintele vistiek pabandyk italpinti tarp orkaites ir saldytuvo ,zinomai ,jei imanoma,mano virtuve 3.5m ilgyje visa sukista.
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 13:12)
Atsiprasau, jei sujaukiau mintis su tom medinem grindim
Geriau islaikyti gerus santykius su vyru, nei tureti bet kokia kaina medi virtuveje 

Del grindu santykiu nesugadinsim, tik mano vyrui dar vienas galvos skausmas atsiras

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 13:16)

Siandien kaip tik to pacio klausiau pas dizainere, nes noriu uzsisakyti kriaukle

QUOTE(aix2011 @ 2012 02 14, 14:58)
as manau kad nebus gerai nei saldytuvui nei tau paciai, nebus patogu kokia nors minimale spintele vistiek pabandyk italpinti tarp orkaites ir saldytuvo ,zinomai ,jei imanoma,mano virtuve 3.5m ilgyje visa sukista.
Greičiausiai reiks dėti mažą ''spintelę'', rankšluosčių kabyklą kokią, bandytumėm dėti tiesiog storą pertvarą, bet nuo to taškymasis nesumažės. Teks paaukoti erdvę. O erdvės nedaug-tik 2.5 metro prie vienos sienos ir 1.17 m prie kitos (- 60 cm spintelės plotis, lieka 57 cm, tiek yra iki radijatoriaus)
QUOTE(agotas @ 2012 02 14, 16:47)
Siandien kaip tik to pacio klausiau pas dizainere, nes noriu uzsisakyti kriaukle
Dabar pas mus pakankamai sviesus stalvirsis, bet kriaukle juoda ir kaitlente juoda. Naujoje virtuveje vel kriaukle desiu juoda, prie kaitlentes, nes viena plokstuma. Kazkaip dabar ziuriu i virtuve ir tikrai sviesi kriauke man nepatiktu 

Gal ir taip, man sunku įsivaizduoti, tik tikrai žinau , kad metalinės nenoriu .
Noriu tokios:
(tik be prailginimo)

arba:

Papildyta:
Dar svarstau (jei nepavyks atsivesti dujų legaliai iš dabartinės virtuvės į kambarį) gal atsijungti dujas ir įsirengti elektrinę indukcinę kaitlentę

QUOTE(Gorada @ 2012 02 13, 16:10)
pas mane visas pirmas aukstas - virtuve, svetaine, koridorius - plyteles. ir labai labai dziaugiuosi tokiu pasirinkimu.
4. pas mane grindys sildomos, tai ziema malonu, plyteles nera siltos, bet ir ne ledines.
antra kart daryciau tiap pat
4. pas mane grindys sildomos, tai ziema malonu, plyteles nera siltos, bet ir ne ledines.
antra kart daryciau tiap pat

Pas mus irgi visas pirmas aukštas plytelės

Be to, čia kažkas rašė, kad plytelės - nejauku, tai žiūrint kokias plyteles išsirinksi

O jau kada nors, kai rengsimės antrą aukštą, ten darysim medines grindis, kadangi ten nevaikščiosi nei su batais, nei iš lauko neprisineš žvyrų, molių, negaminsi ten maisto, neprisitaškys ir t.t.
4. Pas mus irgi šildomos grindys, nežinau kodėl pas jus plytelės nešiltos, nes pas mus tai tokios šiltos, kad vaikštom basom.