Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

as kad ir suns neturiu bet visas I aukstas yra isklijuotas plytelemis ir manau kad praktiskiau nieko negali buti,o jaukuma namuose sukuria tikrai ne girndys, o esami seimininkai.Gyvenimo budas nuosavame name ir bute yra labai skirtingi, zinoma gyvenant bute gali detis medines grindis visur,bet gyvenant name kai yra kiemas, vaikai,naminis draugas ir kt pramogos,kai niekas perdaug nesistengia nusiimti batu, tai kas butu is tu mediniu grindu tai nzn!
Atsakyti
Nežinau ar čia klausimas į temą , ne visai apie patogumą, bet vis gi- ar reik derinti viryklės spalvą prie plautuvės spalvos. tarkim jei viryklė juodo stiklo, ar būtina , kad ir plautuvė būtų tamsi, na man gražu šviesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 12:16)
Nežinau ar čia klausimas į temą , ne visai apie patogumą, bet vis gi- ar reik derinti viryklės spalvą prie plautuvės spalvos. tarkim jei viryklė juodo stiklo, ar būtina , kad ir plautuvė būtų tamsi, na man gražu šviesi  ax.gif

O kokios dar spalvos virtuveje?
Kokios spalvos stalvirsis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 14, 13:48)
O kokios dar spalvos virtuveje?
Kokios spalvos stalvirsis?  smile.gif

Dar nenusprendėm, tai bus virtuvė kartu svetaine, plotas l.nedidelis tik 17 m2, perkeliam virtuvę į kambarį, o virtuvėj bus miegamasis (žinau, kad mažas, nesergu klaustrofobija rolleyes.gif ). Grindis dėsim šviesų parketą smulkų, sienas dar nenusprendėm tikskliai bet planuojame irgi šviesia spalva-dvie sienos dažomos-kur virtuvės zona, kitos dvi tapetuojamos. Baldelių nedaug, manau, kad šviesūs (ne balti) , stalviršis tamsesnis, gal kaip medžio spalva. Čia tiek mano minčių, viskas dar gali būti koreguojama. Esame atviri pasiūlymams.
Dar laukiam breėžinuko virtuvės ir tada pajudės ledai.
Atsakyti
QUOTE(Mivida @ 2012 02 14, 10:50)
Smagu, kad dar yra zmoniu su humoro jausmu  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Na, ne apie sunys tema, tai ne offtopinsim  biggrin.gif
Bet tesiant grindu tema virtuveje, tai as dabar rezgu plana, kuris ramiai miegot neleidzia, kaip ikalbeti vyra nulupti grindu plyteles, ir patiesti parketa, kai jau virtuve sumontuota  g.gif  biggrin.gif Zinau, kad tai imanoma, ir meistra gera turime, bet darbo nemazai  g.gif Reikia surinkti daugiau argumentu ir irodyti, kad tai tiesiog butina  biggrin.gif Kodel as dar iki montavino nepagalvojau visiskai atsisakyti plyteliu  doh.gif galvojau tik apie tai, kad dar eile plyteliu klijuoti, bet kad visai jas nulupti nesumasciau  doh.gif  verysad.gif

Atsiprasau, jei sujaukiau mintis su tom medinem grindim doh.gif biggrin.gif Geriau islaikyti gerus santykius su vyru, nei tureti bet kokia kaina medi virtuveje hihihi.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 12:56)
Dar nenusprendėm, tai bus virtuvė kartu svetaine, plotas l.nedidelis tik 17 m2, perkeliam virtuvę į kambarį, o virtuvėj bus miegamasis (žinau, kad mažas, nesergu klaustrofobija  rolleyes.gif ). Grindis dėsim šviesų parketą smulkų, sienas dar nenusprendėm tikskliai bet planuojame irgi šviesia spalva-dvie sienos dažomos-kur virtuvės zona, kitos dvi tapetuojamos. Baldelių nedaug, manau, kad šviesūs (ne balti) , stalviršis tamsesnis, gal kaip medžio spalva. Čia tiek mano minčių, viskas dar gali būti koreguojama. Esame atviri pasiūlymams.
Dar laukiam breėžinuko virtuvės ir tada pajudės ledai.

Manau derinciau prie stalvirsio, o ne virykles g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonlight: 14 vasario 2012 - 13:12
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 14:12)

Manau derinciau prie stalvirsio, o ne virykles  g.gif

Ačiū, patvirtinat mano mintis bigsmile.gif
O vyras galvoja kitaip dry.gif

kaip manot ar nieko jei bus išdėstyta tokia tvarka- šaldytuvas-ir iškart orkaitė, nebus jam per karšta? Tik nuo viryklės taškys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 14:16)
Ačiū, patvirtinat mano mintis  bigsmile.gif
O vyras galvoja kitaip  dry.gif

kaip manot ar nieko jei bus išdėstyta tokia tvarka- šaldytuvas-ir iškart orkaitė, nebus jam per karšta? Tik nuo viryklės taškys  unsure.gif

Pas mus seniau buvo snaige saldytuvas su plastmasinem rankenom ir sena orkaite-virykle, tai kai kepdavom pyragus ji kaisdavo ir issilyde rankeneles saldymo kameros.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 13:16)
Ačiū, patvirtinat mano mintis  bigsmile.gif
O vyras galvoja kitaip  dry.gif

kaip manot ar nieko jei bus išdėstyta tokia tvarka- šaldytuvas-ir iškart orkaitė, nebus jam per karšta? Tik nuo viryklės taškys  unsure.gif

as manau kad nebus gerai nei saldytuvui nei tau paciai, nebus patogu kokia nors minimale spintele vistiek pabandyk italpinti tarp orkaites ir saldytuvo ,zinomai ,jei imanoma,mano virtuve 3.5m ilgyje visa sukista.
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 13:12)
Atsiprasau, jei sujaukiau mintis su tom medinem grindim  doh.gif  biggrin.gif Geriau islaikyti gerus santykius su vyru, nei tureti bet kokia kaina medi virtuveje hihihi.gif

Del grindu santykiu nesugadinsim, tik mano vyrui dar vienas galvos skausmas atsiras biggrin.gif Jis jau nespeja paskui mano idejas, bet dazniausiai sutinka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 13:16)
Nežinau ar čia klausimas į temą , ne visai apie patogumą, bet vis gi- ar reik derinti viryklės spalvą prie plautuvės spalvos. tarkim jei viryklė juodo stiklo, ar būtina , kad ir plautuvė būtų tamsi, na man gražu šviesi  ax.gif

Siandien kaip tik to pacio klausiau pas dizainere, nes noriu uzsisakyti kriaukle smile.gif Dabar pas mus pakankamai sviesus stalvirsis, bet kriaukle juoda ir kaitlente juoda. Naujoje virtuveje vel kriaukle desiu juoda, prie kaitlentes, nes viena plokstuma. Kazkaip dabar ziuriu i virtuve ir tikrai sviesi kriauke man nepatiktu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aix2011 @ 2012 02 14, 14:58)
as manau kad nebus gerai nei saldytuvui nei tau paciai, nebus patogu kokia nors minimale spintele vistiek pabandyk italpinti tarp orkaites ir saldytuvo ,zinomai ,jei imanoma,mano virtuve 3.5m ilgyje visa sukista.

Greičiausiai reiks dėti mažą ''spintelę'', rankšluosčių kabyklą kokią, bandytumėm dėti tiesiog storą pertvarą, bet nuo to taškymasis nesumažės. Teks paaukoti erdvę. O erdvės nedaug-tik 2.5 metro prie vienos sienos ir 1.17 m prie kitos (- 60 cm spintelės plotis, lieka 57 cm, tiek yra iki radijatoriaus)

QUOTE(agotas @ 2012 02 14, 16:47)
Siandien kaip tik to pacio klausiau pas dizainere, nes noriu uzsisakyti kriaukle smile.gif  Dabar pas mus pakankamai sviesus stalvirsis, bet kriaukle juoda ir kaitlente juoda. Naujoje virtuveje vel kriaukle desiu juoda, prie kaitlentes, nes viena plokstuma. Kazkaip dabar ziuriu i virtuve ir tikrai sviesi kriauke man nepatiktu schmoll.gif

Gal ir taip, man sunku įsivaizduoti, tik tikrai žinau , kad metalinės nenoriu .
Noriu tokios:
(tik be prailginimo)
user posted image
arba:
user posted image
Papildyta:

Dar svarstau (jei nepavyks atsivesti dujų legaliai iš dabartinės virtuvės į kambarį) gal atsijungti dujas ir įsirengti elektrinę indukcinę kaitlentę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2012 02 13, 16:10)
pas mane visas pirmas aukstas - virtuve, svetaine, koridorius - plyteles. ir labai labai dziaugiuosi tokiu pasirinkimu.
4. pas mane grindys sildomos, tai ziema malonu, plyteles nera siltos, bet ir ne ledines.

antra kart daryciau tiap pat smile.gif

Pas mus irgi visas pirmas aukštas plytelės smile.gif. Pats tobuliausias variantas, kadangi labai praktiška - ypač virtuvėje ir koridoriuje.
Be to, čia kažkas rašė, kad plytelės - nejauku, tai žiūrint kokias plyteles išsirinksi smile.gif.
O jau kada nors, kai rengsimės antrą aukštą, ten darysim medines grindis, kadangi ten nevaikščiosi nei su batais, nei iš lauko neprisineš žvyrų, molių, negaminsi ten maisto, neprisitaškys ir t.t.

4. Pas mus irgi šildomos grindys, nežinau kodėl pas jus plytelės nešiltos, nes pas mus tai tokios šiltos, kad vaikštom basom.

Atsakyti