Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 14, 18:07)
Gal ir taip, man sunku įsivaizduoti, tik tikrai žinau , kad metalinės nenoriu .
arba:
user posted image
Papildyta:

As desiu tokia arba bent jau labiai panasia. Esu issirinkus Balnco Nova6. O metalines as irgi nenoriu, bet is draugiu atsiliepimu, tai ant sviesios po laiko matosi demes, o as su juoda neturiu jokiu problemu.
Atsakyti
O kokias kaitlentes pasirenkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 22:40)
O kokias kaitlentes pasirenkat?  ax.gif

Man patiko:
čia
user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Klausiau prieš tai, ar didelis skirtumas tarp hettish mechanizmų ir Blum'o, bet taip nieks ir neatsakėt? ax.gif

Pastebėjau, kad duodate gerų patarimų 4u.gif Įkeliu ir aš savo virtuvėlę, gal turėsite kokių pastabų, kas gerai, kas ne... mirksiukas.gif

Į spalvą virtuvės nežiūrėkit, kadangi bus netokia biggrin.gif virš šaldytuvo bus nevyninė, o spintelė. Po orkaite stovės indaplovė. Ką manote? blink.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(FLCL @ 2012 02 14, 22:56)
Klausiau prieš tai, ar didelis skirtumas tarp hettish mechanizmų ir Blum'o, bet taip nieks ir neatsakėt?  ax.gif

Tai, kad atsake..
QUOTE(Saron @ 2012 02 13, 09:05)
Turiu hettich jau 8 metus ir nenusivyliau. mirksiukas.gif  O šiap galima nueiti į atstovų salonus ir pasižiūrėti, pabandyti. Bent aš taip rinkausi.

Atsakyti
Sveiki,

Klausiau prieš tai, ar didelis skirtumas tarp hettish mechanizmų ir Blum'o, bet taip nieks ir neatsakėt?  ax.gif

Pastebėjau, kad duodate gerų patarimų  4u.gif Įkeliu ir aš savo virtuvėlę, gal turėsite kokių pastabų, kas gerai, kas ne...  mirksiukas.gif

Į spalvą virtuvės nežiūrėkit, kadangi bus netokia  biggrin.gif virš šaldytuvo bus nevyninė, o spintelė. Po orkaite stovės indaplovė. Ką manote?  blink.gif

My Webpage

Mano indaplovė stovi po orkaite biggrin.gif Nepatogumų nesukelia biggrin.gif Ar patogu bus kriauklė žemiau g.gif Kiek cm kaitlentės kairėje pusėje?
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 23:40)

As pasirinkau indukcine ax.gif
geru patarimu ir konsultaciju gavau is speedy (lyg tiksliai nicka parasiau blush2.gif ). O buitine technika pigiausiai pasiule www.technikanamams.lt 4u.gif tikiuosi neistrins kaip reklamos rolleyes.gif

Siaip yra atskiros temos technikai mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 14, 22:40)

Tik indukcine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2012 02 15, 08:52)
Mano indaplovė stovi po orkaite  biggrin.gif Nepatogumų nesukelia  biggrin.gif Ar patogu bus kriauklė žemiau  g.gif Kiek cm kaitlentės kairėje pusėje?

Apie 20 cm bus iki kaitlentės. O dėl kriauklės, tai nelabai pasirinkimą turim, nes daugiau nėr kur statyt unsure.gif Ji bus apie 83-84 cm. aukščio smile.gif

Atsakyti
Pas mane irgi indukcine kaitlente, SMEG. smile.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz atsakymus aciuks.gif Indukcine vienareiksmiskai nugalejo pioneer.gif

Sveiki,

Pastebėjau, kad duodate gerų patarimų  4u.gif Įkeliu ir aš savo virtuvėlę, gal turėsite kokių pastabų, kas gerai, kas ne...  mirksiukas.gif

Į spalvą virtuvės nežiūrėkit, kadangi bus netokia  biggrin.gif virš šaldytuvo bus nevyninė, o spintelė. Po orkaite stovės indaplovė. Ką manote?  blink.gif

My Webpage

O jum nesinori,kad tie auksti blokai butu salia vienas kito? turiu minty,kad saldytuva perkeltumet prie orkaites. taip ir langas "atlaisvetu" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 15, 10:50)
O jum nesinori,kad tie auksti blokai butu salia vienas kito? turiu minty,kad saldytuva perkeltumet prie orkaites. taip ir langas "atlaisvetu"  ax.gif

drinks_cheers.gif man irgi tas aukštas blokas prie lango atrodo, kad ir langą, ir šviesą užstoja g.gif
Atsakyti