QUOTE(miskouoga @ 2012 02 15, 11:18)
As renkuosi ne indukcine. Turiu keleta nuostabiu spiziniu puodu, kurie netinka siai kaitlentei, o ju atsisakyti tikrai nenoriu.
O kokia?
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 02 15, 18:54)
Pas mane irgi bus bet kokia tik ne idukcine, o greiciausiai dujine, nors noreciau paparastes elektrines keraminiu pavirsiumi.
Irgi kodel ne indukcine, kokie minusai? Del spiziniu puodu suptrantu, o kas dar?
QUOTE(FLCL @ 2012 02 15, 23:38)
Daugiau vietos nėra ten, taigi jeigu šaldytuvą perkelt, tada reikėtų išmest iš tos vietos kažką, o man patogiausia, kai kaitlentė stovi ten kur dabar. Be to, išmetus šaldytuvą, prasitęstų stalviršis, kuris būtų 83-84 cm, kas man būtų labai nepatogu, kadangi ūgis ne iš žemųjų

Kažkaip didelių tų spintelių ir šaldytuvo išdėstymas man nekliūna, o langas didelis ten, tai gal pakaks tos šviesos?
Šiandien atvažiavo išmatuot tiksliai, tai iš kaitlentės dešinės nebebus rankšluostinės - šiek tiek apsiskaičiavau
Turiu klausimą dėl stalčių. Kad būtų gražu ir vientisa, ar kairėj stalčiai turėtų būti lygūs su dešinės savo ilgiu? Nes dešinės (prie šaldytuvo) dabar yra ilgesni, tai ar juos trumpint ir dėt tarp tų stalčių ir tarp kriauklės spintutės konteineriuką, ar palikt taip kaip dabar yra? Ar gražiai žiūrėsis tie stalčiai, jeigu jie savo ilgiu nebus vienodi?
Virš šaldytuvo bus uždaroma spintutė, gal turėtumėt pasiūlymų kam ją galima būtų pritaikyti?
Virtuvė
Papildyta:
Ačiū, nepastebėjau
Stalciu nesiaurinciau, dabar turiu virtuvej didelius stalcius, jie labai patogu. Be to, jei susiaurinsite, vel atsiras papildoma spintele, kuri savo ismatavimu bus neproporcinga kitoms...
O virs saldytuvo spintute turit minty vietoj vynines?
Mergaites, o kur virtuvej laikot naudojamus ranksluoscius? Ka jiems suprojektuojat?