Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Elysa @ 2012 03 26, 17:53)
Na čia tas pats, kaip su "Put...put...put....."  biggrin.gif
Su mumis kartais taip pat gali bandyt pasielgti..... smile.gif

Ir neveltui paminėjau sugebėjimą apsieiti fiziškai su realiu ginklu....

Jokia patirtis nenueina niekais.... smile.gif

O su sapnais kaip tai susiję visgi? g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Sapnas: esu ligonineje su juoda vasarine suknele - labai ji man nepatiko ir nenorejau ten buti. Keliom dienom atiduodu vaika seneliams - nors to nenoriu, pamirstu sudeti jam daiktus. sad.gif((((((
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2012 03 26, 15:12)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Jo , smūgis iš galo labai garsiai atrodo..... smile.gif
Kartą pagalvojau, jog šakės... smile.gif

Bet žmogus, sėdėjęs prie vairo... tik nusišypsojo....  smile.gif

Na tas kablys... mašinos gale...
Papildyta:
Visaip juk būna... smile.gif
Kartais vairuoji, kartais sėdi šalia...

Ir gauni į užpakalį  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Na ką???... moterys ir merginos???

Paklausom ir peržiūrim dar kartą???
http://www.youtube.c...ature=endscreen
Papildyta:
O žinot, kodėl jos nenušovė? smile.gif

keleta kartų skaičiau, bet nieko nesupratau g.gif
Atsakyti
labukas as sianakt sapnavau kad uzpuolama maksima sialia mano darbo matau pro darbo langa kaip policija atvaziuoja sturmut tos parduotuves kad pagautu tuos nusikaltelius ir matau kaip i ja nori eiti kazkokia moteris as isbegu jai pasakyt kad neeitu o tas uzpuolikas sauna i mane is nugaros juntu tik kad krentu ant zemes doh.gif ir saukia kiti kad as pasauta kad bega kraujas unsure.gif o pataike man i menti unsure.gif manu kad tas sapnas nieko gero nezada doh.gif
Atsakyti
Gal galite paaiškinti sapno reikšmę.

Sapnuoju, kad vaikui daro polipų operaciją, neužmigdo, tačiau neskaudžiai ir be kraujo juos pasalina. O mano vaikas lyg atgimsta ir sako dabar lengviau gyventi. Ir laimingi iseinam is gydytojo.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 03 29, 10:14)
labukas as sianakt sapnavau kad uzpuolama maksima sialia mano darbo  matau pro darbo langa kaip policija atvaziuoja sturmut tos parduotuves kad pagautu tuos nusikaltelius ir matau kaip i ja nori eiti kazkokia moteris as isbegu jai pasakyt kad neeitu o tas uzpuolikas sauna i mane is nugaros juntu tik kad krentu ant zemes  doh.gif ir saukia kiti kad as pasauta kad bega kraujas  unsure.gif o pataike man i menti  unsure.gif  manu kad tas sapnas nieko gero nezada  doh.gif

Logiškai pritempiant paaiškinimą prie sapno simbolių galiu pasakyti, kad man panašu į tai, kad gal laukia kokia sukrečianti stipri žinia,kuri ''paguldo ant žemės", kuri gali kažkiek transformuoti gyvenimą, gali ''atimti gyvenimo džiaugsmą''. Tiesiog gal nusimato kokie nevaldomi įvykiai, kurių Tu pati negalėtum niekaip sureguliuoti, gal pasąmonėj bijai kažko, kad negalėsi padaryti tam įtakos? Viena, jei jutai fizinį skausmą, kai pašovė, jei sapno metu buvo fiziniai pojūčiai, tada rimčiau, ir kita, jei viskas baigėsi kitų šauksmais g.gif
Na, nežinau, nereikia priimti už gryną tiesą, kaip sakiau, logiškai pritemptas aiškinimas.
Atsakyti
sveiki, gal kažkas galės pakomentuoti plačiau... sapnavau kažkokią bažnyčią, apeigas... o vėliau iš jos išėjus man kažkas sako (negalėčiau įvardinti moteris ar vyras) Tavo laimingas skaičius yra 111. kadangi vienetas kartojasi tris kartus, tai 13 taip pat laimingas.

Visą dieną iš galvos "neišeina" šie skaičiai, tai labai įdomu ką jie galėtų reikšti.
Atsakyti
Laba, daznai sapnuoju musu su vyru vestuves, ir visa laika skirtingomis aplinkybemis.
Gal kas gali pakomentuoti?
Atsakyti
Sveiki,

esu dabar labai keblioje ir galima sakyti skaudzioje situacijoje.... darbe dedasi negeroves,kad baisu, niekas nesiskaito su zmonem.... ivyko toks ivykis ir tai perpilde mano taure, buvau pasiryzusi iseiti, taciau visi atkalbineja, kad neskubeciau ir pasejo manyje dvejone... dabar vis mastau,ka daryti, kaip cia pasilegti.... ir sia nakti susapnavau toki nesmagu sapna, bet toki realu - sapnuoju,kad mano draugas man buvo neistikimas ir dar ta panele pastoja. nznau, kaip tai interpretuoti, ar cia atspindi mano santykius darbe, kad jauciuosi siduota ar kaip?
sapnininke tokia reiksme: Sapnuoti išdavystę taip pat gali būti perspėjimas apie tai, kad kažką darote ne taip, kaip reikia ar būtina.

Labai prasau, kas galite pakomentuokite placiau, nes tos dvejones mane baigia pribaigti.. unsure.gif aciu
Atsakyti
labas o as siandkt sapnavau kad apvogai mano masina tenai nernadu mages ir kazkokios vonios nebera lyg kazkokia vonia veziau ir ja pavoge bet radom mes ta katinika jis prisipazino kad apvoge mus ir kad mano masina apgadino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimesMedis @ 2012 04 02, 22:53)
ivyko toks ivykis ir tai perpilde mano taure, buvau pasiryzusi iseiti, taciau visi atkalbineja, kad neskubeciau ir pasejo manyje dvejone...

Gal verčiau reikėjo ir išeiti?Sprendimus reik priimti pačiai. Už pačią niekas neturi spęsti.
Atsakyti
sveikos, sapnavau šiąnakt kad radau dulkėse auksinius auskarus,kieno jie nežinau,ką manote?
Atsakyti