Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 01 19, 16:51)
Aš apakus blink.gif Grįžo mama iš Klaipėdos ir parvežė man knygą - antrą Svetimšalės dalį blink.gif

QUOTE(abiga @ 2012 01 19, 17:00)
"Svetimšalių" berods bus net šešios,

user posted image tai turės mama darbo biggrin.gif
QUOTE(Ebru @ 2012 01 19, 23:10)
Sveikos smile.gif
maximoj daug nuolaidų knygom,[...] b] "Aš nužudžiau savo dukterį" [/b]
blink.gif koks baisus pavadinimas....nenorėčiau tokios knygos skaityt doh.gif
QUOTE(Masako @ 2012 01 20, 11:04)
Stikliuke, zinok, kazkaip niekaip neisivaziuoju su ta "Ketverto taisykle" - jau kone 100 psl. iveikiau, bet vis dar nepagaunu kampo, jau net buvo kilusi mintis imti kita knyga g.gif

g.gif aš ją skaičiau dar studijuodama, pamenu net straipsnius papildomai skaičiau apie tą knygą Hypneratomahia Polypgilli g.gif ar kažkaip panašiai doh.gif

o man šie metai užkeikti, normaliai nė viena knyga nelenda, pagaliau paėmiau Bėgantis paskui aitvarą cool.gif jeigu ir šita nelips- darysiu pertrauką knygų skaityme ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikliukė: 20 sausio 2012 - 15:58
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 20, 15:57)
blink.gif koks baisus pavadinimas....nenorėčiau tokios knygos skaityt doh.gif

М. Jasukaitytės knyga apie moterį, kuri pasidarė abortą..skaičiau, kai sūnus dar lopšyje gulėjo..su vežimėliu po kiemą daviausi ir besiduodama visą knygą perskaičiau ax.gif
Iš esmės knyga įsimintina, šiek tiek 'psichodelinė', bet visai nesigailiu, kad perskaičiau. Pavadinimas labiau šokiruojantis nei knygos turinys. Knyga apie dvasinius išgyvenimus, negalėjimą susitaikyti ir ieškojimą pagalbos, paguodos, pateisinimo sau...daugiau nepasakosiu, gal skaitysit smile.gif
Atsakyti
Anksciau labai megau detektyvus,per diena kaip prisedi taip ir perskaitai ka nors Agatos Kristi.Dabar jau nenoreciau,nes detektyvai tik pramogai,o norisi prasmingu knygu.
Atsakyti
QUOTE(Stikliukė @ 2012 01 18, 15:20)
O aš vis blaškiausi, ką skaityt- ką ėmiau, niekas nelipo doh.gif bet šiandien ryte pasiėmiau į rankas Vaistininko namai bigsmile.gif ir labai patiko- kadangi sergu šiek tiek, gulinėju, tai jau šimtuką įveikiau- labai patinka thumbup.gif
user posted image

Gera knyga, man įstrigo.
Šią savaitę nieko nepaskaitau, o jei ir paimu į rankas, tai lūžtu. Jei bus ūpo - atsigriebsiu savaitgalį.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 01 19, 23:24)
Aš irgi "Miškuose" nusipirkau. smile.gif  Dar galvojau apie "Pagalbą", bet prisiminiau, kad Masako labai vertimą supeikė, tai ir nebeėmiau.  smile.gif

o cia visose maximose? iki kada cia tokios akcijos?

QUOTE(Masako @ 2012 01 20, 11:14)
Tai sekmadieni meetinames? kas bus?

Vessta, Fati, Pajauta, caralaite, busit? (zinot, del ko klausiu blush2.gif ) 4u.gif

busiu pioneer.gif

Ingėnai, tau Hari Poteri nest?
Atsakyti
Labai labai labai apsikrovus knygom šiuo metu esu;> Skaitau šiuo metu Remarko "Tris Draugus" ir pradėjau po truputį V. Suvorovo "Akvariumą" skaityt. Esat kas skaitę šias gal, patiko/nepatiko, kodėl?: )
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 01 20, 21:15)

Ingėnai, tau Hari Poteri nest?

Aha, atnešk.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 01 20, 12:04)
Stikliuke, zinok, kazkaip niekaip neisivaziuoju su ta "Ketverto taisykle" - jau kone 100 psl. iveikiau, bet vis dar nepagaunu kampo, jau net buvo kilusi mintis imti kita knyga g.gif

Man "Ketverto taisyklė" visai patiko, nors nebuvo iš tų knygų, nuo kurių neįmanoma atsiplėšti. Tie studentai šiek tiek erzino, per daug rimti jie man pasirodė. O įdomiausia buvo skaityti apie viską, kas susiję su ta sena knyga.

QUOTE(Masako @ 2012 01 20, 12:14)
Beje, nustebinot, kad yra filmas "Tiesiog drauge". Oi, kaip smalsu paziuret bigsmile.gif

Masako, kaip čia atsitiko, kad tu tokio gana garsaus filmo dar nematei? biggrin.gif Man jis labai patiko, knygos irgi labai norėčiau.
QUOTE(Vessta @ 2012 01 20, 22:15)
o cia visose maximose? iki kada cia tokios akcijos?

Man atrodo, kad visoe. Kiek laiko, tai nežinau, gal savaitę. Bet tikrai yra keletas gerų knygų visai nebrangiai.
QUOTE(illuminated @ 2012 01 20, 22:18)
Labai labai labai apsikrovus knygom šiuo metu esu;> Skaitau šiuo metu Remarko "Tris Draugus" ir pradėjau po truputį V. Suvorovo "Akvariumą" skaityt. Esat kas skaitę šias gal, patiko/nepatiko, kodėl?: )

"Tris draugus" tai turbūt dauguma skaitė. Nežinau nė vieno, kam ši knyga būtų nepatikusi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Myte zadu pasirodyti,nors ir sergu-vaikas pasveiko,tai man- sinusitas doh.gif
QUOTE(luiziana @ 2012 01 20, 14:15)
Kaip tik ja skaitau dabar,pradzioj raukiausi,kad pirmuoju asmeniu rasoma,nemegstu tokiu knygu,kai prasideda as esu toks ir toks,mano diena prasidejo taip[I]...bet jau isiskaiciau,pripratau,nes knyga itaukia stipriai  biggrin.gif Girdejau is atsiliepimu,kad pabaiga nuvilia savo neaiskumais,to irgi nepakenciu,bet vistiek skaitau,o gal suprasiu ta pabaiga  biggrin.gif

O liuks thumbup.gif , patiks ir man tada,dekui vienam zmogiukui,kad man ja nupirko pigiai  4u.gif
O kodel sakai,kad neradai ka skaityti,negi jau visas Nesbo knygas perskaitei? smile.gif

Del pirmo asmens ir as raukausi drinks_cheers.gif nors jei knyga stipriai itraukia tai dar nieko rolleyes.gif Del "Miskuose" pabaigos irgi pykau,buvo aisku,kad nieks neaisku biggrin.gif

Nesbo jau po sekmadienio pradesiu skaityti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 01 20, 21:26)
"Tris draugus" tai turbūt dauguma skaitė. Nežinau nė vieno, kam ši knyga būtų nepatikusi.

Tai įsivaizduoju. Mane pačią labiau domino nuomonės apie "Akvariumą". :>
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 01 20, 23:49)
Tai įsivaizduoju. Mane pačią labiau domino nuomonės apie "Akvariumą". :>

Perskaityk, ir turėsi nuomonę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 01 20, 12:14)
Vessta, Fati, Pajauta, caralaite, busit? (zinot, del ko klausiu blush2.gif ) 4u.gif

Būsiu, atvaryk, papliurpsim biggrin.gif. marakeš, maž ir tu ateisi?
Tik aš vėliau ateisiu, apie kokias tris, gi reikia paslidinėt, o tai tiek zyziau kad nėr sniego, dabar tenka vaidint kaip džiaugiuosi kad pagaliau jo privertė biggrin.gif.

Dabar jums leidus surašysiu savo pageidavimų koncertą biggrin.gif. Gal kas galėtų man paskolint skaitymui ką nors iš šito knygų sąrašo?
Romain Gary "Dangaus šaknys"
Romain Gary "Gyvenimas dar prieš akis"
Bernard Werber "Tanatonautai" (Fati, gal tu gali? smile.gif)
Elizabeth Kostova "Istorikė" (Masako, tu jau prakalei šitą ar dar turi?)
Julian Barnes "Flobero papūga"
Emma Donoghue "Kambarys"
Liudmila Ulickaja "Daniel Shtain, perevodchik" (idealu, jei rusiškai)
Elena Kurklietytė "Šešėlių verpėja"

Na gal užteks, įsijaučiau biggrin.gif.
Atsakyti