Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(Creed @ 2012 01 20, 21:53)
Del "Miskuose" pabaigos irgi pykau,buvo aisku,kad nieks neaisku biggrin.gif

Nesbo jau po sekmadienio pradesiu skaityti thumbup.gif

blink.gif tai ar skaityt ta knyga...ar verta? jei pabaigos nieks nesuprato biggrin.gif Vistik virs 500psl. gaisint laika del nezinios... g.gif

Nesbo turiu visas jau senai,bet jauciu tu pirmiau perskaitysi visas,nei as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2012 01 21, 12:47)
Būsiu jei nieks nepasikeis
O tau šitą atnešiu smile.gif

Labai gerai, kad ateisi thumbup.gif Aš juk tau dar ir skolinga, jau net gėda blush2.gif
Ir jei knygą atneši, būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2012 01 20, 21:26)
Man atrodo, kad visoe. Kiek laiko, tai nežinau, gal savaitę. Bet tikrai yra keletas gerų knygų visai nebrangiai.

gal gali pasakyt kurios tavo nuomone geros? smile.gif gal isigyciau, nes turiu kaip tik maximos ceki smile.gif

Sveikos 4u.gif skaitau Hesse "Roshalde", patinka, tokia jau knyga, idomi istorija, itrauke smile.gif
Gavau isankstiniu gimtadienio dovanu "Santarama" thumbup.gif ir dar ceki vagoj, tai jau laimes pilnos kelnes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 21, 13:15)
O nepradėjot taupyt pinigus KM?  cool.gif Aš vis atsidedu, nebepirksiu knygų, kad paskui lepinčiau save  bigsmile.gif

Aš jau morališkai, finansiškai ir visaip kaip ruošiuosi KM bigsmile.gif Vakar prieš miegą sudarinėjau norimų įsigyti knygų sąrašą bigsmile.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti mintimis. skaitau Grocholos Sugipsuota širdis. na, ten plius minus mūsų amžius - jau yra kompiuteriai, bet dar nėra Vokietijoje euro. tai rašo, kad bus vyro gimtadienis (vasarą) ir meniu: mamos pyragėliai, gėrimai, barščiai ir spirgai blink.gif na, man dar mintis, kad kažkas ypatingo, gal kažkaip ne taip išversta. bet ne - rašo: lašinių lydosi trys keptuvės, į vieną gale bers svogūnus, į kitą- obuolius, o trečia bus be nieko. ką aš žinau... unsure.gif doh.gif
Atsakyti
merginos persiprasausis jei sutrukdysiu, bet norejau pasiidomauti pas jus. ieskau padevetu knygu nusipirkt, per google ismete supermamas su knygu turgeliu. atrodo perziurejau visus puslapius su temom, bet neuzmaciau... ar praziurejau? gal kas nukreiptumet vargse pasiklydele? 4u.gif
Atsakyti
Perskaičiau Hessės Roshaldę. Labai labai patiko, liūdna istorija, bet graži, labai sušildė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cendy @ 2012 01 21, 21:13)
merginos persiprasausis jei sutrukdysiu, bet norejau pasiidomauti pas jus. ieskau padevetu knygu nusipirkt, per google ismete supermamas su knygu turgeliu. atrodo perziurejau visus puslapius su temom, bet neuzmaciau... ar praziurejau? gal kas nukreiptumet vargse pasiklydele?  4u.gif

va cia
http://www.supermama...;#entry52719653
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 21, 13:15)
O nepradėjot taupyt pinigus KM?  cool.gif Aš vis atsidedu, nebepirksiu knygų, kad paskui lepinčiau save  bigsmile.gif

Pradėjom pradėjom. Įdomu būtų sužinot kokias knygas planuojat pirkti. bigsmile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2012 01 21, 15:36)
Labai gerai, kad ateisi thumbup.gif  Aš juk tau dar ir skolinga, jau net gėda blush2.gif 
Ir jei knygą atneši, būsiu dėkinga  4u.gif

QUOTE(kiršė @ 2012 01 21, 19:45)
Aš jau morališkai, finansiškai ir visaip kaip ruošiuosi KM  bigsmile.gif  Vakar prieš miegą sudarinėjau norimų įsigyti knygų sąrašą  bigsmile.gif

Sveikutės!

Gal iš meetininkių ką nors iš šitų mano pageidaujamų turit?
1. Murakami "1Q84" I d.
2. Austen "Įtikinėjimas" arba "Protas ir jausmai"
3. Ha Jin " Laukimas"
4. Šiškin "Laiškų knyga"
5. D. Lodge "Mintijimai"
6. T. Shall "Tūkstantmečio ir vienos nakties šalyje"
7. "Širdis tai vienišas medžiotojas"
8. "Limbų priesaika arba Misererė"
9. "Mirties chemija"
10. "Šimto metų istorija"
11. Huxley "Beždžionė ir esmė"
12. J. Erlickas "Ateinu su šaukštu"
13. Prachete "Mažieji dievai"
14. "Namas su septyniais frontonais"
15. Oktave Mirbeau "Kambarinės dienoraštis"
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2012 01 21, 21:08)
Pradėjom pradėjom. Įdomu būtų sužinot kokias knygas planuojat pirkti. bigsmile.gif
Sveikutės!

1. Murakami "1Q84" I d.
3. Ha Jin " Laukimas"
4. Šiškin "Laiškų knyga"
5. D. Lodge "Mintijimai"
9. "Mirties chemija"

Turiu pažymėtas
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2012 01 21, 22:08)
1. Murakami "1Q84" I d.
3. Ha Jin " Laukimas"
4. Šiškin "Laiškų knyga"
5. D. Lodge "Mintijimai"
9. "Mirties chemija"

Deja neturiu nė vienos unsure.gif
Beje, "Tūkstančio ir vienos nakties šalyje" aš asmeniškai tai nerekomenduočiau. Man jinai šiaipsau. Nors, aišku, skoniai skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 sausio 2012 - 22:29
Hesse "Roshaldė"
4u.gif
Atsakyti