Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(eliss @ 2012 01 19, 14:22)

kokia čia proga?

Nes labai gera buvau bigsmile.gif
Atsakyti

Aš apakus blink.gif Grįžo mama iš Klaipėdos ir parvežė man knygą - antrą Svetimšalės dalį blink.gif (pirmą gavau iš jos per Kalėdas). Taip va ir sėdžiu visa apakus, nes mano mama taip nedaro - neperka man knygų va taip va "iš oro" ar "iš idėjos". Nieko nesuprantu, juk stebuklų metas, t.y. Kalėdos, jau praėjo. Anyway, džiaugiuosi ir esu patenkinta tokiu vat netikėtu siurprizu. Palauksiu, gal kartais taip visos penkios (ar kiek ten jų yra) dalys sukeliaus į mano lentynas iš mamos rankų rolleyes.gif O tada jau ir imsiuos jų skaitymo bigsmile.gif
Atsakyti
"Svetimšalių" berods bus net šešios, šį mėnesį penkta knyga turėtų pasirodyti smile.gif Aš turbūt lauksiu, kol visos pasirodys ir tik tada pradėsiu skaityt.
Iš pastaruoju metu skaitytų knygų labiausiai įsiminė pagaliau prieita Grange "Limbų priesaika", net nesulyginama su kokiu "Akmenų sinodu" ar "Gandrų lizdu" (nors pastarasis irgi neblogas, tik daug detalių panašių į kitus autoriaus detektyvus, kas jau truputį pabodo, o gal tiesiog per daug jo skaičiau pastaruoju metu). Nors tam tikru momentu jau buvau knyga nusivylusi, nes pasirodė, kad sulauksim čia visai netinkančios saldžios laimingos pabaigos - kuomet Matas ir Manona praleido meilės naktį vienuolyne. Thanks God, taip nenutiko. Perskaitai pabaigą ir atrodo, kad viskas susidėlioja, kaip ir turėjo būti ir visai nesunku turėjo būti suprasti, kas vyko jau skaitymo metu.
Atsakyti

QUOTE(abiga @ 2012 01 19, 17:00)
Aš turbūt lauksiu, kol visos pasirodys ir tik tada pradėsiu skaityt.
Aš taip pat lauksiu visų arba pasirodant bibliotekose, arba atkeliaujant pas mane į namus ir tik tada imsiuosi jas skaityti rolleyes.gif
Atsakyti
O man šiandien buvo košmariška diena doh.gif Tai savęs palepinimui, už visus vargus, pasidovanojau knygą wub.gif Senokai jau Alvtegen beskaičiau.
user posted image
Atsakyti
Labas vakaras

QUOTE(Gegytė @ 2012 01 19, 13:30)
Gavau šiandien dovanų iš Trigramos: Skrydis virš gegutės lizdo, Meistras ir margarita, Sidharta. Sėdžiu dabar visa apsipatenkinus. wub.gif  wub.gif

Visos labai geros, Sidharta daugiau tokia filosofinė, Meistras ir Margarita, kai skaičiau, labai patiko, bet niekad nesirašydavau kažkokių pastabų apie perskaitytas knygas, tai jau šiek tiek primiršau, gal kada pakartosiu. Nors man knygose nepatinka fantastiniai elementai, bet jie čia dar taip pusė velnio įsipaišę biggrin.gif Geriausia iš šių trijų man "Skrydis virš gegutės lizdo". Tobula... ir filmas labai geras. 2 kartus žiūrėjau iš eilės... biggrin.gif

Ką tik baigiau Driežo uodegėles... nežinau, ką parašyt. Patiko, labai. Geri veikėjų paveikslai, pagrindinio personažo (Dovydo) charakteris ypač. Šiek tiek sudėtinga skaityt, nes dažnai neatskirta, kur sapnai, kur tikrovė, kur šneka vienas, o kur jau kitas... nors taip gal net įdomiau. Kam patinka siužetas su istoriniais elementais ir nenuvalkiota meilės istorija, gal "neprašaus":) 9/10 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Night_: 19 sausio 2012 - 22:21
Sveikos smile.gif
maximoj daug nuolaidų knygom, šiandien nusipirkau už 10lt "Miškuose" ir mačiau yra po 5 Lt "Mano mama ragana", "Aš nužudžiau savo dukterį" ir dar daugiau.. ar kas skaitėt kurią iš tų? ar verta pirkti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2012 01 20, 00:10)
maximoj daug nuolaidų knygom, šiandien nusipirkau už 10lt "Miškuose" ir mačiau yra po 5 Lt "Mano mama ragana", "Aš nužudžiau savo dukterį" ir dar daugiau.. ar kas skaitėt kurią iš tų? ar verta pirkti ? smile.gif

Aš irgi "Miškuose" nusipirkau. smile.gif Dar galvojau apie "Pagalbą", bet prisiminiau, kad Masako labai vertimą supeikė, tai ir nebeėmiau. smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As pabaigusi Cronino "Pereja"vis neradau ka skaityti,bet siandien paemiau naujaja Henning Mankel "Zmogus is Beidzingo" ir negaliu is ranku paleisti bigsmile.gif Labai idomu ir itraukia thumbup.gif ir kodel taip letai vercia jo knygas unsure.gif negi ir ju teks rusiskai ieskotis doh.gif
Atsakyti
Pradėjau Sidhartą skaityti. Įdomiai kažkaip. Stilius labai... nešiuolaiškiškas? Taip pavadinčiau. Bet skaitosi. Pora prisėdimų ir įveiksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gegytė: 20 sausio 2012 - 07:05
QUOTE(Gegytė @ 2012 01 20, 07:04)
Pradėjau Sidhartą skaityti. Įdomiai kažkaip. Stilius labai... nešiuolaiškiškas? Taip pavadinčiau. Bet skaitosi. Pora prisėdimų ir įveiksiu.

Man ji viena geriausių skaitytų knygų, planuoju skaityt kada antrą kartą wub.gif

Nesusilaikiau, kaip jums knygų kainos? blink.gif rolleyes.gif
http://www.sena.lt/skelbimai/sabri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 20 sausio 2012 - 07:19
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 20, 07:19)
Man ji viena geriausių skaitytų knygų, planuoju skaityt kada antrą kartą  wub.gif

Nesusilaikiau, kaip jums knygų kainos?  blink.gif  rolleyes.gif
http://www.sena.lt/skelbimai/sabri

nekrizinės optimistinės biggrin.gif
Atsakyti