Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(cendy @ 2012 01 21, 21:13)
merginos persiprasausis jei sutrukdysiu, bet norejau pasiidomauti pas jus. ieskau padevetu knygu nusipirkt, per google ismete supermamas su knygu turgeliu. atrodo perziurejau visus puslapius su temom, bet neuzmaciau... ar praziurejau? gal kas nukreiptumet vargse pasiklydele?  4u.gif

naudotos knygos

Atsakyti
Merginos, jūs tik nepabėkit iš "Europos", ten tai jus surasiu biggrin.gif. Tik su slidėm pašliaužau - ir prisistatau smile.gif. Iki!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif dar atsiminiau, kad šios norėčiau:
George Orwell - Katalonijai pagerbti

paskutinę minutę klausiu, bet gal kuri paskolintumėt? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2012 01 22, 09:27)
Labas rytas smile.gif dar atsiminiau, kad šios norėčiau:
George Orwell - Katalonijai pagerbti

paskutinę minutę klausiu, bet gal kuri paskolintumėt? smile.gif 4u.gif

aš galiu atnešti.
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2012 01 22, 10:43)
aš galiu atnešti.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
A tai nežinau, ką pirksiu per KM. Sąrašu nesudarinėju, knygų noriu daug, o viskas priklausys nuo akcijų ir kainų. ax.gif Galvoju tik vienai dienai ar dviem važiuoti.

Vakar perskaičiau K. Alvtegen "Išdavystė". Atsiliepimas vėliau bus. Dėlioju dar mintis.

Nusipirkau vakar Pasternako "Daktaras Živago". Buvau kažkada pardavusi neskaitytą knygą, tai pagaliau atpirkau į vietą thumbup.gif
Atsakyti
Labas. Galiu veluoti, bet tikrai ateisiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(caralaite @ 2012 01 21, 15:13)
"Dangaus šaknų" būtinai noriu, paimk, ačiū! biggrin.gif

O knygų mugė tai man kitom išlaidom gresia - lentyną reikia pirkt, jei noriu iš ten glėbį knygų parsinešt, o dar geriau iškart dvi biggrin.gif.

Jau isimečiau ją į krepšį smile.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2012 01 21, 15:36)
Labai gerai, kad ateisi thumbup.gif  Aš juk tau dar ir skolinga, jau net gėda blush2.gif 
Ir jei knygą atneši, būsiu dėkinga  4u.gif

nėr už ką.Ir tavoji jau krepšyje smile.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2012 01 22, 00:16)
Turiu pažymėtas

Tai Mintijimus ir Šimto metų istoriją, kaip sutarėm kitomis ryšio priemonėmis.

QUOTE(Ingėnas @ 2012 01 22, 00:28)
Deja neturiu nė vienos unsure.gif
Beje, "Tūkstančio ir vienos nakties šalyje" aš asmeniškai tai nerekomenduočiau. Man jinai šiaipsau. Nors,  aišku, skoniai skiriasi.

Ačiū už patarimą.Jau atsižvelgiau, nes ir pirmoji man nebuvo ojojoi ar kažkas super.

Na va jau susipakavau tuoj lėksiu į meeetąą thumbup.gif Pasiilgau jūsų smile.gif seniai be matytų.

Vakar pabaigiau U.Eco "Sukurti priešą ir kiti proginiai rašiniai"
,t.p. neseniai per du vakarus "sumaumojau" "Pirminių skaičių vienatvė". thumbup.gif
Dabar "einu" į pabaigą "Stiklo šalis", bei neatsitraukdama skaitau E.Radzinski "Rasputinas".
Taip pat krūva knygų, naujienų iš bibliotekos paimtų laukia.Paskutinį kart kai buvau, tai pataikiau turbūt, kai ką tik buvo gauta daug naujų knygų. Kur ten atsispirsi žmogus doh.gif
Daugiau apie perskaitytaus savo gėrius ir nuograužas,norimas įsigyti knygas jei ką domina, parašysiu grįžus iš meeto

Dori,kaip tau išdavystė, nekantrauju sužinoti. 4u.gif
Atsakyti
Pajauta, kurpiu jau atsiliepimą, būsiu visą parą darbe viena, tai laiko į valias biggrin.gif

Lauksim naujienų iš meeto ir tikiuosi, kad kitą darysim per KM bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Perskaičiau Charlaine Harris ,,Neabejotinai miręs''. Šeštoji ir kol kas mažiausiai patikusi dalis, nors atsiskleidė keletas naujų faktų apie pagr. veikėjus. Tačiau greitai ir gan įdomiai persiskaitė. Septintą dalį imsiu, bet tikrai dar negreitai.

O dabar tesitikiu, kad niekas artėjantį savaitgalį nesutrukdys toliau skaityti Jaunųjų savižudžių. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ebru @ 2012 01 21, 15:58)
gal gali pasakyt kurios tavo nuomone geros? smile.gif gal isigyciau, nes turiu kaip tik maximos ceki smile.gif

O jei aš tau pasakysiu ir tau jos po to visai nepatiks? smile.gif Iš tikrųjų bandžiau prisiminti, bet beveik visos knygos išgaravo man iš galvos. Buvo keli lyg ir neblogi detektyvai, jau minėta "Pagalba" ir Banville "Jūra" (nors šitų pati neskaičiau), "Jaunosios savižudės" (bet irgi ne kiekvieno skoniui), Grishamo "Fordo apygarda" (ši man labai patiko). Vakar vienoj nedidelėj Maximoj buvo tik kelios knygos iš tos akcijos. Nusipirkau ilgai negalvojusi vieną- Georgi Gaspadinov "Natūralus romanas". Nieko nebuvau girdėjusi apie ją, bet pasirodė labai neprasta knygutė (kadangi plona, tai vakar ir perskaičiau).
Atsakyti
Vakar buvau IKI, tai knygoms 30proc. nuolaida. Tik tiek, kad nebuvo iš ko rinktis visiškai schmoll.gif
Atsakyti