Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

įdedu dar pora foto
user posted image
user posted image

nesuprantu kokio tipo aš.
šiuo metu kaip tik spintoj sausra kokios dar nebuvo labai patogu atsinaujint, tad nesinorėtų susiformuoti kapsulę netinkamų spalvų
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 01 13, 10:37)
Kokia faina palaidine. thumbup.gif Deciausi dar ir kaip. Cia gal mazakrutem labiau tiktu. bigsmile.gif

O kalbant apie krutines dydi, daug ka atiduociau uz didesne. blush2.gif Su pavydu visad nuzvelgiu dideliu turtu savininkes, paauglysteje intensyvus sportai man labai ja suplokstino, atrodau kaip dvylikamete. doh.gif
Papildyta:
As vis pagalvoju apie plastiko chirurgo paslaugas, bet bijau . lotuliukas.gif  doh.gif

Mano krūtinei per didelė iškirptė, atrodyčiau kaip visai be jos.

Aš tai paauglystėje visai nepergyvenau dėl mažos krutinės, sakyčiau net labai ja didžiavausi. Žiauriai baisiai man tie bumbulai atrodė. Ir nuomonę tokią manau suformavo lankymasis moterų pleže. Ilgainiui pamačiau kad nesvarbu kokia ta krūtinė, būna ir mažų, ir didelių gražių. Savo dydžiu buvau nerealiai patenkinta, nenešiojau liemenuko, o bendram pležia laba komfortiškai jaučiausi su vienom kelnaitėm (aišku tik su MB pašonėj ir ne kur kūnas prie kūno). Nesu iš vyriškos giminės jokių pastabų girdėjus šiuo atžvilgiu, o vat iš dailiosios lyties... vien kai su mažąja ligoninėje gulėjom ką reiškia sesutės pasakymas - su tokiu dydžiu kur gali būt pas jus pieno... nebent buvot visai lenta... ar komentarai apatinių rūbų parduotuvėse, kad vos ne slėptis su tokia krutine. Užtai nemėgstu ten lankytis.
Apie operacija pradėjau svarstyti po antro vaikelio. Pasirodo nutįsta maža ir krūtinė lygiai taip kaip ir didelė, tik įdėt į liemenuką nieko nėra. Svarsčiau gan rimtai, ir nusprendžiau kad negalėčiau su svetimkūniu gyvent ir jaustis pilnaverte, visgi ne koja, kad protezuot, ir nesu po vėžio su nupjauta krūtine, kad ją dėt. Dar pasvėriau ką pakeistu mano gyvenime tokia operacija... ogi nieko. MB mano krūtinė tenkina, tikrai žinau kad silikonai jam labiau nepatiktų, o jaustis kažkaip baisiai nesijaučiu... aplinkiniams tai išvis nusišvilpt kokia ta mano krūtinė, vaikams ir tėvams taip pat... darbo geresnio negausiu, kaimynai labiau mylėt nepradės... vyrai paskui šniūrais eit nepradės kad paglostytų tarkim moterišką savimeilę... tai kažkaip noras ir praėjo.

QUOTE(sunray @ 2012 01 13, 12:08)
Zvaigzdziu blizgesys uzmaskuoja visus trukumus  biggrin.gif

Nu ką čia maskuot? Čia gi ne trūkumas o privalumas. Po... tie papai, šikna svarbiausia biggrin.gif Jei rimtai kažkaip būtent su tokia nuomone vyru dažniau savo gyvenime esu sutikus (matyt ką turi, tą mėgstantys ir maišos).

meskute231 o stilistė jus su kokiais plaukais matė? Ir kas per stilistė?
Atsakyti
Meškute, pagal mane vasara (cool), net paskutinėje foto, kur tamsūs plaukai unsure.gif Keista, kad nustatė žiemą g.gif
Atsakyti
Mano akimis tai net ne cool g.gif ... jai su natūraliais plaukais... ir dar akys su gelsvais krislais ir žalsvos...
Tas megztukas kartais ne iš merino vilnos tos kur pigiausia lietuvoje?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 13, 11:53)
Mano akimis tai net ne cool  g.gif ... jai su natūraliais plaukais... ir dar akys su gelsvais krislais ir žalsvos...
Tas megztukas kartais ne iš merino vilnos tos kur pigiausia lietuvoje?

off topic bet iš princesės ikininės. kannnnda (čia tik pozavau, ten draugei)

nu dar kartą atlikau testą kur pradžioj, vis tiek žiema. unsure.gif

jaučiu reiks dėt spalvas prie veido ir žiūrėt.
ačiū 4u.gif skaitysiu toliau senesnes temas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 13 sausio 2012 - 12:08
QUOTE(meskute231 @ 2012 01 13, 11:57)

nu dar kartą atlikau testą kur pradžioj, vis tiek žiema.  unsure.gif

Meskute, kazi ar testu reikia pasitiketi 100 %

As kiek irgi abejociau del Cool, nes neizvelgiu tokio visisko saltumo g.gif Nors teigti neteigsiu, nuotraukos nera labai informatyvios unsure.gif Jei kada nepatingesit nusifotografuokit naturalioje sviesoje, kad akys matytusi, su keliom siltom ir keliom saltom spalvom 4u.gif

Bytte, manau tu teisi, vyrai vistik kreipia demesi i moteras, kurios yra ju tipo, t.y. didziausia tikimybe, kad susiduri daugiau su megstanciais tavo figuros tipa rolleyes.gif manau smile.gif
Mes gi irgi diedus pagal savo skoni pasirenkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2012 01 13, 12:57)

nu dar kartą atlikau testą kur pradžioj, vis tiek žiema.  unsure.gif

tai ne ta... pagalvojau kad aš turiu tokę, ji ten pavasario spalvų... maniau ar fotikas jos splavas iškraipo, jai taip tai ir jūsų vadinas atitinkamai.
Aš tai pagal jūsų išvaizdą suvedžiau vienam teste - vasara. Čia jei kalbant apie natūralų... niekaip niekaip natūraliai negalit būt žiema. nei kontrasto, nei pakankamo ryškumo. Plaukai šilti, akys drungnos, oda - šalta... nemėginot ryžo varianto, kaip viena raudonplaukė nusivylusi šeimininkė?
Man į žiemą nepanašu būtent dėl to šviesaus megztuko kaip atrodot, jo švarios šviesios spalvos daro jus pageltusę... cool tipažai šiuo atveju mėlsvai rausvi dažniausiai atrodo tiek žiemų, tiek vasarų... toks efektas rudenėlių būna, arba potipių su rudenėlių įtaka... nebent visgi ten pavasario spalvos, tada cool potipis... tik nežinau kaip žiemas veikia tokios spalvos, įtariu kad blyškina, bet vistiek neturėtų toks nesveikų kepenų efektas lyst g.gif

Aš pagal visus on line testus gaunuosi žiema, bet tikrai ja nesu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 13, 13:45)
Plaukai šilti, akys drungnos, oda - šalta... nemėginot ryžo varianto, kaip viena raudonplaukė nusivylusi šeimininkė?
Man į žiemą nepanašu būtent dėl to šviesaus megztuko kaip atrodot, jo švarios šviesios spalvos daro jus pageltusę... cool tipažai šiuo atveju mėlsvai rausvi dažniausiai atrodo tiek žiemų, tiek vasarų... toks efektas rudenėlių būna, arba potipių su rudenėlių įtaka...

Va va, ir as apie ta pati pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 17:43)
Mačiau camel spalvos Taly Weijl parduotuvėje. Tik, man atrodo, jie ilgesni  nei iki užpakalio. O ir parduotuvė man kažkokia keistoka smile.gif

camel pati spalva ant manes ne itin gerai atrodo. gruodzio pradzioj buvau uzmacius simpatiska pilka su rausvais taskiukais paltuka ten, nebrangus buvo, bet apsivilkus toks skuduriskumas ir nekokybe ant kuno jauciasi schmoll.gif

snekant apie papus ir ju dydzio pritaikyma iskirptei: man graziausia B dydzio papai, tada bet kokia iskirpte gali detis thumbup.gif o pats geriausias isradimas ever yra push-up liemenukai (la senzos, etam ir vs man labiausiai patinka). ir dar i papu tema: kas skundziasi po gimdymo nutysusiais papais be jokio 'turinio', tai nebutinai silikona detis. siais laikais galima nusiurbti riebalus nuo siknos ar jojiko kelniu ir susvirksti juos i papus- efektas dar geresnis nei silikono, ir naturalu. kalba, kad ateity silikono nebedes, bus tik tokie 'riebaliniai' implantai. taipogi jeigu tenkina dydis, bet papai tysteleje nuo maitinimo- galima juos 'priverzt' raiscius patrumpinant. as dar negimdziau ir vaiku nemaitinau, bet jeigu ir mano mazi papai nutys po motinisku pareigu- butinai eisiu bent jau pakelt tuo priverzimo budu. kam kankintis, jeigu tik pinigu laisvu yra- galima pasidaryt normalus, ne G dydzio papus kokie buvo iki gimdymo ir be jokiu svetimkuniu smile.gif (cia man tiesa sakant tas pats kad geltonus dantis issibalint- dzin, ka aplinkiniai galvoja, dzin, kad vyrui gerai, bet gi paciai smagiau ir graziau)
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 01 13, 16:00)
bet jeigu ir mano mazi papai nutys po motinisku pareigu- butinai eisiu bent jau pakelt tuo priverzimo budu

Šitą dalyką įmanoma sutvarkyt sporto pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2012 01 13, 16:00)
(cia man tiesa sakant tas pats kad geltonus dantis issibalint- dzin, ka aplinkiniai galvoja, dzin, kad vyrui gerai, bet gi paciai smagiau ir graziau)

Na dantys vizitinė kortelė, aš dažniausiai kai kalbu su žmogum visus dantis nužiūriu, nekalbant apie šypseną... man visas veidas iškart kitoks atrodo, ir mimika daug malonesnė, kai dantukai dailūs. O (.)(.) mato tik vyras. Čia panašiau į gero apatinio trikotažo devėjimą... kai tokį užsidedi iškart geriau pasijunti.
Šiaip laukiu kada padėtis šioje srityje dar pagerės, ir paslaugos kainos bus man priimtinesnės (nesiruošiu kažko finansiškai aukot dėl tokių niekų), tada aišku kad tvarkyčiau. Aš po kolkas savyje matau daugiau problemų ir be suglebusios krutinės.

Vat aš kažkaip pagalvojau, jei būčiau kompleksavus dėl mažo dydžio, visaip kaip didinusi spec. liemenėlių pagalba, tai matyt būčiau daugiau sutikus tų kuriems mano krutinė būtų pasirodžiusi netinkamo dydžio g.gif Įsivaizduojat renkiesi viena, o pasirodo kad gauni kitą
Atsakyti
Visai netikėtai, bet tikrai pačiu metu atradau šią temelę ax.gif Mano spintoje siautėja praėjusio amžiaus vėjai, tad reik skubiai lopyti jos skyles blush2.gif Paskaičius keletą praėjusių temelių supratau, kad pradžių pradžia - savo spalvinio tipo nustatymas, ką aš pamėginau padaryti.. Apsistojau ties "clear winter" ir būčiau laabai dėkinga, jeigu sulaukčiau jau seniau tuo besidominčiųjų patvirtinimo, kad nešaunu pro šalį... 4u.gif Čia aš, be krislelio makiažo (natūraliai plaukai dar tonu tamsesni, akys kažkas tarp mėlyno-pilko):
user posted image
Atsakyti