Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 01 12, 14:56)
O dar iš tos pačios operos ilgi kardiganai:

user posted image

Pirkau internetu ir  iškart pardaviau, ne mano figūrai  schmoll.gif

Man tokie neuzsisega normaliai. Per krutine ir ypac uzpakali lapojasi sagytes, nors man labai grazu smile.gif atsegtu nesioti nebandziau g.gif

QUOTE(sunray @ 2012 01 12, 16:16)
del dekolte, pas mane dazniausiai V formos kaklai, bet as galvoju koks cia jau tas vulgarus gilus biggrin.gif
user posted image
ar toks jau vulgarus?

Ant tokios krutines man nevulgaru, grazu smile.gif ant didesnes isivaizduoju, kad atrodytu vulgariai, bet cia tik vaizduote kiek matytusi, ir kiek nesimatytu. Siaip man isvis dideles iskirptes nera grazu ant didesniu krutiniu, nors kaip dontstop ir sake neva visi sako pabrezk ka turi, man grozio didelese krutinese nera. tas suspaudimas.. nu jau nekalbant apie grozio dingima nusiemus liemenele biggrin.gif bet kai beveik krutines nera irgi negrazu tos iskirptes, dar daznai jei kuda mergina, tai isvis tik krutinkaulis sviecia smile.gif bet i darba su tokia neiciau, kazkaip norisi man i darba, kad ir be dress kodo, bet rimciau ir su protu rengtis, o va laisvalaikiu leidziu sau, nors su kaikuriomis suabejoju ar ne perdaug to susispaudimo matosi g.gif
Atsakyti
Labas. Nusipirkau du salikus internetu, ir suabejojau del spalvu. unsure.gif Rytoj pabandysiu nufotkint, galesit prakonsultuot ar ziemai jie tinka ar ne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 12, 16:26)
Man ne.
Va tokio nesideciau
user posted image

Kokia faina palaidine. thumbup.gif Deciausi dar ir kaip. Cia gal mazakrutem labiau tiktu. bigsmile.gif

O kalbant apie krutines dydi, daug ka atiduociau uz didesne. blush2.gif Su pavydu visad nuzvelgiu dideliu turtu savininkes, paauglysteje intensyvus sportai man labai ja suplokstino, atrodau kaip dvylikamete. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 20:03)
Kas išsprendė Jūsų kompleksus? Jei išsprendė? biggrin.gif

As vis pagalvoju apie plastiko chirurgo paslaugas, bet bijau . lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 20:03)
Kas išsprendė Jūsų kompleksus? Jei išsprendė? biggrin.gif

g.gif Suagau, igijau patirties, issilavinima, pagrinda po kojom, pasitikejima savim, man labiau pradejo rupet ka as galvoju apie kitus, nei kad ka kiti galvoja apie mane biggrin.gif Suvokiau, kad tai ne minusas o pliusas, ir tai, kad kazkas negali akiu atkelti, yra ne mano, o ju silpnybe cool.gif kuria as galiu noredama pasinaudoti cool.gif
Velgi, gal ismokau teisingai rengtis, nes 17-kos negalejau suprasti, kodel tokia pat maikute ant drauges atrodo normaliai, o i mane visi spokso akis iskabine lotuliukas.gif Man atrodo tinkamai rengiantis nera tas "privalumas" mano toks jau labai i akis krentantis is tolo. Ai esu foto ikelus, tai pacios galit ir sprest tongue.gif
Tikiu, kad Dontstop atveju yra daugiau matoma, nes mes nesiojam ta pati liemeneles dydi, bet ji apie 10 cm zemesne (jei neklystu raset, kad nesiekia ugis 160 blush2.gif ), todel proporcionaliai atrodo krutine didesne g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 12, 21:27)
Čia dar viena serija iš ciklo - noriu to, ko neturiu biggrin.gif

drinks_cheers.gif tongue.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 01 12, 22:08)
Labas. Nusipirkau du salikus internetu, ir suabejojau del spalvu.  unsure.gif Rytoj pabandysiu nufotkint, galesit prakonsultuot ar ziemai jie tinka ar ne  biggrin.gif

Kazkas cia domejosi, kur pirkti skareles internetu. Gal Sunray g.gif

QUOTE(lauryna @ 2012 01 13, 09:37)
Kokia faina palaidine. thumbup.gif Deciausi dar ir kaip. Cia gal mazakrutem labiau tiktu. bigsmile.gif

As vis pagalvoju apie plastiko chirurgo paslaugas, bet bijau . lotuliukas.gif  doh.gif

Lauryna gali but, kad tau atrodytu gerai, reikia ant konkretaus zmogaus ziureti 4u.gif

O del chirurgo - as manau jei kompleksai labai dideli, tai verta, jei ne - gal nereikia po peiliu gultis, visgi operacija....
Atsakyti

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 13, 10:55)
(jei neklystu raset, kad nesiekia ugis 160 blush2.gif )

Beveik taip, 162 smile.gif

Koooks gražus sijonas paskutiniam koliaže wub.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Dontstop, tada suklydau 4u.gif 5 cm rolleyes.gif
Man patinka tokie deriniai, kaip paskutiniam koliaze - vienas ryskus, dominuojantis daiktas, o kiti tokie ramesni smile.gif

JLo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 13 sausio 2012 - 10:49
QUOTE(Shana @ 2012 01 13, 11:47)
JLo

Zvaigzdziu blizgesys uzmaskuoja visus trukumus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 13 sausio 2012 - 11:09
sveikos. 4u.gif
pradėjau skaityti nuo pat pirmos temos ir taip daug norisi kur pasisakyti. biggrin.gif tikrai labai naudinga info. prie kavos atsisėdus įveiksiu visas temas kažkada.

rašau čia kad padėtumėte nustatyti savo tipą. kažkada dar mokykloje kai mokiaus technologijų mokytoja suorganizavo mum mergaitėm vizitą pas stilistę. nustatė kad aš esu žiema. diskutuojant dabar moteriškam tarpe daug kas mane maklina kad gal esu vasara. aš jaučiuosi esanti žiema, bet potipis tada neaišku, nes su labai ryškiom spalvom nelabai.
įdedu nuotraukų (komfortiškiausiai jaučiuosi su tamsiais plaukais)
šviesūs plaukai
user posted image
natūralūs
user posted image
tamsūs
user posted image
Atsakyti
Meskute, as nei vienoje foto nematau jusu akiu spalvos g.gif Bet abejociau ar jus ziema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 13, 11:16)
Meskute, as nei vienoje foto nematau jusu akiu spalvos g.gif Bet abejociau ar jus ziema g.gif

žaliai pilkos su vienu kitu auksiniu taškeliu
Atsakyti
Man labiausiai panasu i viena is vasaros tipu 4u.gif
Atsakyti