Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2012 01 14, 21:43)
Cia ne i tema, bet kaip jum kulniukai?  blink.gif

koju traumavimas tik, matosi net kad kraujegysles isiverte ant kojos doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi nieko nepamirsiu g.gif
Na dydis juk kinta ne tik pagal A, B. Dazniausiai tas pats B70 yra vos mazesnis uz B75. Pagal ta pati principa, jeigu krutine B75, taciau C70 taip pat tiks ir t.t. net vizualiai C 75 ir 90 jau skiriasi ne tik apimtimi.
Leticija, grazus kulniukai biggrin.gif tik pavojingi, bet vistiek grazu paziureti biggrin.gif
Grazus kailinukai, kokia spalva gerai neiziuriu? smile.gif
Shana, trumpa maike man visiskai netinka tau. O vidutine ir ilga labai graziai 4u.gif
dontstop, ar tikrai zydra su salotine derinasi? nemanyciau.
Leticija, as artimiausiu metu nieko nebeplanuoju pirkti, susinervinau siandien po parduotuviu eilini karta kai nieko nera grazaus, kokybisko ir uz normalia kaina nera.
manjana, norejau paklausti kur, kaip, prie ko, su kuo ir t.t. nesioji savo ta megztinuka is takko UZ 20LT(berots emei samanini,ane?). nes kazkaip saviski nutrenkiau i spinta g.gif ne del spalvos, o siaip jis man prie nieko nesiziuriu, toks prastas vaizdas, tai nebezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 14, 22:58)
Tikiuosi nieko nepamirsiu  g.gif
Na dydis juk kinta ne tik pagal A, B. Dazniausiai tas pats B70 yra vos mazesnis uz B75. Pagal ta pati principa, jeigu krutine B75, taciau C70 taip pat tiks ir t.t. net vizualiai C 75 ir 90 jau skiriasi ne tik apimtimi.
Leticija, grazus kulniukai  biggrin.gif  tik pavojingi, bet vistiek grazu paziureti  biggrin.gif
Grazus kailinukai, kokia spalva gerai neiziuriu?  smile.gif
Shana, trumpa maike man visiskai netinka tau. O vidutine ir ilga labai graziai  4u.gif
dontstop, ar tikrai zydra su salotine derinasi? nemanyciau.
Leticija, as artimiausiu metu nieko nebeplanuoju pirkti, susinervinau siandien po parduotuviu eilini karta kai nieko nera grazaus, kokybisko ir uz normalia kaina nera.
manjana, norejau paklausti kur, kaip, prie ko, su kuo ir t.t. nesioji savo ta megztinuka is takko UZ 20LT(berots emei samanini,ane?). nes kazkaip saviski nutrenkiau i spinta  g.gif  ne del spalvos, o siaip jis man prie nieko nesiziuriu, toks prastas vaizdas, tai nebezinau  g.gif

Va va, tą patį norėjau pasakyt dėl krūtinės - tos raidės labai mažai ką reiškia g.gif

Tas Takko megztukas kabo ir pas mane doh.gif Norėjau grąžint, bet nebespėjau į 14 dienų terminą. Kažkaip prie nieko jis man nesiderina, greičiausiai todėl, kad savaime kažkoks negražus, tikrai kaip sakai prastas vaizdas g.gif Čia vienas iš nuvylusių pirkinių smile.gif Nu gal dar priderinsiu kur iš bėdos, bet ir bus jaučiu toks tik iš bėdos nešiojamas.
Atsakyti
Man žydra ir salotinė derinasi, visą gyvenimą šias dvi spalvas derinu vasarą ir man labai gražu smile.gif

Štai vienas derinys iš būsimos kapsulės, vienas mėgstamiausių buvo pernai pavasarį:

user posted image
Atsakyti
man irgi zydra su salotine derinasi ir net labai. ant manes netiktu, bet dontstop isivaizduoju kaip pakankamai ryskia moteri, tai turetu atrodyt super smile.gif
kulniukai irgi grazus, dar pries gerus metus buciau pirkus tokius kasdieniam nesiojimui, bet dabar jau gerokai aptingau visur su kablais lakstyt biggrin.gif tik pavasariui ieskosiu kasdieniu nude/beige batuku ant mazo kulno/patogaus kulno/platformos
Atsakyti
melynesne, manjana, as turbut toki megztuka is Takko pilka turiu, tik perkau biski seniau, tai nesioju prie dzinsu su vaiku i kiema biggrin.gif

melynesne, tai parodyk kazka is seniau pirktu rubu, sakei ten suknele kazkokia pirkai, pilka palaidine. Nesvarbu, kad spalvas iskraipo, bet visom idomu koks tavo rubu skonis ir stilius. Mes i spalvas nekreipsim demesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 14, 23:41)
Tas Takko megztukas kabo ir pas mane  doh.gif  Norėjau grąžint, bet nebespėjau į 14 dienų terminą. Kažkaip prie nieko jis man nesiderina, greičiausiai todėl, kad savaime kažkoks negražus, tikrai kaip sakai prastas vaizdas  g.gif  Čia vienas iš nuvylusių pirkinių smile.gif Nu gal dar priderinsiu kur iš bėdos, bet ir bus jaučiu toks tik iš bėdos nešiojamas.

doh.gif tragedija. O galvojau gal kils minciu pasitarus panaudoti doh.gif dar ir taip grauziuosi nagus, nes maciau tokio pacio modelio, tik kitokios medziagos, apskritai kokybiskesnes ir su elastanu, kad labiau priglunda nei sis toks.. uz 35lt ir dar idealios spalvos, vis pamirsti negaliu po sito nenusisekimo ir grauziuosi doh.gif o as tik po 14dienu sugalvojau, kad negrazus, prastas.. doh.gif nes megstu nauja ruba pasideti ir pradeti nesioti tik po kokiu dvieju savaiciu biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 14, 23:57)
Man žydra ir salotinė derinasi, visą gyvenimą šias dvi spalvas derinu vasarą ir man labai gražu  smile.gif

Gal ir nieko, nerezia akies, dar kaip sako ryskiai moteriai. o mane suintrigavo, kaip tas megztinis uzsidejus atrodo? blush2.gif
Atsakyti
O as va galvoju irgi apie tas spalvas. Man grazu tas derinys zydra + salotine, zydro megztuko noriu ir turbut pirksiu, o va su salotiniu saves neisivaizduoju g.gif Tai jauciu atkrenta man ta salotine, reiks kazka kitka galvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 15, 10:04)
melynesne, manjana, as turbut toki megztuka is Takko pilka turiu, tik perkau biski seniau, tai nesioju prie dzinsu su vaiku i kiema  biggrin.gif

melynesne, tai parodyk kazka is seniau pirktu rubu, sakei ten suknele kazkokia pirkai, pilka palaidine. Nesvarbu, kad spalvas iskraipo, bet visom idomu koks tavo rubu skonis ir stilius. Mes i spalvas nekreipsim demesio  biggrin.gif

As ji uzsidedu tik ten, kur nereikes striukes nusiimti, nu dar po parduotuves paslampineti unsure.gif turbut keliaus prie kasdieniu rubu, ir drosiu namuose.
Neprivalau butinai kazko rodyti. Gal kai rasiu laiko ir nufotografuosiu, gal, priklausys nuo noro smile.gif O tu cia maziau turetumei putotis del mano stiliaus, skonio ar kazko, nes tavo kailinukai grazus, tavo antras rozinis salikas dailus, Shanos patys drabuzeliai ir derinimas grazu, groovy megztiniai grazus, o taip sakant prie dontstop tasiu ar kazkokiu dalyku, kurie savo isvaizda patys save nupigina, apie tasiu nederejimus ir vat ta skoni, stiliu.. ne man vienai tas uzkliuvo, tik radai prie ko prisikabinti mirksiukas.gif
o ka neisivaizduoji kaip atrodo visiskai paprastut paprastele pilka palaidine ilgomis rankovemis, viskozine? skirta nesioti ziema po kardiganais, svarkeliu?
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 15, 11:24)
As ji uzsidedu tik ten, kur nereikes striukes nusiimti, nu dar po parduotuves paslampineti  unsure.gif  turbut keliaus prie kasdieniu rubu, ir drosiu namuose.
Neprivalau butinai kazko rodyti. Gal kai rasiu laiko ir nufotografuosiu, gal, priklausys nuo noro  smile.gif  O tu cia maziau turetumei putotis del mano stiliaus, skonio ar kazko, nes tavo kailinukai grazus, tavo antras rozinis salikas dailus, Shanos patys drabuzeliai ir derinimas grazu, groovy megztiniai grazus, o taip sakant prie dontstop tasiu ar kazkokiu dalyku, kurie savo isvaizda patys save nupigina, apie tasiu nederejimus ir vat ta skoni, stiliu.. ne man vienai tas uzkliuvo, tik radai prie ko prisikabinti  mirksiukas.gif
o ka neisivaizduoji kaip atrodo visiskai paprastut paprastele pilka palaidine ilgomis rankovemis, viskozine? skirta nesioti ziema po kardiganais, svarkeliu?

nu davai mergos baikit, jau neskanu skaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 15, 11:13)

Gal ir nieko, nerezia akies, dar kaip sako ryskiai moteriai. o mane suintrigavo, kaip tas megztinis uzsidejus atrodo?  blush2.gif

Taip atrodo:

user posted image

ir su diržu:

user posted image

user posted image

Pernai metų mados klyksmas buvo, kas antra vaikščiojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 15, 10:24)
As ji uzsidedu tik ten, kur nereikes striukes nusiimti, nu dar po parduotuves paslampineti  unsure.gif  turbut keliaus prie kasdieniu rubu, ir drosiu namuose.
Neprivalau butinai kazko rodyti. Gal kai rasiu laiko ir nufotografuosiu, gal, priklausys nuo noro  smile.gif  O tu cia maziau turetumei putotis del mano stiliaus, skonio ar kazko, nes tavo kailinukai grazus, tavo antras rozinis salikas dailus, Shanos patys drabuzeliai ir derinimas grazu, groovy megztiniai grazus, o taip sakant prie dontstop tasiu ar kazkokiu dalyku, kurie savo isvaizda patys save nupigina, apie tasiu nederejimus ir vat ta skoni, stiliu.. ne man vienai tas uzkliuvo, tik radai prie ko prisikabinti  mirksiukas.gif

As prie nieko nenoriu prisikabint. Be abejo, neprivalai rodytis. Tik tada nereikia sakyti, kad nesirodysiu, nes ir kitos, isskyrus dontstop, nieko nerodo. Tiesiog idomu pamatyti zmogaus drabuzius, kuris aktyviai bendrauja, diskutuoja ir komentuoja drabuziu temoje.

Atsakyti