Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 01 15, 11:36)

Pernai metų mados klyksmas buvo, kas antra vaikščiojo  smile.gif

As turbut buvau ta kas antra, kuri nevaiksciojo biggrin.gif Nes man tai sitas modelis schmoll.gif , tik spalva labai grazi ta zydra, ir ta salotine smile.gif

dontstop, prasom man padeti biggrin.gif Jeigu as vis tik salotines atsisakau, ir imu zydra + sviesiai pilka + juoda, papasakok man kiek kokiu virsu vienetu ir spalviskai imant sitas tris spalvas reikia. Apacios bus juoda ir pilka.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 15, 13:11)

dontstop, prasom man padeti  biggrin.gif Jeigu as vis tik salotines atsisakau, ir imu zydra + sviesiai pilka + juoda, papasakok man kiek kokiu virsu vienetu ir spalviskai imant sitas tris spalvas reikia. Apacios bus juoda ir pilka.

Pagal schemą būtų taip:

2 sijonai: juodas, pilkas
2 kelnės: juodos, pilkos
3 palaidinės/marškiniai: žydra, pilka, raštuota (raštuose kažkas žydro)
2 megztiniai (arba 1 megztinis, 1 golfas): žydras ir pilkas
1 švarkas arba kardiganas (storesnis, kad po apačią tiktų ir visos palaidinės, ir golfas) - juodas arba pilkas
suknelė - žydra arba raštuota (raštuose kažkas žydro)
2 poros batų: pilki, juodi.

Čia teorijoje, praktikoje gali būti įvairiai smile.gif

Dėl salotinės, tai ji rekomenduojama clear potipiui:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 14, 18:42)
Kaip manot ziuretusi tokia suknia su didesne krutine, bijau baliono efekto blush2.gif
user posted image

Mano skaudzia patirtim - netinka schmoll.gif

QUOTE(sunray @ 2012 01 14, 19:52)
nieko panasaus nesu matavusi :)turbut teks pasilikti prie standartiniu iliemenuotu sukneliu, nes kitaip +keli kg vizualiai garantuoti doh.gif

Ir jos net nebutinai storina, o iskraipo kazkaip proporcija/vaizda unsure.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 01 14, 21:43)
Na, cia jau skonio reikalas. Man grazu sitas zydra + salotine derinys

user posted image

Man grazu bet pati nenesiociau smile.gif na man ir netiktu ax.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 01 15, 10:04)
Nesvarbu, kad spalvas iskraipo, bet visom idomu koks tavo rubu skonis ir stilius. Mes i spalvas nekreipsim demesio  biggrin.gif

Leticija, istraukei sluota is garazo pravedinti? tongue.gif

Atsisveikinu iki ketvirtadienio, galesit nuo manes pailseti tongue.gif . Kelioninio lagamino turinio nesufotkinau, bet ikelsiu derinukus po to 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 15, 13:31)
Atsisveikinu iki ketvirtadienio

Geros keliones, lauksim ispudziu ir nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 15, 11:36)
Taip atrodo.

Aa, tavo modelis man atrodo tas kaip pirmutinese nuotraukose - trumpesnis. Ilgu matydavau, todel ir sukilo smalsumas kaip atrodo toks trumpas modelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 15, 14:10)
Aa, tavo modelis man atrodo tas kaip pirmutinese nuotraukose - trumpesnis. Ilgu matydavau, todel ir sukilo smalsumas kaip atrodo toks trumpas modelis  blush2.gif

Tikrai, mano trumpesnis smile.gif
Atsakyti
Aciu, dontsop, nusikopinsiu ir pradesiu deliotis tiek mintyse, tiek spintos turini apzvelgus.

O dabar tada, virsutinsi rubas, pvz. plosciukas, pilkas geriau ar juodas, ar ir tas ir tas? biggrin.gif Nes turiu ir juoda, ir pilka odines striukes, bet noreciau kazko oficialesnio i darba, tai galvoju apie trench coat'a ar kazka panasaus. Rankine? Juoda ir pilka? Ar zydros geriau kokios pasidairyt?

As save ir priskiriu clear potipiui, grazi man ta salotine spalva, bet sakau, kad kazkaip nesisivaziduoju saves su salotiniu megztuku. Na, buna taip, kad lyg ir teoriskai tinka splava, bet praktiskia nesigauna biggrin.gif Ir dar salikai, skareles kokiu splavu geriau? Oho, kiek klausimu uzdaviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 15, 14:56)
Aciu, dontsop, nusikopinsiu ir pradesiu deliotis tiek mintyse, tiek spintos turini apzvelgus.

O dabar tada, virsutinsi rubas, pvz. plosciukas, pilkas geriau ar juodas, ar ir tas ir tas?  biggrin.gif Nes turiu ir juoda, ir pilka odines striukes, bet noreciau kazko oficialesnio i darba, tai galvoju apie trench coat'a ar kazka panasaus. Rankine? Juoda ir pilka? Ar zydros geriau kokios pasidairyt?

Plosčiuką turbūt verta derinti tik prie batų ir kelnių. O kadangi jie juodi ir pilki, išeina, kad plosčiukas praktiškai gali būti bet kokios spalvos. Man pavasariui norėtųsi kokio ryškaus - raudono, rožinio rolleyes.gif , ar bent šviesaus g.gif Pavasarį parduotuvėse jų būna visokių spalvų rolleyes.gif

Rankines irgi imčiau kontrastingas rolleyes.gif Raudona, rožinė, bordo, vyšnynė ..Kažką iš mėlynų, žalių atspalvių. Ir šalikėlius tokių spalvų, kaip rankinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 15, 14:10)
Plosčiuką turbūt verta derinti tik prie batų ir kelnių. O kadangi jie juodi ir pilki, išeina, kad plosčiukas praktiškai gali būti bet kokios spalvos. Man pavasariui norėtųsi kokio ryškaus - raudono, rožinio  rolleyes.gif , ar bent šviesaus  g.gif Pavasarį parduotuvėse jų būna visokių spalvų  rolleyes.gif

Rankines irgi imčiau kontrastingas  rolleyes.gif  Raudona, rožinė, bordo, vyšnynė ..Kažką iš mėlynų, žalių atspalvių. Ir šalikėlius tokių spalvų, kaip rankinės  4u.gif

Bet tai tada cia jau nukrypstam i lankas su daugiau spalvu?
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 15, 14:28)

Rankinė tai prie aksesuarų mažu, o ploščius? Bet jei tinka prie visų kitų spalvų - ko ne smile.gif
Atsakyti
pasideliojau mazdaug ka pavasariui planuoju.. del spalvu dar galutinai neapsisprendziau, bet greiciausiai kazkas is pilka-violetine-rausva gamos ir ju deriniu. nebeimsiu kitu spalvu akcentam, geriau kokia neonine rozine delninuke man ziurisi nei dar viena spalva is visai kitos operos. tik idomu kaip pavasari su kolekcijom bus- planuok neplanaves, o uzvers pardes oranziniais rubais, ir sakes lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 15, 15:28)

Aksesuarai "neįsiskaičiuoja" į tas 3 spalvas 4u.gif Žinoma, galima ir iš tų spalvų (pilka, juoda, žydra) ką nors parinkti, saugus variantas smile.gif
Atsakyti