donstop aš tą megztuką/tuniką irgi esu išsisaugojusi kaip planuojamą mezginį

tik abejoju dėl rankovių

. Pasak "info šaltinių" tokios apačioje išplatėjančios rankovės prideda apimties ties klubai, o kriaušėm reikėtų to vengti. Bet aš labai mėgstu tokias rankoves, man labai patinka kai draikaliojasi tie galai, aš juos čiupinėju visą laik... matyt kažkokio psichologinio saugumo priduoda
Etama aš užsikačialinus matyt su savo krūtine susilyginčiau su MB. Nėra buvę sporto trenerio kuris būtų pasiūlęs tai daryt, tik griežtai siūlė atsargiai dirbt su ta kačialka, kur rankas ties ausim pakėlus traukt į priekį reik. Mano akimis tai vyriška krūtinė, ir tik vyrams tokį "tarpą" demonstruot... jei ant tos vyriškos krūtinės nėra viršuje moteriškos.
Dėl nutįsimo tai manau daugiausiai sportas padeda iki vaikučio ir tuo metu kai nutrauki MP. Nes bendrai sportas labai pagerina tų raiščių gebėjimą atsistatyti. O sportuojant nutraukus MP oda manau greičiau "atsistoja" į vietas. Dar manau kad be genų turi reikšmės ir amžius, visgi (.)(.) nutįsta su amžiumi ir net nemaitinus, metai daro savo. Be to kartai irgi turi reikšmės, kuo dažniau tampai, tuo labiau ištįsta. Man po dukros atsistatė visiškai, o po sūnaus jau nebe...
aš kaip tokio tipo, kad man niekas iš mados neišeina... o tą patį rūbą galiu nešiot n metų priklausomai nuo vidinės nuotaikos, tai manau neformuot taip op ir turiu kapsulę... ir tada nešioju. Planuoju visada būti kapsulės formavimo eigoje: kažką pastoviai kiek leis finansinės bei pasiūlos galimybės keist. Bandydama suformuot kapsulę ir tada nešiot patyriau visišką fesko... sudėvėjau palaidines taip ir neįsigijus planuotų kelnių ar sijonų. Dabar baigiu kelnes

. Planas pradžiai susipirkt kiek bile kaip irgi nepavyko. Žodžiu man sekasi draugaut su spinta labai prastai