Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

doh.gif turiu galvos skausma, kur rasti pigiu, bet kokybisku ir graziu vyrisku marskiniu spalvotu doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos, kogero pirmą kartą po švenčių 4u.gif Pavijau doh.gif
QUOTE(groovy @ 2012 01 12, 14:10)
... Jooo, turiu iki pusės blauzdų platėjantį sijoną, ilgesnė maikutė padaro labai ilgą liemenį unsure.gif dar variantas ilgesnę susikišt ir ant viršaus diržą per tą vietą g.gif
Pavydzys ne iš gražiųjų, bet tenoriu parodyti liemenę, manau irgi turėtų trumpinti liemenį, tokio tipo panašaus tipo, trumputė:
user posted image

QUOTE(bytte @ 2012 01 12, 18:41)
Man tokios problemos nėr, man problema kad su didesne iškirpte visai lenta neatrodyčiau  lotuliukas.gif . Vienas vargas su tais moteriškais atributais doh.gif .
Kadangi apvalumais pasigirti negaliu, sporto pagalba "pasidariau" krūtinės griovelio imitaciją biggrin.gif ir manau nors ir su plačiais pečiais, gan normaliai atrodau su tokio tipo ir pnš. dydžio iškirpte:
user posted image
Pavyzdys, kurį keliu yra ryškiai per stiprus lotuliukas.gif bet bent aiškiai matosi, apie kokio tipo griovelį kalbu ir kurioje vietoje jis yra rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 16, 20:12)

Galėtų duot darbe atostogas apsipirkimams biggrin.gif O tai rinksiuosi kapsulę iki Naujų metų smile.gif

drinks_cheers.gif Kažin kiek laiko protinga formuoti kapsulę? Ar renkatės drabužius ir kt. vienam sezonui, ar keliems? Žinoma, ekonomiškiau rinktis keliems, bet, kita vertus arba atsibosta tam tikra spalva, arba fasonas. g.gif
Atsakyti
manau ne ilgiau kaip 1-2 menesius lotuliukas.gif nors aisku su lietuviskom pardem, lietuviskom kainom ir lietuviskais atlyginimais tai 2 metus gali trukti viena kapsule formuot... bet tada tai garantuotai iskils ta problema del nusidevejusio rubo ir dar kapsulei nesant suformuotai teks kazkoki ruba ar kita keisti schmoll.gif ir vis tiek perkant niekada nebusi 100proc garantuota, kad rubas geras ir ilgai nepraras prekines isvaizdos. mano spintoj tokiu pavyzdziu pilna- turiu 6 metu senumo klasikini pilka svarka is tally weijl- mokejau centus, nesiojau laaaabai daznai, o jis nei is mados isejes, nei prekine isvaizda prarades biggrin.gif tik pamusala reiktu persiut vienoj rankovej. kita suknele irgi mylima ir daznai trinama buvo is imitz 5 metu senumo- paskutiniu metu nenesiojau nes nusiburbuliavo audinys- prasiejau su elektriniu nuburbuliatorium ir sekmingai toliau trinsiu kol skylem iseis. o yra daiktu kur nusiperki ir suplysta per sezona- dzin ar 100 mokejai, ar 1000 doh.gif realiai as esu uz brangesniu/geresniu/labiau klasikiniu taip greit is mados neiseinanciu rubu pirkima darbui ir paprastesniu/madingesniu/pigiu, bet ne pigiai atrodanciu skuduru pirkima laisvalaikiui
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2012 01 16, 21:40)
drinks_cheers.gif Kažin kiek laiko protinga formuoti kapsulę? Ar renkatės drabužius ir kt. vienam sezonui, ar keliems? Žinoma, ekonomiškiau rinktis keliems, bet, kita vertus arba atsibosta tam tikra spalva, arba fasonas.  g.gif

Man pavyksta viską ar bent didžiąją dalį susipirkti per vieną sezoną. Pagrindą susiperku per išpardavimus prieš sezoną, ko neradau per išpardavimus - sezono bėgyje. Didžiąją dalį pirkinių planuoju nešioti 2 -3 sezonus (ar ilgiau), bet turiu pripažinti, kad būna visaip, būna, kad po sezono atsibosta/rūbas nepritampa, tada jį keičiu kitu. Ir 1 - 4 daiktus perku vienam sezonui, trendinius, kai pradeda išeiti iš mados - parduodu. Tai gali būti ir rūbai, ir batai, ir aksesuarai smile.gif

QUOTE(dominica @ 2012 01 16, 22:58)
turiu 6 metu senumo klasikini pilka svarka is tally weijl

Aš irgi turiu 6 metų sebumo net 2 švarkus iš Tally Weijl bigsmile.gif Tik dėl jų madingumo kiek abejoju biggrin.gif , bet pokalbiams dėl darbo sueina ax.gif
Atsakyti
donstop aš tą megztuką/tuniką irgi esu išsisaugojusi kaip planuojamą mezginį lotuliukas.gif tik abejoju dėl rankovių blush2.gif . Pasak "info šaltinių" tokios apačioje išplatėjančios rankovės prideda apimties ties klubai, o kriaušėm reikėtų to vengti. Bet aš labai mėgstu tokias rankoves, man labai patinka kai draikaliojasi tie galai, aš juos čiupinėju visą laik... matyt kažkokio psichologinio saugumo priduoda g.gif
Etama aš užsikačialinus matyt su savo krūtine susilyginčiau su MB. Nėra buvę sporto trenerio kuris būtų pasiūlęs tai daryt, tik griežtai siūlė atsargiai dirbt su ta kačialka, kur rankas ties ausim pakėlus traukt į priekį reik. Mano akimis tai vyriška krūtinė, ir tik vyrams tokį "tarpą" demonstruot... jei ant tos vyriškos krūtinės nėra viršuje moteriškos.
Dėl nutįsimo tai manau daugiausiai sportas padeda iki vaikučio ir tuo metu kai nutrauki MP. Nes bendrai sportas labai pagerina tų raiščių gebėjimą atsistatyti. O sportuojant nutraukus MP oda manau greičiau "atsistoja" į vietas. Dar manau kad be genų turi reikšmės ir amžius, visgi (.)(.) nutįsta su amžiumi ir net nemaitinus, metai daro savo. Be to kartai irgi turi reikšmės, kuo dažniau tampai, tuo labiau ištįsta. Man po dukros atsistatė visiškai, o po sūnaus jau nebe...

aš kaip tokio tipo, kad man niekas iš mados neišeina... o tą patį rūbą galiu nešiot n metų priklausomai nuo vidinės nuotaikos, tai manau neformuot taip op ir turiu kapsulę... ir tada nešioju. Planuoju visada būti kapsulės formavimo eigoje: kažką pastoviai kiek leis finansinės bei pasiūlos galimybės keist. Bandydama suformuot kapsulę ir tada nešiot patyriau visišką fesko... sudėvėjau palaidines taip ir neįsigijus planuotų kelnių ar sijonų. Dabar baigiu kelnes biggrin.gif . Planas pradžiai susipirkt kiek bile kaip irgi nepavyko. Žodžiu man sekasi draugaut su spinta labai prastai verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 17 sausio 2012 - 09:21
QUOTE(bytte @ 2012 01 17, 10:13)
donstop aš tą megztuką/tuniką irgi esu išsisaugojusi kaip planuojamą mezginį  lotuliukas.gif  tik abejoju dėl rankovių blush2.gif . Pasak "info šaltinių" tokios apačioje išplatėjančios rankovės prideda apimties ties klubai, o kriaušėm reikėtų to vengti. Bet aš labai mėgstu tokias rankoves, man labai patinka kai draikaliojasi tie galai, aš juos čiupinėju visą laik... matyt kažkokio psichologinio saugumo priduoda  g.gif

Aš galvoju paprastas aptemptas rankoves daryti. Dėl apimties net į galvą nebūtų atėjusi mintis blush2.gif , bet man šiaip labiau patinka paprastos smile.gif Šitą modelį turiu kompe seniai seniai, bet pribrendau tik dabar megzt, nes Osinkoj atidarė online temą. Pamačiau, kaip ant žmonių gaunasi - neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 17, 10:22)
Aš galvoju paprastas aptemptas rankoves daryti. Dėl apimties net į galvą nebūtų atėjusi mintis  blush2.gif , bet man šiaip labiau patinka paprastos  smile.gif  Šitą modelį turiu kompe seniai seniai, bet pribrendau tik dabar megzt, nes Osinkoj atidarė online temą. Pamačiau, kaip ant žmonių gaunasi - neblogai  smile.gif

Aš osinkoi nemačiau dar. Senokai ir aš kaupiuosi. Varau pažiūrėt kaip ant paprastų žmonių ji atrodo.
Atsakyti
user posted image

Į pilkos/rudos temą. Ar čia chaki daugiau? smile.gif
Atsakyti
asamaM aš savo monitoriuje matau rudą 4u.gif

donstop minėjot kad šitas megztukas storino... svarstau apie tokio viršaus galimybes priderint prie kokio kito varianto. Kažkaip išsitraukiau mamos vestuvinę suknelę... ir nusprendžiau kad visgi jos rankovės man idealiai tinka, o jos viršuje pūstos, o nuo alkūnių aptemtos. Bandau megztų atitikmenų rast.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 17, 12:01)
asamaM aš savo monitoriuje matau rudą 4u.gif

donstop minėjot kad šitas megztukas storino... svarstau apie tokio viršaus galimybes  priderint prie kokio kito varianto. Kažkaip išsitraukiau mamos vestuvinę suknelę... ir nusprendžiau kad visgi jos rankovės man idealiai tinka, o jos viršuje pūstos, o nuo alkūnių aptemtos. Bandau megztų atitikmenų rast.

Labai pečius platino, ten gi tie paraukymai ėjo kaip tik per pečius smile.gif
Atsakyti
Bytte, suknelė su tokiu pat viršum (vienos forumietės darbas)

user posted image
Atsakyti