Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(sunray @ 2012 01 15, 19:53)
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 15, 20:42)

Man atrodo, kad visa kapsule jums gavosi 4u.gif Ivesciau arba viena ryskesne spalva arba ieskociau ryskesniu aksesuaru. Neiprasta, kad nera nei vienu kelniu, bet grazu, moteriska:)

Ačiū.
Kokią spalva Jūsų nuomone tiktų kaip ryškesnė??

QUOTE(dominica @ 2012 01 15, 19:58)
pirmas stulpelis- sukneles? trecia truputi kaip maike atrodo, suabejojau  g.gif sijono vieno truksta arba kelniu. dabar 5 virsus vienam sijonui smile.gif bet siaip liuks, as kokiu ryskesniu skareliu, dirzu, batu, rankiniu, pedkelniu imesciau i visa sita ir butu pavyzdine kapsule

Galbūt atrodo kap maikė dėl savo pločio, vistik ne 34 ir ne 36 dydį nešioju smile.gif Palyginimui - pirmosios dvi beveik siekia kelius, viskas trumpiau atrodo.

Kad trūksta sijono - sutinku.
Bet melsvą palaidinę nešioju su viršutiniu sarafanu, taip pat megztukus. Na kaip, tas "nešioju" toks sąlyginis, kadangi neseniai nusipirkau šiam rinkiniui tinkamus batus - planuoju nešioti.

Kokių spalvų aksesuarus derintum? Ypač įdomu dėl pėdkelnių smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 15, 20:44)
Spalviškai viskas labai gerai, įskaitant leopardą  4u.gif
Pagrindas jau yra, toliau turbūt bus perkamos kelnės?

Donstop, kad tikriausiai ne.. Mano vienintelės nešiojamos kelnės - skinny džinsai. Neatrandu darbinio stiliaus kelnių, kurios tiktų mano figūrai ir skoniui. Čia greičiau jau kažkoks nusistatymas, bet niekaip negaliu akių padėt ant tokio daikto paieškų

Tiesą sakant, atidėjau maišan bent 3 klasikinio kirpimo kelnias. Visas nusipirkau tuo momentu, kai ieškojausi darbo ir nešiojau tiek, kiek vaikščiojau į pokalbius.

QUOTE(manjana @ 2012 01 15, 21:37)
Aš atidėčiau, nes visos trys suknelės (sarafanai?) labai panašios, tai manau neverta visų laikyt vienoj kapsulėj.
O šiaip tai puikiai viskas atrodo, tik aksesuarų trūksta pagyvinti vaizdui  4u.gif

Dėkui smile.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 15, 22:11)

pacekavinau ir as kapsule. man tai zavu yra kai taip viskas tarpusavyje suderinta, visi drabuziai vieni su kitais tinka smile.gif

Kaip faina, dėkui. Ypač turint omeny, kad juk tai viskas rasta spintoje. Paskutinis pirkinys tik vidurinė suknelė.

QUOTE(madrugada @ 2012 01 16, 11:26)
snood'as - tas a la šalikas galingas?
mano kaime ne kas antra, bet maždaug 75proc. tokius nešioja. Man gražu. Pirkčiau ir pati, tik bijau, kad kitą sezoną bus labai nenaujiena  unsure.gif

Aš, tiesą sakant, irgi nesu tikra dėl žodžio reikšmės laugh.gif Man konkrečiai reiktų ne galingo šaliko, o plonesnio, galbūt trikotažinio. Tik nenoriu rašyti, kad šalio/skarelės, nes norėčiau, kad jis būtų būtent siūtais galais, kelis kart lenktas. Kažkada labai seniai esu mačiusi kažką panašaus, bet nesugebu rast internete...
O dėl mados - tai man kažkaip neaktualu. Nemačiau, kada ji prasidėjo, nemačiau, kada pasibaigė. Svarbu, kad man derėtų su kažkuo iš turimų drabužių ir "išpildytų" vaizdą blush2.gif

- - -

Ko man trūksta iki šio komplekto dėvėjimo:

Turiu idėją trečią suknutę pagyvinti skarele+diržu per liemenį, kažkada esu čia įmetus pvz.
Tigriniam megztukui “snood'o”
Žydriems marškinėliams noris liemenės, kažko panašaus į šitą
user posted image
Kaip manot, ar pilka spalva tiktų?
Antrą suknelę galvoju šiek tiek taisyti, nuotraukoje nesimato, tačiau jos apačia eina A forma, man labiau tinka tiesus pencil kritimas.

Gal turit minčių dėl rankinės? Šiuo metu tampau koralo spalvos - laisvam stiliui, džinsam.
Turiu kažkokią juodą. Norėčiau Taupe arba tamsiai rudos
Atsakyti
pilka liemene mano galva tiktu, jeigu nebutu per tamsi. del akcentu sukoka kazka sakyt, man nelabai aiskiai spalvos matosi. kiek iziuriu tai tamsiai melynai-pilka, kazkas i taupe ir sviesiai melyna. man prie situ graziai sueitu kas nors is roziniu, violetiniu, ryskesniu melynu (a la turkio). jeigu cia darbine kapsule tai pedkelnes matyt imciau tik pilkas/kuno biggrin.gif o tases imciau viena didele is pagrindiniu spalvu, o kita mazesne is akcentu
Atsakyti
AsamaM, o man atrodo, spalviškai tikrai gerai ir nieko netrūksta, t y nereikia papildomos spalvos. Kad kelnių nebus, tai ok. Tada aš taip sakyčiau:
pirmą reikia pirkti viršutinius rūbus (paltus, striukes ir tt )
paskui avalynę
paskui apačias - kelnes, sijonus, džinsus ir tt
toliau palaidines, švarkus, megztinius ir tt
paskui sukneles
paskui tik aksesuarus, kai visi rūbai yra supirkti ir aiškiai matosi, kokie aksesuarai turi būti. Nes kartais aksesuarai "suriša" kelis rūbus tarpusavy į komplektą, kartais pataiso situaciją, jei rūbas ne visai tinka, kartais papildo, kai rūbas per paprastas ir tt ir pan. Žodžiu, prieš perkant aksesuarus, manau, kad turi būti supirkti visi rūbai.

Tai aš siūlyčiau dabar dasipirkti palaidinių (manau, kad jų trūksta), o tik paskui galvoti apie šalikėlius ir rankinę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 15, 18:00)
Na jei kajalas  - tai  waterlinijai, būtent baltas/sidabrinis - apatinei waterlinijai (vizualiai didina akis). O šiaip baltas/sidabrinis pieštukas tinka ir vidiniams kampučiams (vizualiai atstumia, padidina ir paskaistina akis), ir apatiniam vokui (vizualiai didina akį) ir viršutiniam vokui kaip pagrindą šešėliams galima naudoti (ypač prieš tepant ryškius, žydrus, salotinius  biggrin.gif šešėlius, padeda išgauti itin ryškią spalvą), ir kaip highlighterį po antakiu galima užtepti ir išretušuoti (vizualiai padidina akis)  4u.gif

Nu va, as toki turiu, jis ne skystas, o toks kaip piestukas, sidabrinis, ne matinis. Water linija su juo neiseina nupiest, nes nieko nesimato tiesiog , arba as nesuprantu kur ta water linija biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 16, 15:55)
Nu va, as toki turiu, jis ne skystas, o toks kaip piestukas, sidabrinis, ne matinis. Water linija su juo neiseina nupiest, nes nieko nesimato tiesiog , arba as nesuprantu kur ta water linija  biggrin.gif

Jei neišeina nupiešt ant waterlinijos, tai arba čia ne kajalas, arba nekokybiškas kajalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 16, 13:57)
AsamaM, o man atrodo, spalviškai tikrai gerai ir nieko netrūksta, t y nereikia papildomos spalvos. Kad kelnių nebus, tai ok. Tada aš taip sakyčiau:
pirmą reikia pirkti viršutinius rūbus (paltus, striukes ir tt )
paskui avalynę
paskui apačias - kelnes, sijonus, džinsus ir tt
toliau palaidines, švarkus, megztinius ir tt
paskui sukneles
paskui tik aksesuarus, kai visi rūbai yra supirkti ir aiškiai matosi, kokie aksesuarai turi būti. Nes kartais aksesuarai "suriša" kelis rūbus tarpusavy į komplektą, kartais pataiso situaciją, jei rūbas ne visai tinka, kartais papildo, kai rūbas per paprastas ir tt ir pan. Žodžiu, prieš perkant aksesuarus, manau, kad turi būti supirkti visi rūbai.

Tai aš siūlyčiau dabar dasipirkti palaidinių (manau, kad jų trūksta), o tik paskui galvoti apie šalikėlius ir rankinę  4u.gif

Aha, va čia man labai reikalinga informacija, nes blūdinu, perku kas po ranka papuola, o paskui skundžiuosi, kad nesiderina vėl niekas smile.gif

Dabar toks klausimas konkretesnis apie spalvas (nes kai nuo teorijos prie praktikos prieinu, tai vėl man nieko nesigauna). Žiemos kapsulė "į žmones", spalvos šokolado/teal/beige. Turiu šokoladinius kailinius, teal kelių atspalvių šalikus, rusą (bet kito atspalvio, truputį šviesesnę) rankinę. Dabar labiausiai man reikia žieminių batų - užmuškit nežinau kokios spalvos smile.gif Patarkit, ką?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 16, 15:41)
Jei neišeina nupiešt ant waterlinijos, tai arba čia ne kajalas, arba nekokybiškas kajalas  biggrin.gif

nu parasyta kajalas biggrin.gif , bet jis toks ne skystas, o kaip piestukas is tikro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 16, 16:56)
nu parasyta kajalas  biggrin.gif , bet jis toks ne skystas, o kaip piestukas is tikro  biggrin.gif

Tai kajalas ir nebūna skystas schmoll.gif Jis būtent kaip pieštukas atrodo, tik lyginant su paprastu pieštuku yra minkštesnis, kad neskaudėtų piešiant ant waterlinijos 4u.gif

Manjana, parduotuvėse ne baisiai platus ne juodų batų pasirinkimas, ypač žieminių ax.gif Bus rudų, kažkiek taupe, kažkiek beige porų ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 16, 16:10)

Manjana, parduotuvėse ne baisiai platus ne juodų batų pasirinkimas, ypač žieminių  ax.gif  Bus rudų, kažkiek taupe, kažkiek beige porų ir viskas  biggrin.gif

aha, o tai kokią iš jų rinktis? lotuliukas.gif
Atsakyti
as rinkciausi sokoladinius. jeigu reikia odiniu ir su naturaliu kailiu- jau tamsaus sokoaldo spalva bus sudetinga, nekalbant apie taupe'us ir beige'us. pries gera savaite ieskojau sviesiu zieminiu batu- tai praktiskai visur juoda. tekstilinius/ale zomsinius, bet su netikru kailiu viduj (tai ir nebrangiai) nusipirkau kazkokios i taupe panasios spalvos su sokoladinem detalem viva batuose. apie tealinius batus turbut net svajot nereiketu biggrin.gif as pati planuoju kita ziema ar per kitus ispardavimus zieminius odinius juodus keist i sokoaldinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 16, 17:51)
aha, o tai kokią iš jų rinktis?  lotuliukas.gif

Visos trys iš principo tinka, reikia matuotis kartu su kailiniais ir žiūrėti, ar nesipjauna atspalviai smile.gif
Atsakyti
Dėkui už patarimus smile.gif

Galėtų duot darbe atostogas apsipirkimams biggrin.gif O tai rinksiuosi kapsulę iki Naujų metų smile.gif
Atsakyti