QUOTE(sunray @ 2012 01 15, 19:53)
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 15, 20:42)
Man atrodo, kad visa kapsule jums gavosi

Ačiū.
Kokią spalva Jūsų nuomone tiktų kaip ryškesnė??
QUOTE(dominica @ 2012 01 15, 19:58)
pirmas stulpelis- sukneles? trecia truputi kaip maike atrodo, suabejojau
sijono vieno truksta arba kelniu. dabar 5 virsus vienam sijonui
bet siaip liuks, as kokiu ryskesniu skareliu, dirzu, batu, rankiniu, pedkelniu imesciau i visa sita ir butu pavyzdine kapsule

Galbūt atrodo kap maikė dėl savo pločio, vistik ne 34 ir ne 36 dydį nešioju

Kad trūksta sijono - sutinku.
Bet melsvą palaidinę nešioju su viršutiniu sarafanu, taip pat megztukus. Na kaip, tas "nešioju" toks sąlyginis, kadangi neseniai nusipirkau šiam rinkiniui tinkamus batus - planuoju nešioti.
Kokių spalvų aksesuarus derintum? Ypač įdomu dėl pėdkelnių

QUOTE(dontstop @ 2012 01 15, 20:44)
Spalviškai viskas labai gerai, įskaitant leopardą
Pagrindas jau yra, toliau turbūt bus perkamos kelnės?

Pagrindas jau yra, toliau turbūt bus perkamos kelnės?
Donstop, kad tikriausiai ne.. Mano vienintelės nešiojamos kelnės - skinny džinsai. Neatrandu darbinio stiliaus kelnių, kurios tiktų mano figūrai ir skoniui. Čia greičiau jau kažkoks nusistatymas, bet niekaip negaliu akių padėt ant tokio daikto paieškų
Tiesą sakant, atidėjau maišan bent 3 klasikinio kirpimo kelnias. Visas nusipirkau tuo momentu, kai ieškojausi darbo ir nešiojau tiek, kiek vaikščiojau į pokalbius.
QUOTE(manjana @ 2012 01 15, 21:37)
Aš atidėčiau, nes visos trys suknelės (sarafanai?) labai panašios, tai manau neverta visų laikyt vienoj kapsulėj.
O šiaip tai puikiai viskas atrodo, tik aksesuarų trūksta pagyvinti vaizdui
O šiaip tai puikiai viskas atrodo, tik aksesuarų trūksta pagyvinti vaizdui

Dėkui

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 15, 22:11)
pacekavinau ir as kapsule. man tai zavu yra kai taip viskas tarpusavyje suderinta, visi drabuziai vieni su kitais tinka

Kaip faina, dėkui. Ypač turint omeny, kad juk tai viskas rasta spintoje. Paskutinis pirkinys tik vidurinė suknelė.
QUOTE(madrugada @ 2012 01 16, 11:26)
snood'as - tas a la šalikas galingas?
mano kaime ne kas antra, bet maždaug 75proc. tokius nešioja. Man gražu. Pirkčiau ir pati, tik bijau, kad kitą sezoną bus labai nenaujiena
mano kaime ne kas antra, bet maždaug 75proc. tokius nešioja. Man gražu. Pirkčiau ir pati, tik bijau, kad kitą sezoną bus labai nenaujiena

Aš, tiesą sakant, irgi nesu tikra dėl žodžio reikšmės

O dėl mados - tai man kažkaip neaktualu. Nemačiau, kada ji prasidėjo, nemačiau, kada pasibaigė. Svarbu, kad man derėtų su kažkuo iš turimų drabužių ir "išpildytų" vaizdą

- - -
Ko man trūksta iki šio komplekto dėvėjimo:
Turiu idėją trečią suknutę pagyvinti skarele+diržu per liemenį, kažkada esu čia įmetus pvz.
Tigriniam megztukui snood'o
Žydriems marškinėliams noris liemenės, kažko panašaus į šitą

Kaip manot, ar pilka spalva tiktų?
Antrą suknelę galvoju šiek tiek taisyti, nuotraukoje nesimato, tačiau jos apačia eina A forma, man labiau tinka tiesus pencil kritimas.
Gal turit minčių dėl rankinės? Šiuo metu tampau koralo spalvos - laisvam stiliui, džinsam.
Turiu kažkokią juodą. Norėčiau Taupe arba tamsiai rudos