Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 01 24, 22:52)
Jo, aš irgi pastebėjau, kad ateina garstyčių ir apelsinų pavasaris g.gif Nors paasariui rasiu ką apsirengti ir taip turbūt g.gif

O as stebiu, kad pavasaris ateina labai disco stiliaus, spalvu prasme rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 25, 10:40)
O as stebiu, kad pavasaris ateina labai disco stiliaus, spalvu prasme rolleyes.gif

Nu jo jo, be garstyčių ir apelsinų dar visokių gamtos gėrybių pilna, spalvų neišpasakytai daug, o ir stiliukas toks pats šiek tiek į tą pusę biggrin.gif

O išpardavimai šiemet visiškai entraukia... Nors ko ten eiti, jei ir ne per juos jokių batų neišsirinkau, tai naujų gi nepadės per išpardavimą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 sausio 2012 - 10:43
QUOTE(groovy @ 2012 01 25, 10:43)
Nu jo jo, be garstyčių ir apelsinų dar visokių gamtos gėrybių pilna, spalvų neišpasakytai daug, o ir stiliukas toks pats šiek tiek į tą pusę biggrin.gif
O išpardavimai šiemet visiškai entraukia... Nors ko ten eiti, jei ir ne per juos jokių batų neišsirinkau, tai naujų gi nepadės per išpardavimą doh.gif

Manes kazkodel irgi g.gif nera ikvepimo. Nors svarsciau, gal paltuko reiktu, o dabar galvoju jau tiek atvaiksciojau su savo oranzinuku g.gif gal nereikia g.gif juolab nemaciau nieko tokio UUUAAAUUU g.gif o ir tos "ziemos" tiek beliko...
Vakare pasistengsiu ikelti savo foto si ryzai/melynu deriniu, pasakysit nuomones del tikimo/netikimo, nes tokia lyg mano sekanti planuojama kapsule rolleyes.gif
Atsakyti
Jo jo, ateina mano nemegstamu spalvu mada, oranzines, raudonos, geltonos, garstyciu. fek, nezinau kaip reikes isgyventi biggrin.gif nors viena suknele nusipirkau su oranziniu, bet ji tik nuo krutines marginta, ir spalvos suderintos graziai, tai grazu rolleyes.gif o siaip turbut nieko gero neisigysiu per tokias madas, kai viska uzvers vien tokiom spalvom rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 25, 10:58)
Manes kazkodel irgi g.gif nera ikvepimo. Nors svarsciau, gal paltuko reiktu, o dabar galvoju jau tiek atvaiksciojau su savo oranzinuku g.gif gal nereikia g.gif juolab nemaciau nieko tokio UUUAAAUUU g.gif o ir tos "ziemos" tiek beliko...

Mano tokios pačios mintys biggrin.gif Nors kitai žiemai praberstų pigiau įsigyti, bet kad nieko nėra normalaus doh.gif
Atsakyti
įdomūs pamastymai spalvų mados tendencijose
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 25, 11:48)
Mano tokios pačios mintys biggrin.gif Nors kitai žiemai praberstų pigiau įsigyti, bet kad nieko nėra normalaus doh.gif

As pirkciau kitam sezonui, jei tikrai pamatyciau kazka uzkabinancio g.gif bet nemaciau g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 25, 12:41)

Idomi paralele tarp sijonu ilgio ir ekonomikos biggrin.gif kazkur esu jau ta skaicius smile.gif

O del spalvu ir nuotaiku tai pritariu - nekokios nuotaikos ar savijautos esu linkusi rengtis tamsiau/pilkiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 sausio 2012 - 13:03
Ikeliu i albuma foto su ryzai/melynu deriniu. Kol kas tokio nelabai ka turiu, maikute pirkau atsitiktinai per ispardavima, kardigana specialiai kelionei. Bet galvoju apie tokia kapsule. Pasisakykit 4u.gif
Tik ziauriai fotki.com per kokybe kerta doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pagaliau sulaukiau nuolaidos ir pagavau savo išsvajotąją suknelę wub.gif
user posted image
(11.99 e)
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 01 25, 16:15)
Pagaliau sulaukiau nuolaidos ir pagavau savo išsvajotąją suknelę wub.gif

Kiek suplojai? 4u.gif

Shana, kapsulė man patinka smile.gif O ta su banteliu ne juoda? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 sausio 2012 - 16:47
QUOTE(groovy @ 2012 01 25, 16:44)
Kiek suplojai? 4u.gif

taigi parašiau geltonai tongue.gif
litais su siuntimu ir visais mokesčiais gavosi 72
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 01 25, 16:47)
taigi parašiau geltonai tongue.gif
litais su siuntimu ir visais mokesčiais gavosi 72

Che, jau taip apačior ir man nuo darbų prie kompo su akim išsiliejusiom hihihi.gif Tai nieko kaip laredoute, ypač, kai girdėjau, kiek uždėjo už siuntimą doh.gif
Atsakyti