Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2012 01 25, 16:55)
Che, jau taip apačior ir man nuo darbų prie kompo su akim išsiliejusiom hihihi.gif Tai nieko kaip laredoute, ypač, kai girdėjau, kiek uždėjo už siuntimą doh.gif

na taip, mokesčiai daro savo doh.gif būčiau sutaupius iki 15 lt dar papildomai, jei būčiau surinkus kompaniją siuntimui, ale dydį savo reikiamą gaudžiau tris savaites ir kai pagavau, užsakinėjau iškart ir po užsakymo jis dingo - matyt tik vienas vnt. to dydžio ir buvo doh.gif
Atsakyti
Oj žiauru, kartais verta nelaukti. Aš vieno megztuko taip prisilaukiau, teko po to iš angliško siųsti pas pusseserę, tai gerai, kad pas ją į Londoną netrukus variau, tai pasiėmiau. Ir gavosi kokia 10 Lt dar brangiau.
Papildyta:
Kokia trečia ryški spalva tiktų kapsulei, kur yra tamsiai mėlyna ir šviesiai pilka spalvos? Na, adr balta yra, bet neskaičiuoju jos blush2.gif Ar reikia? unsure.gif
Atsakyti
norejau paklausti,kur perkate zieminius batus,kiek pinigu tam skiriate,kiek ziemu isvaiksciojate?
Atsakyti
O kaip isvis Jus issirenkat tas tris spalvas? Man tai atrodo "misija neimanoma". Juk jei susigalvoju, o paskui kazkurios spalvos rubu nerandu, o ka nors jau bunu nusipirkusi tai snipstas gaunasi... Arba nera deranciu atspalviu..
Ar pirmiausia apsiziurit kas yra ir pagal tai renkates?

Kaip manot, kas be dzinso tinka prie verstos odos batu? Kokios klasikines kelnes man kazkaip keistai atrodo. Ar cia tik man? g.gif

Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 01 25, 17:38)
norejau paklausti,kur perkate zieminius batus,kiek pinigu tam skiriate,kiek ziemu isvaiksciojate?

Paskutinius zieminius batus buvau pirkusi Rylko. Mokejau 200. Sita ziema buvo jiems trecia, bet jau siaip sau atrodo. Gerai, kad neprireike beveik ir jau spejau nusipirkti naujus smile.gif Naujus pirkau Salamandery, mokejau 400. Jie lygiapadziai, laisvalaikio ir noreciau kad kokias 3 ziemas su vaikais i lauka tarnautu. Kitais metais planuoju pirkti dar vienus zieminius prie darbines aprangos.
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 01 25, 19:41)
O kaip isvis Jus issirenkat tas tris spalvas? Man tai atrodo "misija neimanoma". Juk jei susigalvoju, o paskui kazkurios spalvos rubu nerandu, o ka nors jau bunu nusipirkusi tai snipstas gaunasi... Arba nera deranciu atspalviu..
Ar pirmiausia apsiziurit kas yra ir pagal tai renkates?
Kaip manot, kas be dzinso tinka prie verstos odos batu? Kokios klasikines kelnes man kazkaip keistai atrodo. Ar cia tik man?  g.gif

man tai kazkaip paprastai tos trys spalvos gaunasi,as esu rudenelis ,tai man geriausiai tinka ir patinka:tamsiai ruda,chaki ir kremine,bet tai nereiskia,kad tik siu spalvu rubu turiu...turiu ir kitu,nes nemazai tu spalvu tinka,svarbu atspalvis,o svarbiausia nepirkt netinkancios spalvos,na ir pries perkant stengiuosi paderinti su kitais rubais naujus..kad nebutu visai is konteksto vienas iskrites
del verstos odos batu,man klasikines nesiziuri...dzinsai geriausiai ar timpos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 01 25, 19:48)
Naujus pirkau Salamandery, mokejau 400. Jie lygiapadziai, laisvalaikio ir noreciau kad kokias 3 ziemas su vaikais i lauka tarnautu. Kitais metais planuoju pirkti dar vienus zieminius prie darbines aprangos.

oho,kokie brangus batai ejimui i lauka...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kumiko: 25 sausio 2012 - 17:51
QUOTE(kumiko @ 2012 01 25, 17:50)
man tai kazkaip paprastai tos trys spalvos gaunasi,as esu rudenelis ,tai man geriausiai tinka ir patinka:tamsiai ruda,chaki ir kremine,bet tai nereiskia,kad tik siu spalvu rubu turiu...turiu ir kitu,nes nemazai tu spalvu tinka,svarbu atspalvis,o svarbiausia nepirkt netinkancios spalvos,na ir pries perkant stengiuosi paderinti su kitais rubais naujus..kad nebutu visai is konteksto vienas iskrites
del verstos odos batu,man klasikines nesiziuri...dzinsai geriausiai ar timpos smile.gif

As jau nebezinau ir kas esu smile.gif rudenelis ar vasarele smile.gif Spintoj daugiau rudeneliu rubu turiu. Cia taip sakant intuityviai smile.gif Bet va kad konkreciai susigalvot kokias 3 spalvas is kuriu formuot kapsule, tai man sunkiai. Laisvalaikiui nesioju praktiskai tik dzinsus (apsiziurejau, kad net sijonu nebeliko, reiks skubiai taisyt padeti) - vadinasi melina, daug rudos visokiu atspalviu yra. Bet jos abi pakankamai tamsios. O reikia juk ryskios ir sviesios smile.gif Ech...

Man dar velvetas ziurisi, bet galvoju gal dar kam kokiu minciu kils smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kumiko @ 2012 01 25, 17:52)

oho,kokie brangus batai ejimui i lauka...smile.gif

Na ne tik i laukia. Ir siaip laisvalaikiui: i miesta, parduotuve. Turiu didele koja, tai sunku rasti tinkamo dydzio ir ne juodus smile.gif
Atsakyti
Shana, o Jūsų palaidinė ryža?
Bendrai paėmus, man gražu. Tik glumina tas dryžuotumas, nes nesuprantu kurie dryžiai labiau krinta į akis/tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 25, 18:17)

Kokia trečia ryški spalva tiktų kapsulei, kur yra tamsiai mėlyna ir šviesiai pilka spalvos? Na, adr balta yra, bet neskaičiuoju jos blush2.gif Ar reikia? unsure.gif

Raudona arba rožinė 4u.gif
QUOTE(kumiko @ 2012 01 25, 18:38)

Paprastai pavykdavo rasti iki 50, brangiausiai mokėjau 119. Aviu minimum 3 žiemas 4u.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 01 25, 18:48)
o paskui kazkurios spalvos rubu nerandu

Kaip manot, kas be dzinso tinka prie verstos odos batu? Kokios klasikines kelnes man kazkaip keistai atrodo. Ar cia tik man?  g.gif

O man atrodo taip keista, kai kas nors kokios nors spalvos neranda parduotuvėse g.gif

Prie visko tinka 4u.gif

Shana, man labai patiko spalvos derinys 4u.gif

Nusipirkau batelius laivelius 27 lt, platų diržą 15 lt, šį bei tą iš manodrabužių vasarai už simbolinę kainą (suknelę ir palaidinę), parsisiunčiau kelis papuošalus ax.gif Niekur nerandu gėlėto kardigano, keista, ar ne madoj toks daiktas? g.gif Visai prastai su palaidinėm, parduotuvėse akys užkliūna tik už permatomų šifoninių, kažin kas tokias perka ir kur nešioja? unsure.gif Na ir vis dar atviras klausimas dėl top'ų prie kardigano, nematau sau tinkančių modelių, visokie variantai ant petnešėlių netinka g.gif
Atsakyti
dontstop, apie raudoną pagalvojau, bet tai gana ryšku būtų. O rožinė kokia? Švelni gali būti, ar reikia ryškesnės? Ta tamsesnė ryški man, mano nuomone, netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 25, 20:15)
Paprastai pavykdavo rasti iki 50, brangiausiai mokėjau 119. Aviu minimum 3 žiemas  4u.gif

man batai uz 50lt su nuolaida,laiko maximum menesi,na is kokios maximos,rimtai nesuprantu,kaip jums taip pavyksta rast gero uz maza kaina g.gif
Atsakyti
Groovy, nelabai supratau apie ka klausi, su bantuku turi omeny is seniau detos kapsules, kur rudai/zalsva g.gif Ten toks tamsus sokoladas.

QUOTE(dontstop @ 2012 01 25, 18:15)
Shana, man labai patiko spalvos derinys  4u.gif

4u.gif

Asamam, ten tokia oranzine/ryza, nezinau kaip tiksliau vadinti g.gif

Kiek pati ivertinu man lyg tinka, todel kapsule tubut visgi butent tokia bus ateity formuojama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 25, 19:51)
dontstop, apie raudoną pagalvojau, bet tai gana ryšku būtų. O rožinė kokia? Švelni gali būti, ar reikia ryškesnės? Ta tamsesnė ryški man, mano nuomone, netinka g.gif

Tikrai atsiras ir raudonos, ir rožinės tinkantis atspalvis, manau, ir ne vienas mirksiukas.gif Tokios spalvos tinka visoms, o dėl konkrečių atspalvių reikia žiūrėti paletes smile.gif
QUOTE(kumiko @ 2012 01 25, 19:58)
man batai uz 50lt su nuolaida,laiko maximum menesi,na is kokios maximos,rimtai nesuprantu,kaip jums taip pavyksta rast gero uz maza kaina g.gif

Maximoj žieminių batų aš neperku, nekokybiški ir negražūs (būtent žieminiai). O kitose populiariose Akropolio parduotuvėse bent anksčiau už tokią kainą buvo galima rasti paskutinę porą. Man taip pasisekė 3 kartus, parduotuvės buvo Reno ir Viva (iš Vivos tą porą tebeturiu, aviu 5tą žiemą). Dabar, man rodo, kainos kiek sukilusios g.gif Jau kaži ar už 50 būtų įmanoma ką nors rasti, bent pasirinkimo tai tikrai nebūtų. Bet iki 100 lt tikrai įmanoma smile.gif
Atsakyti