Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

QUOTE(chiki-piki @ 2012 09 29, 01:49)
Man 32m, vyrui 36. Musu pirmam vaikui 6m. visada norejau dvieju, bet tai dar pirmas vaikas mazas, tai bijojau is darbo iseiti, tai alga popierine maza. Bet jau buvau susitaikus su tuo, atsirado nauju rupesciu, butas kuriame gyvenam nebuvo laiku uzregistruotas, todel dabar gyvenam nezinomybeje, i kambari, kuri planavom perdaryti i vaiku kambari pretenduoja kaimyne. Mes jau pasiruose ispirkti is jos, bet ji nesutinka parduoti.  schmoll.gif Kitais metais vaikas eis i mokykla, ir neturi normalaus rasomojo stalo. Ta prasme nupirkti galima, bet nera kur statyti. Pas mus svetaine,tas "nemusu" kambarys ir mazas miegamasis, kuriame telpa tik musu lova ir vaiko. Antra leliuka nera kur paguldyti. Is svetaines nenoriu daryti miegamojo. Ir taip zaislu prikrautas visas kampas. 
Buvo mintis pirkti nauja busta, buto nenorime, o namui mums neduoda tiek paskolos. Vyras paveldejo soda, bandysim ji parduoti. Tik neaisku kiek laiko pardavinesim, o laikas bega  doh.gif
Depresija puola ypac kai matau kai mano drauges ir  jau nedrauges, dirbancios, o dazniausiai nedirbancios perka naujus butus, namus, su pilnu remontu. Pagymdo nesukdami sau galvos, pazystami idarbina, gauna paskui 2 metus maximali pasalpa (cia anksciai buvo). O mes sedim skylei ir nezinomybei.
Kai su pirmu pastojau dirbau gamykloj pamainomis. Kad daugiau uzdirbti dirbau be padejejos, ir smarve ir naktinis darbas ir darbas fizinis ant koju. Dabar dirbu ofise, bet alga popierine maza, bet ir taip nedidele palyginus. Per 5 metus alga nesikeite, jau bandziau su diriku kalbetis, bet jis zydas .... suranda 100 priezasciu kodel negali daugiau moketi, kad gali buti krize, musu sferoje, kad dabar daug darbo paskui bus mazai, kad kiti ir uz 1000lt vos darbo randa ir t.t.  doh.gif

Dabar po atostogu buvo pora nedrasiu bandymu ...
Net nezinau ar apsidziaugsiu jei pastosiu ar verksiu. g.gif
Ar kibti i "darbus" ir  bus kaip bus ar dar palaukti???????

Nezinau ar cia i tema parasiau, bet labai laukiu kokiu nors komentaru. 4u.gif

na manau Dievas atsiuncia mums vaika paciu tinkamiausiu metu, tik mums kartais atrodo jis netinkamas. As kai pastojau ir suzinojau kad laukiuosi buvo likusi 1 diena iki isvaziavimo i uzsieni, buvo dar didesn nezinomybe, svetima salis ir viskas nauja, bet dabar labai dziaugiuosi vaiku ir jau planuojam antra. tad nenukabink nosies viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auksinyte @ 2012 09 29, 04:57)
na manau Dievas atsiuncia mums vaika paciu tinkamiausiu metu, tik mums kartais atrodo jis netinkamas. As kai pastojau ir suzinojau kad laukiuosi buvo likusi 1 diena iki isvaziavimo i  uzsieni, buvo dar didesn nezinomybe, svetima salis ir viskas nauja, bet dabar labai dziaugiuosi vaiku ir jau planuojam antra. tad nenukabink nosies viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Nu pas mus situacija kitokia, mes arba darom vaika arba nedarom. Neticiuko negali buti, nes as nepernesu vyr. spermos. blush2.gif
Kai pora kartu leidau i mane suleisti, buvo is kart po mmm zinau kad tikimybe labai maza pastuoti.
Su pirmu irgi lovoj butent darem vaika, kojos i virsu keliau, kad tikrai pastociau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš norėčiau pametinukų smile.gif vienu kartu praktiškai visus vargus atvargsti, figūrą pasitaisai ir ramu smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif pasipasakosiu ir as sia tema. Turim dukryte 3,6m ir jau pradejau save pagaut, kad daznai galvoju ir net kalbu apie antra vaikeli ax.gif as labai jau noreciau, bet ir bijau, kad bus sunku, kad pinigeliu bus mazai, o taip visko norisi ir reikia vaikiukams, gyvenam vieno kambario bute, na kol mazi vaikai nieko baisaus manau, dar pas mus ir pertvara tokia padaryta tai kaip ir du kambariai nedideli. O ir vyras kaip ir noretu, bet nera to kad sakytu taip darom biggrin.gif amzius butu super tarp vaikiuku. Ir nezinau kaip rystis tam antram vaikeliui. verysad.gif
Atsakyti
O as manau, kad laikas antram vaikuciui, kai nusprendziama turet, arba kai atsiuncia, tas is aukstai ax.gif Nei del saves, nei del pirmojo vaikucio. O tieisog tada, kai ateina laikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pati meilė @ 2012 09 30, 15:44)
Aš norėčiau pametinukų  smile.gif  vienu kartu praktiškai visus vargus atvargsti, figūrą pasitaisai ir ramu smile.gif

As irgi taip norejau, bet zinok daug vargo, jei niekas nepades is salies... Matau kaip drauges vargsta, pas jas ~2-3m skirtumas tarp vaiku. Tai vienas serga, o kita i darzeli reikia suruost, nera kur serganciojo palikt...tai ziurek ir antrasis atkrenta unsure.gif

Maniskiui jau 8 m, todel planuojam pagranduka smile.gif
Atsakyti
PussBoots, tikiu, kad daug vargo. Pati matau pas gimines, pas drauges. Ir aišku, dabar norėti gali daug ko, o viskas kitaip atrodys, kai ta situacija čia pat bus.
Bet turiu paslaugų ,rūpestingą vyrą, kuris turi visas sąlygas ir biletenius imti, ir tėvystės atostogas, tai mane stipriai padrąsina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pati meilė @ 2012 09 30, 15:44)
Aš norėčiau pametinukų  smile.gif  vienu kartu praktiškai visus vargus atvargsti, figūrą pasitaisai ir ramu smile.gif

as irgi taip palanavau,mama mano taip pat augino mus pametinukus ir sake jog labai gerai vienu metu auginti du. jau dukrytei suejo 3 metai ji mus ragino skubeti antram vaikiukui. bet dabar dziaugiuosi jog padareme 5 metuku skirtuma mano pirma mazule jau dicke ji bus mano padejeja,nebus didelio vargo nes pirmoji mano jau savarankiska. o 5 metai manau nera dar daug. beto pasiklausau mamu kurios su pertraukom augino vaikus jos visos yra patenkintos thumbup.gif ir as busiu patenkinta smile.gif o del figuros tai manau nera ko imti y galva,man tai ji maziausei dabar rupi,beto visi normalus zmones supranta jog po gimdymo mamukai atrodo tik seip sau aisku ne visos todel matant jus gatveja su leliuku ant ranku visi puikei supranta kad dar jus neatsigave po nestuke.gif
Atsakyti
Musu dukrytei jau beveik du metukai ir mes jau pries puse metu jau kibome i antro vaikelio planavima. Kolkas dar nesekmingai sad.gif Kol dar Livutei nebuvo metuku, sakiau, jog antro nenoriu, nors mergyte labai rami, paklusni, problemu dideliu neturejom. Po to jau kai mazylei suejo metukai, kazkaip sirdyje atsirado noras tureti ir antra smile.gif O kai pusantru metuku buvo, tada jau visiskai tikra buvau, kad noriu broliuko ar sesutes dukrytei. Dar anksciau vis pamastydavau kaip cia ka, kaip reikes ka daryti, ar nebus per sunku ir t.t... Po to visos abejones issiklaide - bus kaip bus. O dabar tik vienintelis noras yra pastoti.... verysad.gif
Atsakyti
Musu dukrytei 5 metukai, labai didelis noras antram vaikeliui, ir dukryte sako kad nori "gyvo leliuko" smile.gif tik tetis musu atsargiai stabdo reikala del visokiausiu finansiniu ir buitiniu dalyku, nors gyvenam normaliai, nei labai gerai, nei blogai, dar vienas vaikas i bankrota tikrai nenuvarytu. Aisku, lengviau taip, kai gali daug SAU leisti, bet tas noras mano wub.gif didelis labai... o gal protingai tetis galvoja, bet mes norim gyvo leliuko blush2.gif ax.gif geriausia iseitis netyciukas... kaip pagaut netyciuka? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2012 10 08, 17:54)
Musu dukrytei 5 metukai, labai didelis noras antram vaikeliui, ir dukryte sako kad nori "gyvo leliuko"  smile.gif tik tetis musu atsargiai stabdo reikala del visokiausiu finansiniu ir buitiniu dalyku, nors gyvenam normaliai, nei labai gerai, nei blogai, dar vienas vaikas i bankrota tikrai nenuvarytu. Aisku, lengviau taip, kai gali daug SAU leisti, bet tas noras mano wub.gif didelis labai... o gal protingai tetis galvoja, bet mes norim gyvo leliuko  blush2.gif  ax.gif  geriausia iseitis netyciukas... kaip pagaut netyciuka?  blush2.gif

Mano dukra irgi nori sesutes ar broliuko. Kazkada prieina ir sako: "Jei nori vaiko tetis tau nenupirks, jis pinigu neturi. Tu daugiau valgyk ir bus tau vaikas biggrin.gif "
As, didziausia planuotoja, irgi jau noreciau netyciuko. soske.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2012 10 08, 19:39)
Mano dukra irgi nori sesutes ar broliuko. Kazkada prieina ir sako: "Jei nori vaiko tetis tau nenupirks, jis pinigu neturi. Tu daugiau valgyk ir bus tau vaikas  biggrin.gif "
As, didziausia planuotoja, irgi jau noreciau netyciuko.  soske.gif  biggrin.gif

thumbup.gif
Ech, bet tikrai labai norisi blush2.gif dukryte myliu be proto, bet kaskodel tas jausmas antram vaikuciui jau labai stiprus. Nors pries kokius trejus metus nenorejau apie tai net pagalvoti, tai atsakymas i temos klausima is mano varpines butu ne anksciau nei po kokiu 3 metu smile.gif
Atsakyti