Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

QUOTE(Pati meilė @ 2012 09 30, 14:44)
Aš norėčiau pametinukų  smile.gif  vienu kartu praktiškai visus vargus atvargsti, figūrą pasitaisai ir ramu smile.gif

Dabar ir aš norėčiau pametinukų, bet mums taip neišeis rolleyes.gif dabar mano noras būtų, kad tik ne daugiau nei 12 metų skirtumas būtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2012 10 08, 16:54)
Musu dukrytei 5 metukai, labai didelis noras antram vaikeliui, ir dukryte sako kad nori "gyvo leliuko"  smile.gif tik tetis musu atsargiai stabdo reikala del visokiausiu finansiniu ir buitiniu dalyku, nors gyvenam normaliai, nei labai gerai, nei blogai, dar vienas vaikas i bankrota tikrai nenuvarytu. Aisku, lengviau taip, kai gali daug SAU leisti, bet tas noras mano wub.gif didelis labai... o gal protingai tetis galvoja, bet mes norim gyvo leliuko  blush2.gif  ax.gif  geriausia iseitis netyciukas... kaip pagaut netyciuka?  blush2.gif

tikrai kaip pagauti ta netyciuka biggrin.gif ? musu tetis sako bus tai bus, bet jis labai atsargus tai kaip gali tada buti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus 3m skirtumas, ir manau cia idealiausias laikas tiek patiems vaikams, tiek mamai smile.gif
Atsakyti
Tinkamas laikas tada, kai tėvai pajaučia, kad jau nori antro vaiko. Tikrai nebūtinai mažas skirtumas tarp vaikų amžiaus yra privalumas. Kai kurie pametinukai taip ir užauga amžinoje konkurencijoje dėl tėvų dėmesio, žaislų, kambarių ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Radado @ 2012 10 15, 08:51)
Tinkamas laikas tada, kai tėvai pajaučia, kad jau nori antro vaiko. Tikrai nebūtinai mažas skirtumas tarp vaikų amžiaus yra privalumas. Kai kurie pametinukai taip ir užauga amžinoje konkurencijoje dėl tėvų dėmesio, žaislų, kambarių ir t.t.

visiskai sutinku, kai gime pirmas sunus neuzilgo norejau antro bet vyras buvo nepasiruoses, dabar jau pats pradejo kalbet apie antra vaika kad butu jau laikas, jis pats laukia ir nori sito, as zinoma be proto noriu antro vaikiukio blush2.gif tai matyt tas laikas atejo abiems 4u.gif
Atsakyti
skaitau ir stebiuosikai kuriu nuomone,taciau gerbiu už pasisakyma. smile.gif geriausio laiko nera niekur nustatyta,manau geriausia laikas antram ar trečiukui yra tada ,kai tevai pajaucia kad reikia .Ir labai buna gaila,kai pradedi sakyti,kad va nuo šiandien jau bandysiu pastoti nes yra labai geras skirtumas-DEJA verysad.gif nevisada gamta leidžia ta padaryti ir gauti tai ko norimmsakau iš patirties. trumpai apie save galiu pasakyti dabar turiu 2 nuostabius vaikučius.vienam 12metų,kitam 4metukai.Antra vaikuti planavom kai pirmajam buvo 5metai,tačiau nesekmingai .Pastojau po maždaug 1 metu,taciau baigesi viskas liudnai....tada velbuvo pertrauka.paskui vel meginimas pastoti ir pagaliau pavyko.tai gi mano vaiku skirtumas 8 metai. smile.gif pirmas sunus o antras vaikas dukryte.Būna visko ir susipyksta ir džiaugiasi,manau viskas mamytes yra gerai,jeigu tik pajauciat kad jau laikas. 4u.gif

blush2.gif na o mes vis pasvarsto galimybe apie trčiuka,vyras tai visom keturiom,nes ir pats yra iš tryju vaiku.tad manu kad tiketina ir mums trčiukas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
man atrodo cia patys gyvenimo partneriai turi nuspresti kada laikas antram/treciam ar sekanciam vaikiukui. tieisog turi jausti,kad jau laikas wub.gif
Atsakyti
Mano dukrytei jau metukai uz keliu dienu bus... ir mes vel svartome apie antra mazyli, auginti abu mazylius kartu, kaip kai kuri sake, vienu metu atvargti ir uzauginti, bet vis kazkas pristabdo, visokiu klausimu kyla, abejoniu... o vaikuciu mes visada abu norejome. Tik klausimas ar as susitvarkysiu kaip mama, kai tetis nuo ryto iki vakaro dirba... g.gif
Atsakyti
Pirmojo stebukliuko auginimas primine mini pragara.tai jam paugejus,pradejau pati atsigauti,pagavau gyvenimo kaifa,megavausi savo vaikiuku ir net purte mintis apie antra(ir vel i toki pat pirmu metu liuna?Na ne,dar nepasiruosusi...)...bet va atejo laikas kai mano sunaitelis pradejo uzsiminti apie broli ar sese,vyras vis uzsimindavo,aplinkiniai jau stebejosi kodel nera dar antro...Tai galiausiai pasakiau kad bandom viena menesi jei bus valio,jei ne atidesim ateiies planam...Pagal viska pavyko is pirmo karto doh.gif
O siandien auginu beveik 11men stebukliuka ir jau norisi trecio stebukliuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Radado @ 2012 10 15, 07:51)

Visiskai pritariu biggrin.gif As buvau antroji seimoj, 1m skirtumas tarp musu....tai pastoviai kariaudavom doh.gif o va brolis (treciasis, bet ne Jonas biggrin.gif), daugiau demesio sulaukdavo si musu abieju pirmu ir mamos smile.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad geriausias skirtumas būtų 3-4 metai. Nors mano pačios vaikinai skiriasi 5,5 metų ir žaidžia kartu kaip bendraamžiai biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 6 metai. Ir jau kokie metai kaip prašo mūsų sesutės.. Bet vyras prieš. Man užtenka ir vieno vaiko, bet ir antras nepamaišytų, o ypač norisi, kad mažoji kažką turėtų artimo ..
Atsakyti