Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

Na mano sūneliui 1m ir 2men. ir mes jau svarstome apie antrą mažuliuką smile.gif
Atsakyti
nors vaikuciu dar neturiu, bet intensyviai darbuojames, bet nenoreciau pametinuku schmoll.gif man idealiausia butu jei tarp vaiku butu, koks 6metu skirtumas..smile.gif tiesiog nemazai maciusi mamyciu su pametinukais, ar 2-3m skirtumo vaikuciais ir man jos visada atrode pavargusios, suirzusios....man norisi pasidziaugti vienu vaikuciu, o ne dalinti savo demesi dviem maziukams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 04, 18:03)
nors vaikuciu dar neturiu, bet intensyviai darbuojames, bet nenoreciau pametinuku schmoll.gif   man idealiausia butu jei tarp vaiku butu, koks 6metu skirtumas..smile.gif tiesiog nemazai maciusi mamyciu su pametinukais, ar 2-3m skirtumo vaikuciais ir man jos visada atrode pavargusios, suirzusios....man norisi pasidziaugti vienu vaikuciu, o ne dalinti savo demesi dviem maziukams 4u.gif

ilga laika norejau pametinuku, bet vyras nenorejo ir taip uzsitese, kad dukrytei jau 5 metukai. pilnai jau panele, visas demesys jai buvo.dabar pratiname prie minties, kad turesim sese ar broli.taigi manau, kad 5 - 6 metai skirtumas yra pats tas.ir paduos jei ka paprasysi ir pasups ir jei reiks pasnekins. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmgg: 24 lapkričio 2012 - 17:50
sveikos 4u.gif

del pametinuku ir as svaigau, paskui galvojau, kad ok bus ir 2-3 metai, bet kad ne daugiau negu 5. uz poros savaiciu mazajai 5 sueina, o mes dar nieko nesuplanavom. tai yra suplanavom, na bet kazkas sudeliojo uz mus viska. supratau, kad dar ir ne nuo musu noru viskas priklauso. vien noret yra mazai.
o del laiko, tai jis niekad nebus 100% tinkamas, kaip ir 100%netinkamas.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mano bernuzeliui greitai sueis du metukai smile.gif Ir mes jau pradejom planuoti antra leliuka smile.gif Manau beveik 3metuku skirtumas bus pats tas smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano ilgai lauktai ir išsvajotai mergaitei metai ir mėnesis. Po naujų norėčiau pastot. LABAI.
Atsakyti
QUOTE(Vaterlo @ 2012 11 29, 09:46)
Mano ilgai lauktai ir išsvajotai mergaitei metai ir mėnesis. Po naujų norėčiau pastot. LABAI.

Pas mane lygiai taip pat, bet as vis dar save pristabdau su "bet"...
vis galvoju, o jei nesugebesiu jeis pasirupint, ir su viena sunku, o kas bus kai jau du tokie lakstys aplinkui? Ir tetis labai daug dirba... juk visa nasta ant mamyciu peciu krinta unsure.gif bet tas noras labai didelis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lipnuske @ 2012 11 04, 19:03)
nors vaikuciu dar neturiu, bet intensyviai darbuojames, bet nenoreciau pametinuku schmoll.gif  man idealiausia butu jei tarp vaiku butu, koks 6metu skirtumas..smile.gif tiesiog nemazai maciusi mamyciu su pametinukais, ar 2-3m skirtumo vaikuciais ir man jos visada atrode pavargusios, suirzusios....man norisi pasidziaugti vienu vaikuciu, o ne dalinti savo demesi dviem maziukams 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kai maniškei buvo 2-3 metai, nė minčių neturėjau apie antrą, nes ji dar tieeeek dėmesio reikalavo biggrin.gif o ir aš norėjau grįžt į darbą ax.gif ties 5-6 metais vaikas tampa ženkliai savarankiškesnis, tada ir nusprendėm pasidairyt gandro, kad atneštų sesytę ar broliuką ax.gif

QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 11 26, 06:06)
del pametinuku ir as svaigau, paskui galvojau, kad ok bus ir 2-3 metai, bet kad ne daugiau negu 5. uz poros savaiciu mazajai 5 sueina, o mes dar nieko nesuplanavom. tai yra suplanavom, na bet kazkas sudeliojo uz mus viska. supratau, kad dar ir ne nuo musu noru viskas priklauso. vien noret yra mazai.
o del laiko, tai jis niekad nebus 100% tinkamas, kaip ir 100%netinkamas.

Tai jau taip.... jei būtų viskas pagal mūsų norą jau supuotume leliuką wub.gif o mes vis dar laiškų rašymo gandrui stadijoje.... kaip bebūtų gaila.... verysad.gif
Atsakyti
Manau, geriausias skirtumas tarp vaikų apie 3 metus wink.gif
Atsakyti
Auginime taip, trys metai ar daugiau yra pats tas. O ziurint is vaiku puses ju velesniam bendravimui, kuo mazesnis skirtumas, tuo jiems smagiau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano sūneliui va jau greit 6 metai, ruošiamės antram nestuke.gif, baisu šiek tiek, kad skirtumas nemažas, bet laukt galbūt jau nėra kur.... metai bėga ax.gif
Atsakyti
Dėl savęs? Ne. Dėl pirmo vaiko? Irgi ne. Dėl to antro vaiko. Dėl jo. Dėl meilės.
Atsakyti