Na mano sūneliui 1m ir 2men. ir mes jau svarstome apie antrą mažuliuką

nors vaikuciu dar neturiu, bet intensyviai darbuojames, bet nenoreciau pametinuku
man idealiausia butu jei tarp vaiku butu, koks 6metu skirtumas..
tiesiog nemazai maciusi mamyciu su pametinukais, ar 2-3m skirtumo vaikuciais ir man jos visada atrode pavargusios, suirzusios....man norisi pasidziaugti vienu vaikuciu, o ne dalinti savo demesi dviem maziukams

QUOTE(vienas dantukas @ 2012 11 04, 18:03)
nors vaikuciu dar neturiu, bet intensyviai darbuojames, bet nenoreciau pametinuku
tiesiog nemazai maciusi mamyciu su pametinukais, ar 2-3m skirtumo vaikuciais ir man jos visada atrode pavargusios, suirzusios....man norisi pasidziaugti vienu vaikuciu, o ne dalinti savo demesi dviem maziukams 

ilga laika norejau pametinuku, bet vyras nenorejo ir taip uzsitese, kad dukrytei jau 5 metukai. pilnai jau panele, visas demesys jai buvo.dabar pratiname prie minties, kad turesim sese ar broli.taigi manau, kad 5 - 6 metai skirtumas yra pats tas.ir paduos jei ka paprasysi ir pasups ir jei reiks pasnekins.

sveikos
del pametinuku ir as svaigau, paskui galvojau, kad ok bus ir 2-3 metai, bet kad ne daugiau negu 5. uz poros savaiciu mazajai 5 sueina, o mes dar nieko nesuplanavom. tai yra suplanavom, na bet kazkas sudeliojo uz mus viska. supratau, kad dar ir ne nuo musu noru viskas priklauso. vien noret yra mazai.
o del laiko, tai jis niekad nebus 100% tinkamas, kaip ir 100%netinkamas.

del pametinuku ir as svaigau, paskui galvojau, kad ok bus ir 2-3 metai, bet kad ne daugiau negu 5. uz poros savaiciu mazajai 5 sueina, o mes dar nieko nesuplanavom. tai yra suplanavom, na bet kazkas sudeliojo uz mus viska. supratau, kad dar ir ne nuo musu noru viskas priklauso. vien noret yra mazai.
Sveikutes 
Mano bernuzeliui greitai sueis du metukai
Ir mes jau pradejom planuoti antra leliuka
Manau beveik 3metuku skirtumas bus pats tas

Mano bernuzeliui greitai sueis du metukai

Mano ilgai lauktai ir išsvajotai mergaitei metai ir mėnesis. Po naujų norėčiau pastot. LABAI.
QUOTE(Vaterlo @ 2012 11 29, 09:46)
Mano ilgai lauktai ir išsvajotai mergaitei metai ir mėnesis. Po naujų norėčiau pastot. LABAI.
Pas mane lygiai taip pat, bet as vis dar save pristabdau su "bet"...
vis galvoju, o jei nesugebesiu jeis pasirupint, ir su viena sunku, o kas bus kai jau du tokie lakstys aplinkui? Ir tetis labai daug dirba... juk visa nasta ant mamyciu peciu krinta

QUOTE(lipnuske @ 2012 11 04, 19:03)

QUOTE(Smėlio Migla @ 2012 11 26, 06:06)
Tai jau taip.... jei būtų viskas pagal mūsų norą jau supuotume leliuką

Manau, geriausias skirtumas tarp vaikų apie 3 metus

Sveikutes,
Mano sūneliui va jau greit 6 metai, ruošiamės antram
, baisu šiek tiek, kad skirtumas nemažas, bet laukt galbūt jau nėra kur.... metai bėga
Mano sūneliui va jau greit 6 metai, ruošiamės antram