Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

QUOTE(relita @ 2012 10 22, 15:52)
Laba diena  smile.gif
man atrodo cia patys gyvenimo partneriai turi nuspresti kada laikas antram/treciam ar sekanciam vaikiukui. tieisog turi jausti,kad jau laikas  wub.gif

PRITARIU JUSU MINCIAI IR DAR KELIOMS MAMYTEMS ,KURIOS TAIP PAT PASISAKE...LAIKAS KADA ABIEJU TEVU SIRDIS PAJAUCIA,KAD JAU LAIKAS...TARP MUSU VAIKUCIU 5.3METU SKIRTUMAS...NA IR KITAIP NEISIVAIZDUOJU IR NEBANDAU DISKUTUOTI KAS IR KAIP GERIAU...YRA TAIP KAIP LIKIMAS NOREJO...
Atsakyti
Visuomet maniau, kad lauksiu maziausiai penkis metus pradeti antraji mazyli, bet vos metai praejo nuo sunelio gimimo ir jau norime antro vaikelio. Abu esame pasiruose, zinome, kad susitvarkysim, nors aplinkiniai snabzda, kad bus neapsakomai sunku ir kad vertetu palaukti. Bet jie ne mes, o mes ne jie, todel jau 'darome' viska kas imanoma, kad pastociau (atleiskit uz lietuvisku raidziu nebuvima, mano kompe nera lt alfabeto).
Atsakyti
Mes irgi jau keletą mėnesių svajojam apie antrą vaikelį wub.gif Pirmajam dabar pusantrų metukų, ir vaikus jis myli neišpasakytai smile.gif Manau, augti žymiai smagiau keletui vaikučių kartu.
Draugės nesupranta kodėl vaikų noriu labiau nei karjeros, ir kodėl tokia jauna noriu vaikų iš viso unsure.gif Manau, kiekvienam žmogui skirtingai, ir stengiuosi galvoti kas mūsų šeimai pridėtų laimės, o ne ką aplinkiniai pagalvos rolleyes.gif
Atsakyti
mes jau ir vis labiau pašnekam apie antrąjį vaikutį (pirmąjąi vasarą bus 2 metukai). Kai pagimdžiau, apie antrą daug nekalbėjom, bet žinojom, kad ties vienu nesustosim. Sakiau, norėsiu grįžti į darbą ir pan. Bet dabar jau vis labiau norisi to mažo vaikučio, ir jeigu viskas bus gerai, tai į darbą planuoju grįžti jau būdama nėščia... truputį padirbsiu ir vėl į dekretą smile.gif

kažkaip nesinori, kad didelis amžiaus tarpas tarp vaikų nebūtų...
Atsakyti
Labai grazu ziureti i pametinukus tik kazkaip pati nesiryzau, pastojau kai sunui buvo 1m6men.
Atsakyti
Laikas antram vaikuciui kada jis nuspredzia ateiti,Mes labai norėjom metelius laiko,ir beveik po metu mums pavyko wub.gif
Atsakyti
Noras tureti antra vaikeli pats ateina, nereikia skaciuoti kada tiksliai. Man irgi labai grazu pametnukai, taciau savo antruko sulaukiau su skirtumu 3,8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine_kriause @ 2014 01 11, 16:32)
Labai grazu ziureti i pametinukus tik kazkaip pati nesiryzau, pastojau kai sunui buvo 1m6men.

skirtumas vis tiek nedidelis, praktiškai pametinukai ax.gif gal taip galvoju, kad pati turiu pusantrų metų berniuką, kuris reikalauja labai daug dėmesio ax.gif
Atsakyti
mano dukružei metukai ir 3 mėnesiai. Jau pagalvoju, kad antro norėčiau, bet stabdo mintis, kad bus sunkoka susitvarkyt. Vyras darbe nuo ankstyvo ryto iki vėlyvo vakaro, tai praktiškai viena su dviem vaikučiais būčiau. Bet daugiausiai dvejoju dėl to kad mano mažutė naktim nelabai ramiai miega, tai prieš miegą ir naktį dar mamos pienuką valgo. Taip nesinori dabar imt ir nutraukt maitinimą. Galvojau maitinsiu, kol pati nebenorės, bet kad to antro jau norisi. Kogero jinai pienuko nebegertų kai imčiau lauktis antro, bet kaip naktį būtų, kaip reiktų ją nuraminti, nesinori kad labai stresuotų vaikiukas... Ech kaip tos mūsų mamos sugebėdavo persiplėšt, kad kiekvienam vaikučiui dėmesio užtektų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taram-param: 26 balandžio 2014 - 10:42
pagalvodavau, kad idealu butu 2-4 metu skirtumas, db planuojam antra vaikeli, pirmagimiui beveik 5eri 4u.gif
Atsakyti
mes jau irgi pagalvojam apiie antrą klecką wub.gif 4u.gif
noreciau kad skirtumas būtų maždaug 2-3 metai..
Atsakyti
Musu pirmagimiui du metukai ir vis dazniau pagalvojam, kad laikas antram, norisi to pilnatves jausmo, kai namai pilni vaiku klegesio ir dviese zinoma smagiau wub.gif
Atsakyti