Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

Labas. Šian pas mane jokių naujienų. Nors... MB vėl gavo užduotėlę Vilniuje, tai labai laukiam su R tėčio wub.gif Pirmadienį vakare atskris thumbup.gif

Krempudra, kokios fantastiškai nerealios naujienos wub.gif Dabar linkiu, kad atėjus į temą galėtum vis didesnę ir vis geresnę naujieną papasakoti ir taip iki mokyklos atestato hihihi.gif

Amela, sakei, jums dar trūksta pataliukų. Aš R esu nupirkusi Ferreti patalynę wub.gif Labai fainutė. Tik kažin, ar M verta pirkti, nes užteks max. 2 metams. Gal geriau didesnių išmatavimų ieškotis? g.gif

*Strazdanėle*, oi, kaip gerai pažįstu diegliukus doh.gif Mums labiausiai padėdavo šokinėjimas ant gimnastikos kamuolio. Rojus rėkė kokius du mėnesius per kiekvieną valgymą. Brrr.

Gaja, Strazdane, Iris, ačiū, už komplimentus dėl šukuosenos. Sėdžiu visa raudona kaip burokas ir kaifuoju lotuliukas.gif

AnaMari, sakei +10 kg turi. Tai čia tu kaip modelis. Turbūt tik ant pilvuko ir laikosi tie visi kg. Aš buvau užsimetus +18. Ale visi kaip susitarę sakydavo, kad labai gražiai atrodau lotuliukas.gif doh.gif Bet labai greit viskas sutirpo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pieva*: 13 sausio 2012 - 19:43
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 13, 18:28)
Daznai sunki pradzia turi labai gera pabaiga wink.gif

tik ne man schmoll.gif man kazkaip vis ne kaip visam svietui.

QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 13, 19:40)
Irene, dar tikrai nenurasyk ciklo,nes daznai taip buna,kad sunkiai prasidejus gerai baigiasi ir be to, gali su Puregonu geresne kokybe buti kiausialastes negu su geriamais vaistukais,taip kad dar ramiai laukiam mirksiukas.gif

tas tai taip, sutinku kad kokybe geresne.

QUOTE(valerie @ 2012 01 13, 20:32)
Irene, be reikalo taip nuliudai  4u.gif 15 mm folikulas 9 c.d. yra tikrai per didelis  mirksiukas.gif O dabar tavo folis kaip tik reikiamo dydzio ir po 4-5 dienu (14 c.d.) jis ovuliuos, ir butent tokia ciklo diena O buna pagal vadoveli  4u.gif Galejo gydytojas tave ir nuramint, kad viskas cia gerai  rolleyes.gif

gyd. manes ir negazdino. kaip tik guode, kad tikrai uzauginsim iki reikiamo dydzio. tik su kokiu kiekiu vaistu blink.gif
ai nu vienu zodziu, pazliumbiau grizus is darbo, nusnaudziau valandziuke, dabar siek tiek lengviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 13, 20:40)
tik ne man schmoll.gif man kazkaip vis ne kaip visam svietui.

na jau, na jau... neužsiprogramuok nono.gif Šį sykį viskas kitaip nei ankstesniais kartais, todėl daug galimybių, kad būtent dabar ir pabaiga bus kitokia, nei ankčiau mirksiukas.gif Tad aukščiau nosį ir ramiai per savaitgalį, be ašarų ir streso, auginkis folį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 13, 20:59)
na jau, na jau... neužsiprogramuok  nono.gif Šį sykį viskas kitaip nei ankstesniais kartais, todėl daug galimybių, kad būtent dabar ir pabaiga bus kitokia, nei ankčiau  mirksiukas.gif Tad aukščiau nosį ir ramiai per savaitgalį, be ašarų ir streso, auginkis folį  4u.gif

oi aciuks.gif
nezinau, vel susigraudinau ax.gif bet taip kaip bjauriai jauciuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 13, 18:13)
Niu ka merginos, prisiduodu, kad ir kaip liudna siandien verysad.gif
Pirma karta stimuliavo Puregon. Ir ka jus galvojat, man kaip ne visiems normaliems zmonems, suveike kazkaip priesingai doh.gif Kol stimuliavo geriamais vaistais, viskas buvo ok, uzaugdavo vienas, du foliai, reikiamo dydzio ir reikiamu laiku, o vat Puregonas kazkaip nepaveike manes. Nu baisu verysad.gif Siandien 9CD ir tik vienas vienintelis folis 9.5 mm verysad.gif , kai nuo geriamu budavo maziausiai 15. Zodziu visiskas sudas verysad.gif
o ir kainuoja tas vaistas doh.gif tai padidino doze ir pirmadieni pasirodyt. Nors kai sudinai viskas prasideda, tai sudinai ir baigsis.

nu neliudek, dar daug laiko yra - uzaugs folis - paminesi mano zodi mirksiukas.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 19:21)
sveikos 4u.gif

na kam reikia virusiuko? mirksiukas.gif galiu jau sioki toki paskleisti ax.gif
mums 7 savaites, sirdute plaka wub.gif

thumbup.gif wub.gif nu siusk man ta viusiuka- paimsiu, jei jau taip ikalbineji biggrin.gif
Atsakyti
Krempudra dziaugiuosi uz tave ir TB wub.gif
Siulei virusiuka bigsmile.gif Tai zinok noriu blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 13, 17:13)
Pirma karta stimuliavo Puregon. Ir ka jus galvojat, man kaip ne visiems normaliems zmonems, suveike kazkaip priesingai doh.gif Kol stimuliavo geriamais vaistais, viskas buvo ok, uzaugdavo vienas, du foliai, reikiamo dydzio ir reikiamu laiku, o vat Puregonas kazkaip nepaveike manes. Nu baisu verysad.gif Siandien 9CD ir tik vienas vienintelis folis 9.5 mm verysad.gif , kai nuo geriamu budavo maziausiai 15. Zodziu visiskas sudas verysad.gif
o ir kainuoja tas vaistas doh.gif tai padidino doze ir pirmadieni pasirodyt. Nors kai sudinai viskas prasideda, tai sudinai ir baigsis.

tai jau tikrai, pritariu mergaitems, nieko dar nereikia nurasyti ir butent nusiteikti smile.gif viskas bus gerai, mes su tavimi laukiam pirmadienio smile.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 18:21)
sveikos 4u.gif

man man reikia virusiuko wub.gif sveikinimai, saugok save ir grazaus tau nestuke.gif

dabbar apie mus gal gales kas pakomentuoti, dare siryt MB PRL tyrima Geromedoj, jo atsakymas 16,9 ng/ml, konversijoj yra 358,28 mIU/l, norma pas juos nuo 53 iki 360,40 mIU/l, kaip manau ir neblogai visai, ane? ankciau vos ne dvigubas buvo padidejimas, o dabar kaip ir normoj, nesvarbu kad virsutines puses, reiskias bromokriptino juokinga 1 tabl.doze kaip ir padejo ax.gif pirmadieni ziuresim kaip grikiukai ar pakito, uch kazkaip baisoka, kad bus nekaip 4u.gif
Levanda, niu tas daktariukas liuksiskas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaikai4 @ 2012 01 13, 15:15)
Sveikos, koks jausmas jusu seimyna lydi siomis savaitemis? kokioje eigoje jusu dokumentai? ar jau sveikuojates bent po truputuka?

Niu sunku pasakyt kaip jo sveikata, kai matom taip trumpai, bet siaip nieko lyg, issikapstysim kai busim namie. siand vaikas buvo savaite tecio nemates tai kiek laimes buvo kai pamate kiek juoko smile.gif o jausmas idomus, kazkaip sunku dar sakyti eik pas mama eik pas teti daznai vardais pasakom smile.gif Vaziuosiu ryt kedutes ieskoti auto ir kadangi be MB tai jauciu grisiu ne tik su kedute bigsmile.gif nors jau daba netelpa i spinta viskas bet as vis sugalvoju ko reik smile.gif Anyta jau koinytes numezgus, jau laukia savaitgalio kada gales atvaziuot aplankyt, tai pasakiau jei nesirgsim labai galesit, tai taip nekantrauja dabar smile.gif jau ir jai sako paliksit kada paziuret biggrin.gif visi bandom isijausti i tai kad busim mama tete mociute ir t.t. smile.gif

QUOTE(Pieva* @ 2012 01 13, 20:39)
Amela, sakei, jums dar trūksta pataliukų. Aš R esu nupirkusi Ferreti patalynę  wub.gif Labai fainutė. Tik kažin, ar M verta pirkti, nes užteks max. 2 metams. Gal geriau didesnių išmatavimų ieškotis?  g.gif

As kaldryte uzsisakiau tai laukiu db, liko pagalvele ir uzvalkaliukai, bet nusipirksiu medziaga ir man sake pasius pagal ismatavimus kokios reiks.
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2012 01 13, 22:35)
Niu sunku pasakyt kaip jo sveikata, kai matom taip trumpai, bet siaip nieko lyg, issikapstysim kai busim namie. siand vaikas buvo savaite tecio nemates tai kiek laimes buvo kai pamate kiek juoko smile.gif o jausmas idomus, kazkaip sunku dar sakyti eik pas mama eik pas teti daznai vardais pasakom smile.gif Vaziuosiu ryt kedutes ieskoti auto ir kadangi be MB tai  jauciu grisiu ne tik su kedute  bigsmile.gif nors jau daba netelpa i spinta viskas bet as vis sugalvoju ko reik smile.gif Anyta jau koinytes numezgus, jau laukia savaitgalio kada gales atvaziuot aplankyt, tai pasakiau jei nesirgsim labai galesit, tai taip nekantrauja dabar smile.gif jau ir jai sako paliksit kada paziuret biggrin.gif visi bandom isijausti i tai kad busim mama tete mociute ir t.t. smile.gif

kokie jus saunus wub.gif labai dziaugiuosi uz jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 13, 18:13)

Na tikrai radai ko cia liudet? tikrai labai gerai kad toks auga, o anksciau garantuotai tau folis sprogsta anksciau o gleivine taip ir nespeja uzaugt doh.gif Tai jau geriau leciau tas folis augtu kaip dabar kad gleivine spetu su juo 4u.gif Svarbiausiai auga thumbup.gif

Ir isvis nevaryk D i medi, man gi nei clostas, nei puregonas niekas neveike, miegojo kiausides iki didziausios dozes gonalio. Vistiek uzsiauginau pora, nesvarbu kad dozes IVF lygio ejo, svarbu rezultatas wink.gif o pas tave auga tai ir nesuk sau galvos, jei uzauga reiskias ir sansas yra 4u.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 01 13, 19:21)
sveikos 4u.gif

Nu va kaip gerai smile.gif per mano gimtadieni gimdysi garantuoju 4u.gif
Rugpjucio 28 lotuliukas.gif
Papildyta:
Amela o Panevezy radai ka gero ar tik drabuziukus?
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 01 14, 00:26)
Amela o Panevezy radai ka gero ar tik drabuziukus?

tik drabuziuku
Atsakyti
labas rytas

aciu labai, mergaites 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 13, 20:48)
nu siusk man ta viusiuka- paimsiu, jei jau taip ikalbineji biggrin.gif

siunciu user posted image

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 13, 21:12)
Siulei virusiuka bigsmile.gif Tai zinok noriu blush2.gif

prasom user posted image

QUOTE(J01 @ 2012 01 13, 21:27)
man man reikia virusiuko  wub.gif

ir tau user posted image

QUOTE(Dovi2003 @ 2012 01 13, 23:26)
Nu va kaip gerai smile.gif per mano gimtadieni gimdysi garantuoju  4u.gif
Rugpjucio 28  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif neee, mes taikysim per savo vestuviu metines - rugsejo pradzioje liezuvis.gif nors realiai pagal skaiciavimus ten taip ant ribos gaunasi - gali buti tiek rugpjutinukas, tiek rugsejinukas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaikai4 @ 2012 01 13, 19:17)
siunciama tavaji bandau griebti ir as virusiuka, blush2.gif

dar vaikams nenusiunciau doh.gif blush2.gif griebk user posted image

ir visoms kitoms - user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

Atsakyti