Apziurejau jusu leliukus visu kokie fainulkos, o strazdanes kaip papuosta kokiom suknytem graziom
ikeliau ir as pora nuotrauku.

QUOTE(amela @ 2012 01 20, 16:09)
Apziurejau jusu leliukus visu kokie fainulkos, o strazdanes kaip papuosta kokiom suknytem graziom

koks grazus leliukas

QUOTE(amela @ 2012 01 20, 15:09)
toks burbuliukas

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 19, 15:00)
na tada vaistus teks pirktis tikrai ne LT
ir dar, BAK'as daro nuolaida vasingumo asociacijos nariams, todel rekomenduoju susimoketi stojimo mokesti (jei neklystu apie 100 lt metams, pasiskaityk) ir tapti nariu bei gauti 10 proc. nuolaida 

vakar parasiau jiems laiska, bet atsakymo kolkas nesulaukiau

Amela koks grazuolis tavo sunelis ir toks laimingas namuciuose atrodo

Labas vakarelis

Labas vakarelis, mergaites, kaip faina - penktadienis
labai prasom, cia mano M. pasistenge, pasvveikino E. su gimimu
o kaip miega naktim mazyle? diegliukai nekamuoja?
, labai tikiuosi visos bacilos ismiro atejus ziemai
M ir as irgi jau kaip ir sveiki, darzeli lanke 4 dienas, ziuresim kaip kita savaite bus
labai saunus sunelis jusu

QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 20, 10:10)

QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 20, 13:30)

QUOTE(amela @ 2012 01 20, 15:09)

labai saunus sunelis jusu

Amela, Jūsų M nerealus vaikis. Dar kartą sveikinu

QUOTE(Drovute @ 2012 01 20, 17:03)
vakar parasiau jiems laiska, bet atsakymo kolkas nesulaukiau
na laukiu toliau
Aciu kad pasiulei toki dalyka, nes pati nebuciau sugalvojus

as irgi apie tai nepagalvodavau, tik idomu nuolaida kokio dydzio ir kam taikomos, einu pasidomesiu

Papildyta:
pasiskaiciavau ir kaip supratau mano atveju as galiu sutaupyti tik apie 800 lt, reikia stimuliuotis butinai Gonal vaistais reiskias pirktis toj klinikoj, ar ne? Lv pigiau
norejau paklausti mergaiciu, kurios LV daresi, kiek dfaugmaz reikia tureti pinigu pirmam vizitui?

QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 20, 04:52)
Nusedimo greitis nestumo metu daznai didesnis buna,tai i ji nelabai kreipia demesio. O kiek leukocitu buvo nepameni?
O del infekcijos per isodinima,tai man nelabai itikinamai skamba,nes jei tau butu kokia infekcija tada uznese,tai vargu ar isvis butu nestumas
O del infekcijos per isodinima,tai man nelabai itikinamai skamba,nes jei tau butu kokia infekcija tada uznese,tai vargu ar isvis butu nestumas

Nepamenu

Logiska

QUOTE(amela @ 2012 01 20, 05:09)

Fainuolis!!! Ir jo vardas jam labai tinka!

QUOTE(J01 @ 2012 01 20, 07:37)

Aciu tuomet M!

Diegliukai, jei mamyte neprisivalgo netinkamo maisto, nekamuoja. Tfu, tfu, tfu per kairi peti

QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 20, 15:22)
O mazylei rado crb baltymo, sake, kad igimta infekcija. Eidama per gimdymo takus, negalejo gaut, nes paselis 2 kartus daryts- viskas buvo sterilu, tad manau, kad as kazkokia infekcija pasigavau, bet ji nebuvo rysko, o mazylei prikibo

Aciu Dievui, kad viskas susitvarke, ir Elzyte pasveiko

QUOTE(amela @ 2012 01 20, 16:09)
Labai grazus burbuliukas Jusu sunelis

QUOTE(J01 @ 2012 01 20, 18:44)
as irgi apie tai nepagalvodavau, tik idomu nuolaida kokio dydzio ir kam taikomos, einu pasidomesiu 
Papildyta:
pasiskaiciavau ir kaip supratau mano atveju as galiu sutaupyti tik apie 800 lt, reikia stimuliuotis butinai Gonal vaistais reiskias pirktis toj klinikoj, ar ne? Lv pigiau
norejau paklausti mergaiciu, kurios LV daresi, kiek dfaugmaz reikia tureti pinigu pirmam vizitui?

Papildyta:
nu kad ne, paciai procedurai nuolaida 10 proc., stimuliacija lyg ir gonaliu turi buti (bet kazkaip nezinau ar stimuliuoja dar kuom nors be gonalio?), bet tikrai niekas neprivers vaistus pirktis toje klinikoje

Pirmas vizitas LV kainavo gal 20 LVL konsultacija plius tyrimai, kurie tikrai pigesni LVL nei LT

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 20, 19:17)
nu kad ne, paciai procedurai nuolaida 10 proc., stimuliacija lyg ir gonaliu turi buti (bet kazkaip nezinau ar stimuliuoja dar kuom nors be gonalio?), bet tikrai niekas neprivers vaistus pirktis toje klinikoje
ir 800 litu yra pakankamai dideli pinigai - juk tai gonal900
Pirmas vizitas LV kainavo gal 20 LVL konsultacija plius tyrimai, kurie tikrai pigesni LVL nei LT

taip aisku dideli pinigai, tik as per pask. IVF paklojau 11, 5, stukytes, delto ir sakau, kad ir su nuolaida LV pigiau