Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

QUOTE(Drovute @ 2012 01 25, 11:29)
Musyte kaip tu laikaisi? kokie planai? retokai uzsuki 4u.gif

aciu, kad klausi blush2.gif na as visai gerai, nieko nedarom dabar, ilsimes, ir laukiam tiesiog stebuklo, ai kazkaip nenoriu dabar su gydytojais bendraut, viskas Dievulio valioj:) wub.gif cia nebunu, nes noriu kol kas pailseti nuo visko, uzeinu tik paziureti, kaip kam sekasi, patyliukais paskaitau:)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

A tai kur visos blink.gif Uzsalot? lotuliukas.gif
Ne nu grazu g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Uzsalom, uzsalom biggrin.gif Bet gi taip ir turi buti ziema. Si savaitgali dar papildomai po 10 metu stosiuos ant slidziu smile.gif

Kaip tu laikaisi?

Kas ten prase prisiduot smile.gif Tai kai nieko labai naujo nevyksta tai ir nera ka pasakoti smile.gif

Tiesiog atsirado kazkokia nuojauta, kad stebuklas nebetoli wub.gif

Geros dienos mielosios, saltas savaitgalis laukia.
Atsakyti
Labutis visoms mirksiukas.gif

kažkaip atitrūkus buvau nuo visko doh.gif Man čia organizmas arba durniuoja arba nežinau kas... Norėjau šiandien PRG priduoti (kad pažiūrėti ar buvo O) tai AIDS centre pasakė kad rezultatai bus tik trečiadienį doh.gif Tai persigalvojau, o iki Geromedos bevažiuodama pamiršau įsukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai ir nedarysiu lotuliukas.gif

O šiaip negaliu pasakyti, kad gyvenam sau ramiai... Žinau, kad negalima ir nereikia atsigrežinėti atgal, bet tam tikros datos daro savo ir tada prasideda - būtų jau...

Niu nieko, jaučiuosi gerai: tiek fiziškai tiek emociškai cool.gif Tad viskas bus gerai 4u.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikos mielosios 4u.gif

Na zinokit, ir pas mane jokiu naujienu 4u.gif Gavau rezultatus is Bykovos, tai liepe gerti probiotikus, bet kad dabar vartoju antibiotikus doh.gif liepe padidinti folio doze iki 2 g, bet irgi biski prisibijau del onkologiniu savo buvusiu ligu doh.gif labai tikiuosi, kad issideresiu LIT'a po kokiu poros savaiciu, o ne po menesio, kaip jinai siulo smile.gif Zodziu, tuo ir gyvenu smile.gif
dar abu su MB apsisnargliave iki keliu doh.gif matyt, antibu "dieta" vis delto daro savo imunitetui..., na bet dzin - pasveiksim 4u.gif

Apkabinu visas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 01 27, 11:10)
Tiesiog atsirado kazkokia nuojauta, kad stebuklas nebetoli  wub.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif nagi nagi bigsmile.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 12:01)
Na zinokit, ir pas mane jokiu naujienu 4u.gif Gavau rezultatus is Bykovos, tai liepe gerti probiotikus, bet kad dabar vartoju antibiotikus  doh.gif liepe padidinti folio doze iki 2 g, bet irgi biski prisibijau del onkologiniu savo buvusiu ligu doh.gif labai tikiuosi, kad issideresiu LIT'a po kokiu poros savaiciu, o ne po menesio, kaip jinai siulo smile.gif Zodziu, tuo ir gyvenu smile.gif
dar abu su MB apsisnargliave iki keliu  doh.gif matyt, antibu "dieta" vis delto daro savo imunitetui..., na bet dzin - pasveiksim  4u.gif

kaip tai nera naujienu blink.gif cia juk irgi naujienos mirksiukas.gif
neisisirkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(J01 @ 2012 01 26, 23:24)

Drovute, siandie apie tave pagalvojau, lyg turejai sia sav. keliauti pas gyd, ar kazka maisau  g.gif 

Aha nepainioji ax.gif buvau pirmadieni, sake darytis tyrimus, taikys ilgaja schema, nors as vis vien nesupratau, kas tai bus doh.gif ,dabar pasidariau tepinelius (chlamydia, Mycoplasma, ureaplasma ir paprasta tepineli), 2-3 cd. darysiu FSH, LH,E2,PRL doh.gif dar skydliaukes hormonus tirsiuos. Tai va sedziu nieko nesuprantu, pasimetus baisiausiai. Sakiau daktareliui, kad noriu visko tik pinigu tiek nera doh.gif biggrin.gif

QUOTE(musyte @ 2012 01 27, 01:13)
aciu, kad klausi blush2.gif na as visai gerai, nieko nedarom dabar, ilsimes, ir laukiam tiesiog stebuklo, ai kazkaip nenoriu dabar su gydytojais bendraut, viskas Dievulio valioj:) wub.gif cia nebunu, nes noriu kol kas pailseti nuo visko, uzeinu tik paziureti, kaip kam sekasi, patyliukais paskaitau:)

Linkiu sulaukti to stebukliuko kuo greiciau 4u.gif Tik neprapulk ilgam mirksiukas.gif

Irene laukiu II 4u.gif

Labas rytelis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif

As greit viska perskaitau, tik va parasyt nespeju blush2.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 01:01)
Sveikos mielosios  4u.gif

Na zinokit, ir pas mane jokiu naujienu 4u.gif Gavau rezultatus is Bykovos, tai liepe gerti probiotikus, bet kad dabar vartoju antibiotikus  doh.gif liepe padidinti folio doze iki 2 g, bet irgi biski prisibijau del onkologiniu savo buvusiu ligu doh.gif labai tikiuosi, kad issideresiu LIT'a po kokiu poros savaiciu, o ne po menesio, kaip jinai siulo smile.gif Zodziu, tuo ir gyvenu smile.gif
dar abu su MB apsisnargliave iki keliu  doh.gif matyt, antibu "dieta" vis delto daro savo imunitetui..., na bet dzin - pasveiksim  4u.gif

Apkabinu visas wub.gif

Saulele, tai probiotikus reikia gert kartu su antibais, kad nenualitu antibai labai organizmo, zarnyno geruju bakteriju ir t.t.

Sekmes Tau dideliausios! 4u.gif

Laikau kumstukus uz Irene! thumbup.gif

Drovute, viskas bsu tik gerai! drinks_cheers.gif

Kitoms mergaitems - taip pat stiprybes ir tikejimo! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 27, 13:09)
Sveikutes!  4u.gif

As greit viska perskaitau, tik va parasyt nespeju  blush2.gif
Saulele, tai probiotikus reikia gert kartu su antibais, kad nenualitu antibai labai organizmo, zarnyno geruju bakteriju ir t.t.

Sekmes Tau dideliausios!  4u.gif

tai kad zarnyno geruju bakteriju man ir Gorgis prirase ir juos geriam 4u.gif tik vat del tu, kur Bykova skyre, tai dar vis galvoju, ka cia daryti g.gif
kaip jus augat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 03:33)
tai kad zarnyno geruju bakteriju man ir Gorgis prirase ir juos geriam  4u.gif tik vat del tu, kur Bykova skyre, tai dar vis galvoju, ka cia daryti  g.gif
kaip jus augat?  4u.gif

Aciu, mieloji! 4u.gif Augam blush2.gif Su kiekviena diena vis lengviau- jau pradejau maitint tik (.), tai kitas ritmas ax.gif

O tai probiotikai ir gerosios bakterijos ne tas pats? Ka Tau Bykova rekomendavo? Ir ka Jus geriat? Man kazkaip atrodo, kad cia tas pats zvirblis, tik kitoj rankoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 01 27, 15:43)
Aciu, mieloji!  4u.gif Augam  blush2.gif Su kiekviena diena vis lengviau- jau pradejau maitint tik (.), tai kitas ritmas  ax.gif

O tai probiotikai ir gerosios bakterijos ne tas pats? Ka Tau Bykova rekomendavo? Ir ka Jus geriat? Man kazkaip atrodo, kad cia tas pats zvirblis, tik kitoj rankoj  g.gif

Mes geriam OMEPRAZOL, Bykova rekomendavo Protexin balance 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 27, 16:32)
Mes geriam OMEPRAZOL, Bykova rekomendavo Protexin balance  4u.gif

sveikos 4u.gif
Atilioja, tai kad omeprazoli ar vartojau nuo skrandzio opos, jis mazina rugstinguma, bet kaip suprantu nera nei geroji bakterija, nei probiotikas g.gif
o vat protexin aprasymas tai jau kaip probiotiku 4u.gif

nemaisai pavadinimu? g.gif
Atsakyti