Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(volpe @ 2012 11 22, 19:24)
na,gal ne seni,bet gal kas pasikeite,ir nebegali ar nebenori testi...........
sveika prisijungus zivile...

Ačiū smile.gif Na aš nieko ir nesakau, visko pasitaiko.. Jei ką domina galiu ir pati parduoti savo nenaudojama papkę, deja ten kokiu 50 tik naudojamų mėginukų bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 11 21, 18:04)
Kodel parduodi? nepasiseke kas ar kaip?

pirkti beveik prieš metus, neapsimoka... nesiseka man.
Atsakyti
na as pasakyciau,kad cia ne tau nesiseka,bet truksta sponsoriaus........bet kuriuo atveju atsakiau i az
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 11 22, 22:25)
na as pasakyciau,kad cia ne tau nesiseka,bet truksta sponsoriaus........bet kuriuo atveju atsakiau i az

ir man idomu pasidare g.gif gal ir man jo truksta??? ka jus turejot omeny'' truksta sponsoriaus''
Atsakyti
jei geras sponsorius:darbas vyskta,jis visada tau padeda ir jei kas ne taip:bando akrtu kazka galvoti,kad problema dingtu.
as turiu gera sponsoriu,nors ir italijoje sedziu,ebt man vis tiek padeda:)
Atsakyti
Taip, merginos, nesisekti negali, arba pacios nenorite arba nezinote kaip... Jei mano sponsore pasieke auksciausia lygi tai ir as galiu, juolab jei darysiu tai ka daro ir ka rekomenduoja ji. Skirtumas tik tame kad vieni tai padaro greiciau kiti leciau. O dazniausiai elementariu ziniu trukumas yra todel ir nesiseka. Nes tinklinis marketingas tai taip pat reikalauja mokslo, juk ne vienas daktaras neina zmogaus operuoti tik pradejes mokytis ir ne viena pardaveja net kasoj nesedi viena kol mokosi, ja globoja ta kuri jau moka, taip ir cia sponsorius turi globoti, padeti ir mokinti tol kol jus pati mokesite mokinti kitus. Juk tinklinis marketingas ir yra mokinimo verslas.
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 11 23, 15:33)
Taip, merginos,  nesisekti negali, arba pacios nenorite arba nezinote kaip... Jei mano sponsore pasieke auksciausia lygi tai ir as galiu, juolab jei darysiu tai ka daro ir ka rekomenduoja ji. Skirtumas tik tame kad vieni tai padaro greiciau kiti leciau. O dazniausiai elementariu ziniu trukumas yra todel ir nesiseka. Nes  tinklinis marketingas tai taip pat reikalauja mokslo, juk ne vienas daktaras neina zmogaus operuoti tik pradejes mokytis ir ne viena pardaveja net kasoj nesedi viena kol mokosi, ja globoja ta kuri jau moka, taip ir cia sponsorius turi globoti, padeti ir mokinti tol kol jus pati mokesite mokinti kitus. Juk tinklinis marketingas ir yra mokinimo verslas.

itariu as prie tu letuju g.gif
Atsakyti
DZORDZE:VISKO GALI BUTI....tik tu gali zinoti,kiek tau padeda sponsore,ir kie pastangu dedi tu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Federico @ 2012 11 23, 15:33)
Taip, merginos,  nesisekti negali, arba pacios nenorite arba nezinote kaip... Jei mano sponsore pasieke auksciausia lygi tai ir as galiu, juolab jei darysiu tai ka daro ir ka rekomenduoja ji. Skirtumas tik tame kad vieni tai padaro greiciau kiti leciau.  :

drinks_cheers.gif
Papildyta:
nooriu sampuno vaikams ir tu pastikiu i vonia:).....kodel italijoje viskas taip letai eina............

beje :nusipirkau ta muila su vycniom ir sokoladu.
pirmiausiai tai ispudys geras :torto gabalas smile.gif
isduriau visasa drauges smile.gif
oda lieka minskta,kvepianti ir visiskai netraukia odos.
kaip tik turejau viena zaidzele:uztepiau kelis kart nakciai,tai labai graziai gyja......na,be tkas patinka,kad oda tikrai minksta.
Atsakyti
O kokie atitikmenys nauju kvepalu?
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 11 23, 19:02)
O kokie atitikmenys nauju kvepalu?

patariu tiesiog pauostyti ir nuspresti ar skaniai kvepia. smile.gif As jau seniai neziuriu i ta lapa juk vis tiek neesi isuoscius ju visu nei tu kur lape nei tu kurie musu papkutese. Kam FM kvepalus "zemint"ir vadint padielkom, jie tokie visai nera. Ir jokie neatitikmenys o tiesiog panasus kvapas. Kas sumaste tuos lapukus tai pasidare meskos paslauga. Ziurekit kiek yra ziauriai panasiu vardiniu kvepalu pvz guci panasus su versaci na tik pvz ir niekas nepasakys kad guci padielka, nors jie vos neidentiski nes jie turi savo varda o mes Federico Mahora varda kisam po vardiniais kvepalais su tom brosiurelem ir is karto musam kokybe. Ar gali plagiatas but kokybiskas"' taip masto daugelis.FM kvepalus reikia pristatineti visai kitu kampu, juk siu kvepalu ekstraktai pagaminti vienoje is pasaulyje zinomiausiu laboratoriju, kuriai yra 100 metu, As jei mokeciau ikelciau foto, nes buvau tam fabrike Vrotslave kur ispilstomi FM kvepalai ir maciau koncentratus ir ant ju uzrasus. Paguglinkit DROM FRAGRANSES pamatysite kokia kompanija. Gamina ekstraktus 80% pasualinei kvepalu rinkai. Taip kad jojie cia ne atitikmenys. smile.gif
pavariau ane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzordze29 @ 2012 11 23, 15:42)
itariu as prie tu letuju g.gif

ir letai gaunasi, tik turek kantrybes... junkis prie volpes ji tau labai pades gal ir tempai padides smile.gif kai daugiau ziniu turesi kaip viskas darosi
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 11 23, 20:17)
patariu tiesiog pauostyti ir nuspresti ar skaniai kvepia. smile.gif As jau seniai neziuriu i ta lapa juk vis tiek neesi isuoscius ju visu nei tu kur lape nei tu kurie musu papkutese. Kam  FM kvepalus "zemint"ir vadint padielkom, jie tokie visai nera.  Ir jokie neatitikmenys o tiesiog panasus kvapas. Kas sumaste tuos lapukus tai pasidare meskos paslauga. Ziurekit kiek yra ziauriai panasiu vardiniu kvepalu pvz guci panasus su versaci na tik pvz ir niekas nepasakys kad guci padielka, nors jie vos neidentiski nes jie turi savo varda o mes Federico Mahora varda kisam po vardiniais kvepalais su tom brosiurelem ir is karto musam kokybe. Ar gali plagiatas but kokybiskas"' taip masto daugelis.FM kvepalus reikia pristatineti visai kitu kampu, juk  siu kvepalu ekstraktai pagaminti vienoje is pasaulyje zinomiausiu laboratoriju, kuriai yra 100 metu, As jei mokeciau ikelciau foto, nes buvau tam fabrike Vrotslave kur ispilstomi FM kvepalai ir maciau koncentratus ir ant ju uzrasus. Paguglinkit DROM FRAGRANSES pamatysite kokia kompanija. Gamina ekstraktus 80% pasualinei kvepalu rinkai. Taip kad jojie cia ne atitikmenys. smile.gif
pavariau ane smile.gif

Maciau as ten kaip tame fabrike gaminasi,pilstosi liezuvis.gif Nuo 2006m su FM draugauju...
O man su tais lapeliais/aprasymais lengviau.Turiu savo rata,man pasako ko reikia/nori-iskart zinau kur ziuret ir ko ieskot.Tarkim,dabar laukiu pasirodant nauju kvapu.Tai vat,ir idomu kokie cia pasirode g.gif
Atsakyti
finy:as jau minejau,kad dirbu su paskutiniu puslapiu:saldus,ambrati,paciulis...muskusiniai...sviezus...galima tik paklausti,jei jau nezino ko nori,kokius kvapus anksciau naudojo,ir kokie patiko.tada tik pagal lapa eini...
fm400 :vaisinis,saldus...ir taip toliau.......
federico:jei man pavyks ,ikelsiu kelias nuotraukas smile.gif
Atsakyti