Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Dėl tų buteliukų - mano viena pažįstama buvo varčiusi katalogą seniai kai prabangios serijos kažkaip mažiau buvo buteliukų ir jie tokie paprastesni sakyčiau, tai dabar kai susitikom pasiūliau pavartyti ta ji kategoriškai atsisakė, nes ten buteliukai negražūs. Man tai buvo keista, nes realiai man pvz nors ir stiklainiukyje kvapas gali būti jei jis man patinka, o jei ne tai pakuotė nors ir auksinė gali būti....
Taip, kad čia manu skonio reikalas..
Atsakyti
sutinku,skonio reikalas:) yra buteliuaki grazus,bet kvapas nepatinka,yra buteliukai negrazu ir kvapas patinka,yra buteliukai grazus ir kvapas geras,ir atvirskciai.....tiesgio nuo kiekvieno zmogaus priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 11 27, 15:23)
Dėl tų buteliukų - mano viena pažįstama buvo varčiusi katalogą seniai kai prabangios serijos kažkaip mažiau buvo buteliukų ir jie tokie paprastesni sakyčiau, tai dabar kai susitikom pasiūliau pavartyti ta ji kategoriškai atsisakė, nes ten buteliukai negražūs. Man tai buvo keista, nes realiai man pvz nors ir stiklainiukyje kvapas gali būti jei jis man patinka, o jei ne tai pakuotė nors ir  auksinė gali būti....
Taip, kad čia manu skonio reikalas..

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai va, toli eiti nereikia jau iskart yra dvi nuomones. O kompanija turi itikt ir tokiom kur net neziuri jei buteliukai negrazus ir praktiskoms moterims. Juk paskaitinejau as cia visam foeume tai juokas suime. Kvepalu gerbejos diskutuoja " as net neuostau kvepalu kurie yra izimybes vardu pavadintos nes bijau kad patiks" o snobizmas neleidzia piekti maziau skambiu nei chanel ar versace. Juokas ima. Zinotu kad tie versaci vaztarasciuose kainuoja 50-60 litu.... o tik lentynoj 200 gal kitaip mastytu.
Atsakyti
ir cia yra tokiu:tikrai juokas ima ....bet daugeliui zmoniu net neidomu,is kur tie kiti ateina :svarbu,kad vartdas toks ir viskas .mes cia sakome:perka varda, o ne produkta smile.gif
Atsakyti
teisingai najiems zmoniems ir aplamai reikalingas labai geras sponsorius:)as per pora men i savo grupe pasirasiau 15 nauju zmoniu ir dirbu su jais kiekviena diena,visi padare jau beveik po viena uzsakyma kiti po kelis:)daug is ju jau su pirmu uzsakymu pasieke 3% ir taip kyla noras pasiekti daugiau:)su savo zmonem reikia daug dirbti ir padeti jiems.kiti seniau pasirasyti jau savo grupes kuriasi:)
Atsakyti
kimaway:saunuole!!!!!as visada sakiau,kad sponsorius :tai tavo desinioji ranka ir jei geras sponsorius :tau seksis,aisku,ir tu turi noreti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimaway @ 2012 11 27, 19:05)
teisingai najiems zmoniems ir aplamai reikalingas labai geras  sponsorius:)as per pora men i savo grupe pasirasiau 15 nauju zmoniu ir dirbu su jais kiekviena diena,visi padare jau beveik po viena uzsakyma kiti po kelis:)daug is ju jau su pirmu uzsakymu pasieke 3% ir taip kyla noras pasiekti daugiau:)su savo zmonem reikia daug dirbti ir padeti jiems.kiti seniau pasirasyti jau savo grupes kuriasi:)

dziugu matyt kaip kitiems einas(gal as ne is tu lietuviu kur dziugu matyt, kaip kitam nesiseka)
tik man labai smalsu, kaip taip sugebejot per toki trumpa laika, itariu ne maza lygi pasiekt,as , kaip ir VOLPE minejo , neislenu is 3 lygio verysad.gif
maniskiai sako, pasiulau-pasiziuri kaipm i du---u, na gal pati nemoku...reik gal knygu protingu paskaityt...gal esu gimus ne ''verslauti'', o vaikus gimdyti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bet cia ir lyg man gana butu...manu, daugiau reik padalyvauti seminaruose visokiuose...gal kas dalyvaujat?pasidalinkit ispudziais...is kitos puses paziurejus-kiba su vaikais vaziuot? g.gif g.gif g.gif na idomu but, tuo labiau girdziu, kad smagiai laika ten leidzia g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
dzordze:o kokios cia butu protingos knygos?as irgi noriu smile.gif
na as tau i az atsakiau,o siaip niekada nevelu keisti sponsoriu:)

mano grace is vonios neislenda.ka daryti?kodel nesilenda?ogi todel,kad ten yra tortinis muoilas:) ji taip ji vadina.............
Atsakyti
Dzordze, as tau pasakysiu tiek, as turiu irgi tik 3 proc kol kas, bet normaliai dirbti vel pradejau tik antras menuo, net jei tiksliai pusantro, nors FMgroupe esu jau 2.5 metu. Ir sakykim knygu pas mane perskaityta ne viena ir ne dvi, as kai uzsikabindavau tai budavo i biblioteka kas savaite eidavau.. Nes tiek nesupirksi tos literaturos. Bet... vien nuo skaitymo knygu neprades viskas judeti, reikia rasti ta tilta tarp teorijos ir praktikos ir bandyti taikyti tas zinias, nuosekliai kuri laika.. Ir tada ziureti rezultatu.
O del seminaru, einu i mokymus kai pas mus buna, ir sakykim atrodo kalba tas pats zmogus tema ta pati, bet isgirsti vis kokia nauja minti.. ir sako tas pats per ta pati, bet tame ir esme, kad ir ismoksti klausydamas ir imi tai taikyti. + buvau ir tam dvieju dienu seminare ( deja pati galėjau tik vieną dieną). Tikrai patiko, daug naudingos informacijos per ganėtinai trumpą laiką, daug gerų emocijų, ir motyvacijos priduoda..Nors esu nenaujoke MLM, ir tu mokymų praeiti tikrai ne vieni, bet man patiko, kad čia taip žemiškai sakyčiau papasakota viskas buvo.
Atsakyti
man irgi reiketu prisiruosti cia milane nuvaziuoti,bet neturiu kam maziu palikti.na ,gal kada.........
Atsakyti
QUOTE(dzordze29 @ 2012 11 27, 21:31)
dziugu matyt kaip kitiems einas(gal as ne is tu lietuviu kur dziugu matyt, kaip kitam nesiseka)
tik man labai smalsu, kaip taip sugebejot per toki trumpa laika, itariu ne maza lygi pasiekt,as , kaip ir  VOLPE minejo , neislenu is 3 lygio verysad.gif
maniskiai sako, pasiulau-pasiziuri kaipm i du---u, na gal pati nemoku...reik gal knygu protingu paskaityt...gal esu gimus ne ''verslauti'', o vaikus gimdyti biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , bet cia ir lyg man gana butu...manu, daugiau reik padalyvauti seminaruose visokiuose...gal kas dalyvaujat?pasidalinkit ispudziais...is kitos puses paziurejus-kiba su vaikais vaziuot? g.gif  g.gif  g.gif na idomu but, tuo labiau girdziu, kad smagiai laika ten leidzia g.gif  g.gif  g.gif

nebuvau niekad ne vienam fm seminare ir mokymuose,nes net nzn ten susirenka su dideliais procentais ir mano nuomone jiems jau lengva kalbeti kai daug pasieke,ir nelabai man ten patinka tos ju kalbos.as turiu savo tokias isvadas susidarius.as irgi zinokit pastoviai budavau kaip 3% taip treciam3%.pasiraisau kelis smones ziuriu vis maziau iki 6% truksta radau dar keleta zmoniu ziuriu as 6%,dbr ir 9% pasiekiu.o esme prisijungiu vis ziuriu tai viens tai kits uzsake ir auga greitai tie taskai kai daugiau zmoniu turi.as visada savo klientam pasiulau gal jus norite isigyti pigiau prekiu aisku visi nori tada sakau jei norite pigiau sudarom sutarti registruojames:)prisiregistrave jau man jie automatiskai perkasi sau prekiu pigiau daugiau ir artimiems pasiulo kiti jau startini perka ir bando patys:)paprasciausiai reikia istikro labai daug sneketis su nauju zmogum padeti su uzsakymais,issaiskinti kad nereik kas men uzsakineti kad terminu nera,pasakyti kokie atsiliepimai vienos ar kitos prekes ir nuolat ji raginti klausti kaip sekasi ir t..t.smile.gif
Atsakyti