Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

141- ambra ir muskusas,
onenorite isrinkti kelis su vilkdalgiu,(iris),ambra(gintaras),kvepenem(magnolija),kad ir be kitu ingredientu ir kad ji pabandytu:gali buti ir vienoda sudetis,bet uztenks,kad bus muskuso daugiau,arba vilkdalgiu ir jau nebetiks......
Atsakyti
Aciu volpe, vat zinai neatspesi tiksliai, bet bent i ta puse kazkas, kad butu.. Pauostinesiu ir paziuresiu kuris panasesnis man paciai i ta kvapa kuri zmogus megsta... Neturejau galvos skausmo tai susigalvojau doh.gif
O del Amway plano nezinau. todel ir teigti kazko negaliu. Ir taip jei apie tokias sumas kalbama tai nerealu.
Atsakyti
ei,fragola:nuo siandien imanoma isirasyti nemokamai: CLIENTE PRIVILEGIATO - KLIJENTAS SU PRIVILEGIJOMIS.
isirasai ir per metus laiko gali pirkti su distributoriaus - platintojo kaina smile.gif tau reikia tik duoti sponsoiaus duomenis!!!!aisku,tau neis taskai,negali platinti,bet galesi sau pirkti ir neturesi virsyti 4000 euru uzsakymo per metus !!!!kokia nuostabi naujiena!|!!!!mano duomenis kaip ri turi...truksta tik vardo ir pavardes....jei nuspresi :rasyk,duosiu ir tuos smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes.

Gal galite kuri pagelbeti? Reikalingas sarasiukas su Numeriukais ir pavadinimais. Buciau dekinga, jei atsiustumet adresu eluksiene@yahoo.com.

Tuo paciu gal galite pasakyti, ar yra vyrisku kvepaliuku: MEXX Black arba Chanel Alure.

Dekui dekui dekui wink.gif

Reikalas gana skubus, tad labai lauksiu ziniu.
Atsakyti
kuri prekiaujate FM kvepalais Vilniuje? reikia poros buteliuku
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 01 08, 19:39)
ei,fragola:nuo siandien imanoma isirasyti nemokamai: CLIENTE PRIVILEGIATO - KLIJENTAS SU PRIVILEGIJOMIS.
isirasai ir per metus laiko gali pirkti su distributoriaus - platintojo kaina smile.gif tau reikia tik duoti  sponsoiaus duomenis!!!!aisku,tau neis taskai,negali platinti,bet galesi sau pirkti ir neturesi virsyti 4000 euru uzsakymo per metus !!!!kokia nuostabi naujiena!|!!!!mano duomenis kaip ri turi...truksta tik vardo ir pavardes....jei nuspresi :rasyk,duosiu ir tuos smile.gif

aciu 4u.gif bet nematau prasmes tame, vistiek uzsisakinesiu retokai, jei ka susisieksiu tiesiogiai su tavim ir tau dar plius tasku parinksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
raschida:vilniuje yra ofisas,kuriame galima drasiai nusipirkti,jei ne,tai per platintoja .
biuro adresa rasi fm puslapyje.
fragola:as tau i az atsakiau:)
serket:is mexx sudeties nera,bet vat kad n butu is allure grupes: tai pats naujausiais :452,jei neklystu.....
Atsakyti
serket:gal isbandei 452 ?

as siandien padariau uzsakyma:beveik 500 grupes tasku.!!!!!uzsisakiau ir naujus kvapus. ziuresim kaip jie.
sestadieni dariau prezentacija,tai atejo mergina,kuri su avon dirba,tai sake,kad avon merginos iesko ko nors ,kad tik is ten iseiti....nezinau kaip lietuvoje,bet vat cia avon tik per telika reklamas varo,kad nereikia nieko moketi:atejai isirasei ir pradejai dirbti,nera jokiu startiniu mokesciu ir pan...tai j iatejus pasakojo,kad isirasyti kainuoja 150 euru:100 produktams 50 euru isirasymas.
o paskui tai ,sako,marketingas :negali nei grupes kurti,ne daugiau nei viena zmogu sponsorizuoti.
tai jeiviskas vyks kaip planuota:nusimato geras grupes padidejimas smile.gif laikykite kumscius smile.gif
o siandien milane susitikau viena mergina,tai verke ,kad ji su fm dirba,bet i menesi nesugeba nei 00 tasku surinkti,nes zmones pasiziuri kataloga ir sako:bet tai cia viskas is ....KINIJOS!!!!!!! negali buti tokios geros kainos uz gera kokybe..........
nu kaip juokas suime...........be tji grieztai buvo nusiteikus,kad neverta zmonems aiskinti,kad ten visai ne kinieciu produktai,nes vis tiek kiekvienas masto savaip....
nesprantu tada ,kam dirbti toki darba ?
beje :jei paieksosite SM organo gold ,gal galetumet issakyti savo nuomone?
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 01 22, 20:24)

o siandien milane susitikau viena mergina,tai verke ,kad ji su fm dirba,bet i menesi nesugeba nei 00 tasku surinkti,nes zmones pasiziuri kataloga ir sako:bet tai cia viskas is ....KINIJOS!!!!!!! negali buti tokios geros kainos uz gera kokybe..........
nu kaip juokas suime...........be tji grieztai buvo nusiteikus,kad neverta zmonems aiskinti,kad ten visai ne kinieciu produktai,nes vis tiek kiekvienas masto savaip....
nesprantu tada ,kam dirbti toki darba ?

O tai ne iš Polskos? biggrin.gif man irgi dauguma sako, kad čia ŠŠššš, nes piguva ir per platintojus eina, kai pasiūlau ar pasakau, kad naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 24, 14:45)
O tai ne iš Polskos? biggrin.gif man irgi dauguma sako, kad čia ŠŠššš, nes piguva ir per platintojus eina, kai pasiūlau ar pasakau, kad naudoju  ax.gif

na zmones nesupranta,kad auksta kaina tai : garsus vardas+grazi pakuote(dezute,buteliukas,)+ daug daug reklamos per televizija,kur viena minute kainuoja tukstancius+ islaidos parduotuvei + kurjeriui.
italijoje jau pradejo kitaipo galvoti:kai pasakau,kad kvepalai is vokietijos,ir kad nera parduotuvews,tai dazniausiai gaunu atsakyma:nu jo,kad nereiketu daug pinigu reklamai ir parduotuvem.o kai pamato buteliukus,tai sako:aisku,ir nera isrankiu pakuociu....be tkai pauosto:NUOSTABU!FANTASTISKA!IMU!
as nesprantu to noro garsios firmo,garsaus dizainerio.juk dazniausiai dizaineriai yra tik rubu dizaineriai,o kazkaip paskui pasiraso sutartis,duoda savo varad kazkokiam tai kvapui ar siaip produktui,ir ,atrodo,kad automatiskai patampa kvapu zinovais,ir pan....kada zmones pagaliau supras,kad jie moka tik uz garsu varda,o ne uz kokybe.
kiek dabar lenda lauk kvepalu,kuriu sudetyje yra net iki 250 sudetiniu medziagu,kurios yra uzdraustos.be t,kadangi jie nera priversti rasyti visus,tai ir neraso.o paskui visi stebisi,kodel ir kiap cia gali buti,kad islindo,vat po 20 metu ,kad tas kvepalas yra atomine bomba (vos ne atomine bomba)....
turime galimybe ieskoti informacijos:informuokimes pries uzsakydami smile.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 01 24, 14:45)
O tai ne iš Polskos? :D m

na lietuvoje kazkodel polska...o pas mus tai kinieciai griebia virsu:jau nebera praktiskai nei vieno kampo,kur nebutu kinieciu parduotuves :viskas nuo 50 centu iki 650 euru.aisku,kokybe slyksti:nespeji nusipirkti ir jau tau luzta rankose...yra ir geru parduotuviu,kur yra kokybe,bet labai mazai.daugiausiai tai visokie samarliakai uz pigia kaina:
user posted image
o ju dazniausi lankytojai stai sitie :
user posted image
aisku jie nenori pirkti nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
As turiu klausimeli apie produktus - gal žinot ar, kuris tušas yra atsparus vandeniui?Parašyta lyg neradau.
Ir kitas klausimas - mano oda mišri tai man tiks pusiau riebus kremas?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 01 25, 15:42)

Tu man patinki thumbup.gif viską taip gerai surašai smile.gif
ale man sakė, kad kvepalai šitie FM group - iš Lenkijos, ne iš Vokietijos... cool.gif unsure.gif
pritariu dėl vardo ir rūbų dizainerių drinks_cheers.gif
Atsakyti