Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(amukas @ 2012 12 21, 00:49)
Ir kasmyro svelnumo akiu seselius, kur dabar akcija (kur viena spalva) ?

Bandžiau, spalva pasidengia gerai, nereikia daug tepti, labai nudžiugau, bet man labai trumpai laikė, į klostes subėgo. Nebenaudoju, turiu pasidėjus dvi spalvas, taip ir guli, kol nepasibaigs galiojimas ax.gif ir nepadeda jokie "laikikliai" bent jau man.

Panos, gal aš ką blogai darau?
Silikoninis pagrindas:
Pasitepu juo veidą [švarią odą], oda švelnutė, malonu liesti, tada tepu pudrą ant viršaus ir man pudra susigumuoluoja, nueina taip keistai gumulėliais. Tepiau ir teptuku ir pirštais ir tas pats efektas. Taip neturėtų juk būti. Bandžiau 3 kartus ir visi trys nesėkmingi, silikono tepiau plonytį sluoksnį, labai mažai. Gal kuri naudoja gali pasidalinti nuomone?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 21, 08:55)
Aišku čia ne į temą prie kosmetikos ax.gif 

apie namu produktus :
http://www.supermama...?...9175&st=324

na svarbu,kad isvale...gali buti,kad granules kiek didesnes...svarbu efektas tas pats smile.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 12 21, 09:42)
į klostes subėgo.
Panos, gal aš ką blogai darau?
Silikoninis pagrindas:
Pasitepu juo veidą [švarią odą], oda švelnutė, malonu liesti, tada tepu pudrą ant viršaus ir man pudra susigumuoluoja, nueina taip keistai gumulėliais. Tepiau ir teptuku ir pirštais ir tas pats efektas. Taip neturėtų juk būti. Bandžiau 3 kartus ir visi trys nesėkmingi, silikono tepiau plonytį sluoksnį, labai mažai. Gal kuri naudoja gali pasidalinti nuomone?

kad i klostes subego,tai labai keista,nes kai ptik ji maziau i klotes bega,negui kad tie mineralinai po 3 spalvas.o tu daznai akis lieti?man jie nelaiko vien del to,kad as pastoviai rankas prie akiu dedu,bet va ttusas niekada neistepe ,o seselius visus nusivalau... doh.gif
del pagrindo: ar nebandei tepti su kempinele?tiesgio sudrekink siek tiek kempinele ir tamponuok,nu kaip cia tau pasakius:_lyg noretum palikti stampus ant veido....pazvelk cia :
http://www.youtube.c...h?v=tZ3X2QND22k
Atsakyti
[quote=spiglys,2012 12 21, 09:55]
Po kiek laiko nuo pradėjimo naudot pasidarė kaip guminis ?

Mazdaug po puses menesio... As pati nustebau, nes tokio bajerio niekada dar nebuvo.. Tikrai tuso neuzdarito nepalieku. As ne vaikas, kad nemokeciau naudotis. Nezinau, gal butent tie du tokie pasitaike.. Nes mano senus tusus mama su sese susirenka, pas jas randu net pries 2-3 metus pirktus, o si is kart ismete... 000189.gif
Atsakyti
[quote=amukas,2012 12 21, 13:23]
[quote=spiglys,2012 12 21, 09:55]
Po kiek laiko nuo pradėjimo naudot pasidarė kaip guminis ?

Mazdaug po puses menesio... As pati nustebau, nes tokio bajerio niekada dar nebuvo.. Tikrai tuso neuzdarito nepalieku. As ne vaikas, kad nemokeciau naudotis. Nezinau, gal butent tie du tokie pasitaike.. Nes mano senus tusus mama su sese susirenka, pas jas randu net pries 2-3 metus pirktus, o si is kart ismete... 000189.gif
[/quote]
oi dievuliau,tokius tik mesk i siukslyna.tu isivaizduok kiek ten chemijos,kad 2-3 metus laiko......
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 12 21, 13:05)
kad i klostes subego,tai labai keista,nes kai ptik ji maziau i klotes bega,negui kad tie mineralinai po 3 spalvas.o tu daznai akis lieti?man jie nelaiko vien del to,kad as pastoviai rankas prie akiu dedu,bet va ttusas niekada neistepe ,o seselius visus nusivalau... doh.gif
del pagrindo: ar nebandei tepti su kempinele?tiesgio sudrekink siek tiek kempinele ir tamponuok,nu kaip cia tau  pasakius:_lyg noretum palikti stampus ant veido....pazvelk cia :
http://www.youtube.c...h?v=tZ3X2QND22k

Nea, neliečiu, man spalva nedingsta, bet subėga į klostes akių smile.gif Kaip pvz Isadora niekad nesubėga į klostes, net be pagrindo. Keista buvo.

Bandžiau su pirštais tapšnoti, ale vis tiek keistai, toks jausmas, kad pats silikonas veliasi, nors prieš tai jokio kremo netepiau. Reiks pamėginti dar su kempinėles, kažkaip gaila, ieškojau silikoninio pangrindo, lab apsidžiaugiau, kad fm atsirado.
Atsakyti
pabandyk kempinele,o kiek fondotintos dedi?gal per daug?
na jei pavyks ir man siom dienomnusipirkti silikonini,tai butinai isbandysiu,o kol kas palauk,gal pasijungs federico:ji daugiau uz mane zino,..........
Atsakyti
Silikoninio pagrindo visam veiduj tepti nereikia, reikia tik kur duobutes, rauksleles ir kitos bedos. Nezinau kodel raituliojasi tau, as asmeniskai buvai Vrotslove ir dar makiazus merginom ir musu vienai padare,jokiu rutuliojimusi ir kitu bedu nebuvo. Makiazas laikesi tobulai, karstis buvo 30 laipsniu + sokiai gera valanda tokie uchhhh, pasiziurejau i mergina net nepasikeites makiazas buvo. Seseliai, tai i rauksles subega jie riebesne oda buna, bet tie kasmyro kur po viena spalva neturetu... dek baze seseliu tada...
Tusas g.gif , nezinau naudoju ir viena ir kita jau daugybe laiko, tai net neturiu komentaru... kodel jis guminis pasidare, seip tai kiekzinau nekokybiskas prekytes FM priima atgal, o Jei gyvenate Vilniuje nueiti iki ofiso nesudetinga, sudetingiau kas gyvena kitam gale Lietuvos. Ir tai susitvarko jie nekokybiska preke buna gauta. Reikia kontaktuoti ir su FM ofisu ir su sponsorium, nesvarbu ar pardavineji ar tik sau ar grupe kuri. Visi tau mielai pades, kad neliktu nesusipratimu.
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 12 23, 19:26)

Ačiū, bandysiu tepti tik konkrečias vietas silikono ryt/poryt, pažiūrėsime smile.gif
Atsakyti
Volpe, nzn ar gavai mano e-mail biggrin.gif zodziu, noriu padekoti dar karta 4u.gif tie blizgantys perliukai - nerealus, oda tokia skaisti ir grazi thumbup.gif kartosiu butinai, kai pasibaigs ax.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...h?v=i5s6GsSTsJU
Atsakyti
QUOTE(Fragola84 @ 2012 12 24, 15:56)
  tie blizgantys perliukai - nerealus, oda tokia skaisti ir grazi  thumbup.gif kartosiu butinai, kai pasibaigs  ax.gif

Koks čia produktas ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2012 12 31, 16:09)
Koks čia produktas ? g.gif

user posted image
Švytėjimą Suteikiančios Pudros Perlai 18g

>> spalvų mozaika padeda veido odai suspindėti ir atrodyti gaiviai,

suteikdama subtilaus švytėjimo

>> priemonė sudaro neįtikėtinai lengvo makiažo įspūdį

>> priemonės sudėtyje yra vitaminų A ir E, kurie drėkina ir stangrina odą,

apsaugodami ją nuo kenksmingo aplinkos poveikio

>> tinka dieniniam ir efektingam vakariniam makiažui