Sveikos, skaičiau temą, čia Jūs labai gražiai atsiliepiate apie kremus, bet va man iškilo vienas klausimas, ar jums nereikia paakių kremo.Man jis labai reikalingas.FM jo kol kas neturi, ir bijau maišyti dvi firmas.Žinau ,kad gali būti negerai.Aš šiaip dirbu su FM, anksčiau dirbau su Amway ir kremus kol kas naudoju tik tos firmos ,o noriu pereiti prie FM.bet va tas paakių kremo nebuvimas ir sulaiko mane.
O šešėliams ,kad nesubėgtų naudoju šešėlių pagrindą, bet man tikrai puikiai laikosi ir nesubėga jokie šešėliai.
paakiams gali naudoti bet kuri fm krema:as naudoju is beta glucano colekcijos krema veidui:naudoju butent kaip base.mano oda labai misri,tai jei tepciau tik fondotinta-makiazo pagrinda,tai nekaus gautusi,ismescia demem,o dabar :tepu pirmiausia krema,paskui fondotinta,o paskui jau visokius blizgius ir panasiai.pabandyk,paskui parasyk,kar patiko.juolab,kad to kremo is beta glucano linijos labai mazai reikia.
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 06, 11:00)
Sveikos, skaičiau temą, čia Jūs labai gražiai atsiliepiate apie kremus, bet va man iškilo vienas klausimas, ar jums nereikia paakių kremo.Man jis labai reikalingas.FM jo kol kas neturi, ir bijau maišyti dvi firmas.Žinau ,kad gali būti negerai.Aš šiaip dirbu su FM, anksčiau dirbau su Amway ir kremus kol kas naudoju tik tos firmos ,o noriu pereiti prie FM.bet va tas paakių kremo nebuvimas ir sulaiko mane.
O šešėliams ,kad nesubėgtų naudoju šešėlių pagrindą, bet man tikrai puikiai laikosi ir nesubėga jokie šešėliai.
cia ne i tema paklausiu, tikiuosi moderatoriai nesupyks labai

fragola:musu seimos draugas isirase i amway,tai atveze ir makaronu,ir modenos actos,ir arbatos....bet man pvz barilla skanesne negu ta ju pasta.(makaronai)....o apie kremus tai....reiketu rankose tureti ju sudeti ir ziureti kas ten yra viduje.
as asmeniskai tokiom reklamom nepasiikiu..........
mamadanute: kas liecia kremus:tai manau,kad ateityje atsiras ir tokiu,dabar vat isejo B&B kremas:nu tas spalvotas....ir is viso labai daugejau paskutiniu metu produktu.
fragola:jei susigundysi :zinai kur mane rasti
pasiusiu visa info ,jei reikes
mamadanute: kas liecia kremus:tai manau,kad ateityje atsiras ir tokiu,dabar vat isejo B&B kremas:nu tas spalvotas....ir is viso labai daugejau paskutiniu metu produktu.

QUOTE(Fragola84 @ 2013 01 06, 16:07)
cia ne i tema paklausiu, tikiuosi moderatoriai nesupyks labai
o kodel norite pereiti prie FM? mane cia is visu pusiu atakuoja Amway platintojai, labai jau girdami tuos kremus ir t.t. atseit vos net valgyti juos ramiausiai gali ir tau nieko nenutiks, jau tokia stebuklinga ta kosmetika ir apskritai visa produkcija...

Na amway teigia kad pas juos viska galima valgyti

fdederico:tu dabar man pasakyk,kuris kremas fm pats riebiausias?skype taves nepagaunu.......
QUOTE(MamaDanute @ 2013 01 06, 11:00)
beje,manau,kad tiktu ir naujas GRAŽINAMASIS KREMINIS PAGRINDAS
Beauty Cream Primer
Sveikos, gal man gali kas atsakyti, ar dar neatsirado FM 253 (Escada Magnetism)? Taip džiaugiaus pagaliau atradus savo kvapą, ir oba - sako, kad jo nebėr....
QUOTE(volpe @ 2013 01 07, 01:04)
fragola:musu seimos draugas isirase i amway,tai atveze ir makaronu,ir modenos actos,ir arbatos....bet man pvz barilla skanesne negu ta ju pasta.(makaronai)....o apie kremus tai....reiketu rankose tureti ju sudeti ir ziureti kas ten yra viduje.
pasiusiu visa info ,jei reikes 

Federico -> koks tavo odos tipas ir koks kremukas labiausiai patinka? Sakai serumas?

Ir man smalsu, koks riebiausias kremas? Gal kuri jau turi ir nagrinėjo sudetis? Būtų cool, sužinoti.
Papildyta:
QUOTE(volpe @ 2013 01 07, 12:39)
beje,manau,kad tiktu ir naujas GRAŽINAMASIS KREMINIS PAGRINDAS
Beauty Cream Primer
Beauty Cream Primer
wa, šitas ir domina, kuri bandžius?

noisy:as kalbejau apie amway kremus,nes fm kremus jau issinagrinejau,ir kaip rase federico:Cosmetic-check.com labai geras puslapiukas.o amway jei neperki irgi tik vietoj gali suziureti,ne oi,maniskis buvo pristatyme:tai nei apie kainas niekas nekalbejo,nei apie produktus,nei produktus demonstravo,tik pasakojo kapi cia viskas pasakiska ir kaip greitai ,per 3.5 menesius pasieki stulbinancius rezultatus ir siaubingai didelius uzdarbius.bla bla bla......visos nesamoens:kaip tu per 3 menesius gali uzdirbti daugiau negu kad per metus laiko pastoviam darbe?cia kalbame apie kainas italijoje,aisku,jei uzdirbi 200 litu per menesi,tai greitai uzdirbsi,ebt irgi:isirasyti kainuoja ,italijoje,180 euru,is kuriu tik dalis yra produktai ir kokie produktai:ogi visokie makaronai,actas,arbata....
o kodel neleido ziureti sudeciu?as pvz kvepalu sudetis visas turiu.prasyk pas sponsore
o kad primeris tik vienas !as is naujuju dar nei vieno nebandziau,nes aps mus tik sia savaite pasirode.
Papildyta:
fm253 nera.bet gal rasi ka nors panasaus,ka nors kas patiks....
as tai fm 272 dievinu
,maniskis vakar issirinko fm 155,tai prase nupirkti....tai juokavau:sakau:o tu nori su nuolaida ar be nuolaidos ?jei su nuolaida:teks isirasyti,jei be nuolaidos tai zinok daug kainuoja......laaaaaabai daug
juokaudamas sako:tu cia greitai bizni susuksi :)cha cha cha
o kodel neleido ziureti sudeciu?as pvz kvepalu sudetis visas turiu.prasyk pas sponsore

o kad primeris tik vienas !as is naujuju dar nei vieno nebandziau,nes aps mus tik sia savaite pasirode.
Papildyta:
QUOTE(uzniukas @ 2013 01 07, 13:44)
Sveikos, gal man gali kas atsakyti, ar dar neatsirado FM 253 (Escada Magnetism)? Taip džiaugiaus pagaliau atradus savo kvapą, ir oba - sako, kad jo nebėr....
fm253 nera.bet gal rasi ka nors panasaus,ka nors kas patiks....
as tai fm 272 dievinu

,maniskis vakar issirinko fm 155,tai prase nupirkti....tai juokavau:sakau:o tu nori su nuolaida ar be nuolaidos ?jei su nuolaida:teks isirasyti,jei be nuolaidos tai zinok daug kainuoja......laaaaaabai daug

Zinokit del tu uzdarbiu tai as jau nesakau, kad neimanoma kazkas.. Sutikau zmoniu kurie per 4 menesius padare 21 proc. bet dirbo juodai tuos 4 menesius nuo ryto iki vakaro.. ir aisku komanda kure, na bet tema ne apie tai turbut..
As turiu prasyma yra zmogus, kuris megsta kvepalus kuriu sudetis stai tokia Viršutinės natos: grapa, muskusas;
Vidurinės natos: vilkdalgiai, kvepenių žiedai;
Pagrindinės natos: ambra, karališkosios dalbergijos
Noriu padovanoti jai is musu kompanijos kvepalu ir nerandu ne vieno kad sutaptu daugiau ingridientu.. Tik 319 sutampa du. Busiu labai dekinga.
Vienur raso , kad jie priklauso Medžių kvapų šeimai, kitur , kad gėlių.
As turiu prasyma yra zmogus, kuris megsta kvepalus kuriu sudetis stai tokia Viršutinės natos: grapa, muskusas;
Vidurinės natos: vilkdalgiai, kvepenių žiedai;
Pagrindinės natos: ambra, karališkosios dalbergijos
Noriu padovanoti jai is musu kompanijos kvepalu ir nerandu ne vieno kad sutaptu daugiau ingridientu.. Tik 319 sutampa du. Busiu labai dekinga.
Vienur raso , kad jie priklauso Medžių kvapų šeimai, kitur , kad gėlių.
vilku motinele:amway neturi tokio pacio marketingo,kaip fm..avon irgi neturi:mano vyro sesuo,matant kad cia avon visi pazysta,varo neblogai,bet ten giprocentu nera,o uzdarbis,tai jie turi trigubai varyti,kad turetu toki pati uzdarbi,kaip mes fm ,nes mums padeda komanda,kurios tu nei amway,nei fm neturi..siaubingi uzdarbiai,tai cia ejo kalba 8-9 tukstanciai euru per menesi........na gal sulietuvinkim: 8-9 tukstancius litu........per menesi......
einu pazioplineti del kvapu.........
einu pazioplineti del kvapu.........