Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Colomba @ 2009 04 11, 22:20)
Pasiskaičiau apie žaidimą, reikės vasarą per atostogas būtinai pabandyti, ačiū už rekomendaciją  4u.gif

tik iškart perspėju - grafika senoka, gali praeiti noras žaisti pamačius smile.gif jei tai nemaišo, neabejoju, kadd bus smagiai daug laiko praleista.
beje, šita programikė leidžia šio -žaidimo rezoliuciją pasikoreguoti. iš kart išvaizda žaidimo pasitaiso smile.gif
Atsakyti
herojai mylimiausi suvyru zaidimas ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukasss @ 2009 01 17, 16:59)
Dabar mėgstamiaisias game tai Counter - Strike. thumbup.gif  Da best. <3  wub.gif

Pukuotukas, Vitalija matau jus is nedaugelio bendraminciu mano ;D
nors ir seip tikrai dziugu matyti kad ir moterys zaidzia kompiuterinius zaidimus, ypac tokius kaip hitman, call of duty, ar half life, tomb rider biggrin.gif
tikrai labai saunu. as taip pat megejapazaisti. bet tai visiskai nereiskia kad tik tai uzima visa laisvalaiki smile.gif
Pukuotukas, vitalija as kaip ir jus megstu saudykle Counter strike, tik as source zaidziu smile.gif
Labai noretusi kad butu dar merginu. nes manau butu labai saunu suburti merginu teama smile.gif gal yra dar cia norinciu?? ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad nebeturiu kompe counter strike, anksčiau serveriuose šaudydavau iki paryčių biggrin.gif nesveikai įsijautus buvau. Dabar kartais pas draugą užšoku,pašaudau kelis kareivius. bet žiūriu ne aš viena tokia mėgėja bigsmile.gif
Papildyta:
Gal kas Silent Hill žaidžia naujas versijas? Kokie atsiliepimai? wink.gif
Atsakyti
Aš kartais pažaidžiu kokį. Šiuo metu visai patinka epopeja.lt, iš visų labiausiai ekopėja ir viapėja smile.gif Būna reikia 5 min atsipūsti, pažaidžiu ir ramu smile.gif
Atsakyti
Wolfenstein senas bet geras zaidimas pirmojo asmens saudykle zaidziau pries 5 metus dbr vel parsisiunciau rekomenduoju ir jums drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 04 22, 01:32)

Papildyta:
Gal kas Silent Hill žaidžia naujas versijas? Kokie atsiliepimai? wink.gif

Na Sillent Hill 4 žaidžiau, NEREALU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
5 dar ne, nerandu atsisiust unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 04 12, 19:27)
herojai mylimiausi suvyru zaidimas  ax.gif  ax.gif

Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif ypac treti smile.gif
Kartais dar pazaidziam Age of empires ar Simsus.
Bet svarbu neuzsivest ant tu PC zaidimu, nes nei girdziu nei matau per juos, vyras pyksta kartais biggrin.gif
Atsakyti
Visai nežaidžiu, mano pomėgiai kitokie. Man labiau patinka realūs nuotykiai ir emocijos, o ne jų simuliacija smile.gif
Atsakyti
Tai kam tada rašote čia? Žinučių skaičių didinate? Kas bus, jei kiekvienas pradės rašinėti temose, kurios jiems netinka? Pvz temoje apie kūdikių maitinimą parašys „Neturiu vaiko. Šiuo metu prižiūriu šunį“. Off topic čia, bet tikrai erzina.

O jei į temą, tai dabar užsikabliavau ant The Sims 3. Tai nė Lineage II šiuo metu nereikia x)) Bet simsai ne toks žaidimas, kurį būtų galima žaisti ištisas savaites ar mėnesius be perstojo. Greit pabosta wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 21, 16:00)
Tai kam tada rašote čia? Žinučių skaičių didinate? Kas bus, jei kiekvienas pradės rašinėti temose, kurios jiems netinka? Pvz temoje apie kūdikių maitinimą parašys „Neturiu vaiko. Šiuo metu prižiūriu šunį“. Off topic čia, bet tikrai erzina.

O jei į temą, tai dabar užsikabliavau ant The Sims 3. Tai nė Lineage II šiuo metu nereikia x)) Bet simsai ne toks žaidimas, kurį būtų galima žaisti ištisas savaites ar mėnesius be perstojo. Greit pabosta wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš irgi atsisiunčiau sims 3 ir keikiausi koks ala turėjo būti stebuklas o koks yra šudas, labai pykta buvo, na gal ir smagiau kuriasi žmonės, interjeras, na bet atsiprašau kad į viešas įstaigas užeiti negalima, na matyti jų vidų tai šakės....matyt bapkes kala ir į expansion packus įdės tokias galimybes....ir apskritai aš didžioji sims 1 ir sims 2 gerbėja,vat kaip tu sakai negali žaisti ištisas savaites, o aš kaip tik sims2 gal 2 metus žaidžiau kaip nenormali, kiekvienai laisvai minutelei pasitaikius, o šito sims 3 man net nesinori jungti unsure.gif
Žodžiu pravalu pravalas. Kuriau simsuose save ir MB tai barbe ir kenas gavosi, net šlykščiai, galėjo kurėjai pasistengti del odos realistiškumo doh.gif doh.gif
Atsakyti
O man patiko nauja dalis smile.gif Minusai, mano akimis, yra tie, jog negalima įeit į parduotuves (nors kaip MB sakė, jei galėtų įeit, žaidimas dar daugiau užimtų vietos) ir kad ultra speed nėra toks, koks buvo ankstesnėse dalyse. O visos galimybės vaikščioti laisvai po miestą, įvairiau mokytis skillus ir gauti bonusus, karjeros galimybės, traits, lifetime wish ir pan žymiai geresnės nei anksčiau. Na, čia mano tokia nuomonė. Sunku keliais sakiniais viską išvardint smile.gif
Atsakyti