Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

AS IRGI PRIE TU ZAIDZIANCIU PRISIJUNGIU. mirksiukas.gif MEGSTU VEIKSMO,LOGINIUS,SIAUBO,KARTAIS PASISAUDAU ax.gif biggrin.gif .ESU DAUG ZAIDIMU PEREJUSI, SILENT HILL kelis,REZIDENT EVEL 4(laukiu 5 dalies nekantriai),SPLINTER CELL,HITMANA IR TT
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 05 23, 18:48)
O man patiko nauja dalis smile.gif Minusai, mano akimis, yra tie, jog negalima įeit į parduotuves (nors kaip MB sakė, jei galėtų įeit, žaidimas dar daugiau užimtų vietos) ir kad ultra speed nėra toks, koks buvo ankstesnėse dalyse. O visos galimybės vaikščioti laisvai po miestą, įvairiau mokytis skillus ir gauti bonusus, karjeros galimybės, traits, lifetime wish ir pan žymiai geresnės nei anksčiau. Na, čia mano tokia nuomonė. Sunku keliais sakiniais viską išvardint smile.gif

Turbut reiks atsisiust paciai ir pamatyt g.gif kazkaip skiriasi nuomones tongue.gif
na bet sims 2 jau truputi pabode.. gal ir laikas keist, tik kazi ar kompas paves biggrin.gif

Beje siuo metu zaidziu age of empires III, niekaip negaliu iveikt hard mode nustatymo (moderate tai nieku darbas) doh.gif gal kam pavyko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kittychan: 25 gegužės 2009 - 16:40
Aš nebežaidžiu nuo tada, kai įsigyjau naują kompiuterį. Nes iki šiol tingiu ką nors įsirašyt blink.gif Bet ir šiaip niekad nebuvau priklausoma. Patikdavo Heroes, Simsai, ...NFS ax.gif
Atsakyti
Aš tai beveik visus vakarus praleidžiu žaisdama Need For Speed Most Wanted biggrin.gif
Atsakyti
aš tai lošiu spore galctic adventures.fallout 3 ir plants vs zombies
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytexxx: 09 liepos 2009 - 16:31
O as norejau paklausti ar daug kas zaidzia half life
Atsakyti
as tiesiog dievinu the sims 3 ispradziu nepatiko, atrode keisti bet dabar man jie nepakeiciami.tik kad labai jau daug vietos uzima. ir parsisiuntimu kolkas dar gana nedaug blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vika86: 24 rugpjūčio 2009 - 06:18
sveikutes. gal zinot is kur butu galima parsisiusti nemokamai visa dinner dash zaidima? blush2.gif nes niekaip nerandu, visur tik valanda leidzia zaisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 08 19, 23:20)

Kurią dalį?smile.gif Aš nemažai prisižaidžiau jo praeityje:) Tiesa, paskutinių epizodų nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(Margalape @ 2009 08 19, 23:20)

Aš visus pražaidžiau ax.gif Half life man iš viso vienas geriausiu žaidimu... ax.gif

O Sims3 man gyvenimą sugadino...Žaidžiau Sims2 buvau laiminga, tiek ten visko yra... bigsmile.gif Atsiunčiau Sims3, nebežinau ką daryti.... blink.gif be priedų neišsiversiu, dabar ten visiškai nėra ką veikti... verysad.gif Pradėdu svajoti apie Petsus, apie verslą namuose, apie atostogas, o Sims2 negaliu jungti...atrodo nedidelis dkirtumas, bet akis jau nebepripažista tos grafikos...Pradėda erzint per mažas valdymo skydelis, pradėda erzint visų žmonių kudumas...Kad negali belenkokių teksturų visur dėti ir pan.
Tai dabar nebežinau ką daryt... Kolkas planuose sims3 pridu tik tas su atostogom...o kur PETSAI ir VERSLAS?? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Half Life žaidžiau senus. parsisiųsiu naujus kai baigsiu dabartinį bagažą -- Quake IV ir Medal of Honor. dar niekaip neužbaigiu San Andreas biggrin.gif
Atsakyti
zaidejai forumo prasau pagelbeti,nes negaliu niekaip surasti.ieskau zaidimu vaikams,kurie padetu zaidziant ismokti anglu kalbos.gal yra tokiu loginiu zaidimu,kur angliskus zodzius galetum mokintis zaidimo pagalba.aciu,labai lauksiu.
Atsakyti