Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

turejau omeny visas half life dalis mirksiukas.gif . Dar norejau paklausti ar kas noretu sukurti tema apie si zaidima, nes pati kazkaip bijausi, kad ko nors nepridirbciau blush2.gif
Atsakyti
hebryte nepamirskit ko klausiau.a............................u S O S pagalbos saukiu
Atsakyti
šiaip ne vietoj klausimas. vaikams anglų kalbai mokintis reikėtų ieškot Flash tipo žaidimų internete. Prie "ankstyvojo ugdymo" tikriausiai rimčiau atsakytų.
Atsakyti
Anksciau zaisdavau, patiko nemazai zaidimu, bet dabar nei noro, nei laiko nebera smile.gif
Atsakyti
na kagi, vaikas miega, vyras dar negrizes, einu geiminti Dragon age...geeeris, nors MB toliau pazenges , nieko pasivysiu
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2009 11 11, 19:37)
na kagi, vaikas miega, vyras dar negrizes, einu geiminti Dragon age...geeeris, nors MB toliau pazenges , nieko pasivysiu

Mes su MB irgi Dragon Age žaidžiam drinks_cheers.gif norėjau už magą pradėti-bet nepatiko, tai dabar žaidžiu už miesto elfe, rogue thumbup.gif

Einu ir aš jungti...meiles vystyti ( chi chi) tongue.gif
Atsakyti
Dragon Age - MMORPG? Jei taip, tai globalas mokamas? Ar privatuose žaidžiat?
Atsakyti
QUOTE(Cheriita @ 2009 10 13, 22:01)
Anksciau zaisdavau, patiko nemazai zaidimu, bet dabar nei noro, nei laiko nebera smile.gif

...aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kokios nuomonės apie fackebook žaidimą farmville biggrin.gif Man tai thumbup.gif
Atsakyti
Kol pasistačiau vilą, kasdien aktyviai lankiaus smile.gif Dabar rečiau. Bet vis tiek FarmVille vienas pagrindinių mano žaidimų Facebooke. Daugumą mečiau.
Atsakyti
QUOTE(Amor69 @ 2009 12 02, 21:49)
Kokios nuomonės apie fackebook žaidimą farmville  biggrin.gif  Man tai thumbup.gif

žaidžiu, jau 28 levely esu, geras žaidimukas, daug kas pasivežę ant jo biggrin.gif

QUOTE(Calaquendi @ 2009 12 02, 22:03)
Kol pasistačiau vilą, kasdien aktyviai lankiaus smile.gif Dabar rečiau. Bet vis tiek FarmVille vienas pagrindinių mano žaidimų Facebooke. Daugumą mečiau.

Aš tai turiu nemažą, bet dar ir fishville žaidžiu su žuvytėm biggrin.gif
O šiaip iš kompiuterinių žaidimų, tai man didžiausią įspūdį dėl turinio ir grafikos paliko The ice age 2 ir Prince of persia nu žiauriai geri žaidimai, pirmas toks nepiktybinis, o antram su mistinėm pabaisom reikia kautis, bet labai idėja gera
Atsakyti
Su žuvytėm žaidžiu Fish World. Bandžiau ir Fishville ir dar kažkokį, bet World man geriausias. Nereikia daug laiko jam skirti.

Ir trečias žaidimas. kurį žaidžiu Facebooke, yra Mafia Wars wink.gif

Jei kam reikia kaimynų kuriam nors žaidime, galit drąsiai siūlytis į draugus ax.gif
Atsakyti