šiaip ne vietoj klausimas. vaikams anglų kalbai mokintis reikėtų ieškot Flash tipo žaidimų internete. Prie "ankstyvojo ugdymo" tikriausiai rimčiau atsakytų.
Anksciau zaisdavau, patiko nemazai zaidimu, bet dabar nei noro, nei laiko nebera
na kagi, vaikas miega, vyras dar negrizes, einu geiminti Dragon age...geeeris, nors MB toliau pazenges , nieko pasivysiu
QUOTE(Reika @ 2009 11 11, 19:37)
na kagi, vaikas miega, vyras dar negrizes, einu geiminti Dragon age...geeeris, nors MB toliau pazenges , nieko pasivysiu
Mes su MB irgi Dragon Age žaidžiam
Einu ir aš jungti...meiles vystyti ( chi chi)
Dragon Age - MMORPG? Jei taip, tai globalas mokamas? Ar privatuose žaidžiat?
QUOTE(Cheriita @ 2009 10 13, 22:01)
...aš irgi
Kokios nuomonės apie fackebook žaidimą farmville
Man tai
Kol pasistačiau vilą, kasdien aktyviai lankiaus
Dabar rečiau. Bet vis tiek FarmVille vienas pagrindinių mano žaidimų Facebooke. Daugumą mečiau.
QUOTE(Amor69 @ 2009 12 02, 21:49)
žaidžiu, jau 28 levely esu, geras žaidimukas, daug kas pasivežę ant jo
QUOTE(Calaquendi @ 2009 12 02, 22:03)
Kol pasistačiau vilą, kasdien aktyviai lankiaus
Dabar rečiau. Bet vis tiek FarmVille vienas pagrindinių mano žaidimų Facebooke. Daugumą mečiau.
Aš tai turiu nemažą, bet dar ir fishville žaidžiu su žuvytėm
O šiaip iš kompiuterinių žaidimų, tai man didžiausią įspūdį dėl turinio ir grafikos paliko The ice age 2 ir Prince of persia nu žiauriai geri žaidimai, pirmas toks nepiktybinis, o antram su mistinėm pabaisom reikia kautis, bet labai idėja gera
Su žuvytėm žaidžiu Fish World. Bandžiau ir Fishville ir dar kažkokį, bet World man geriausias. Nereikia daug laiko jam skirti.
Ir trečias žaidimas. kurį žaidžiu Facebooke, yra Mafia Wars
Jei kam reikia kaimynų kuriam nors žaidime, galit drąsiai siūlytis į draugus
Ir trečias žaidimas. kurį žaidžiu Facebooke, yra Mafia Wars
Jei kam reikia kaimynų kuriam nors žaidime, galit drąsiai siūlytis į draugus