Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Mhm, pažįstama situacija su TS. Prieš kelis metus mano L2 klanas turėjo TS. Aš buvau klano lyderė, tai būdavau kartais. Bet po tokių pokalbių pradėjau nebesijungt. Ko jau nekenčiu, tai keiksmažodžių. Kartais ir aš nusikeikiu, bet tai būna laaabai retai. Kaip sakydavo draugai.. Jei Ieva keikiasi, tai jau kažkas rimto nutiko. Nemanau, kad sugebėčiau dar kada nors žaisti su svetimais. Normaliam klane/legione. Nežinau, kaip Aione, bet L2 pastoviai reikėdavo su klanu kur nors vaikščiot, visais rūpintis. Ir dažnai žaidimas tapdavo pareiga, o ne malonumu. Turiu omeny normalų klaną, kur max klano narių skaičius, suderintos prof, parčiai. ((Kadangi L2 žaidžiau suuuupeeeeerrrr ilgai, tai vis dar naudoju L2 terminus - klanas (=legionas), party/pp (=group), sorka (=Sorcerer), sumoneris (=Spiritmaster), prophetas (=Chanteris) ir pan.)) Bet vėliau žaidžiau tik su geriausiais draugais. Tuomet pasijungdavau tada, kai norėdavau, eidavom pp su mišriais charais, be jokių suderinimų. Kas būdavo on, su tais ir eidavom. Ir rūpintis rėikėjo max 10 charų, o ne 40 (L2 klano maximumas). Žodžiu, atpratau nuo klaninio žaidimo wink.gif

Žiūriu gerą lanką gavai wink.gif Aš dagerio tokio noriu lotuliukas.gif Ai dar man labai juokinga, kaip užsideda diiideles kainas ant žalių ir mėlynų itemų. Nu aš irgi užsidedu, bet ne tiek, kiek kiti. Tarkim žalią Wanderer's lanką, kurio autoprice 80-90kk pardaviau už 150kk. O mačiau, kad Life staffą, kurio autorpice 125k, pardavinėjo už kokius 800k biggrin.gif Mes tokį lyg už 600k pardavėm. Į Heironą nueinam, o ten toookios nežmoniškos kainos.. Nu nežinau, norisi brangiau parduot, bet kai jau į WH netelpa niekas, tai svarbu, kad tik perka. Uždedam kainą, kad būtų daugiau, nei shopas gali duot, ir okey.

Keliant legiono levelį, didėja žmonių maximumas? Pas mus dabar 2 lvl, tai max 60 galim priimt. Ir gal žinai, kas keičiasi keliant klano lvl? Kad legiono apsiaustą galima modifikuot, žinau. Bet ar dar kas nors prisideda?

Ir dar su MB svarstėm... Iš kur gaunat itemus, jeigu lvl kyla greičiau nei Siel? Mums jau būna problemų su itemų išsimušimu, nes greičiau pasikeliam lvl nei ką nors išmušam. O pas jus juk greičiau lvl kyla...

Aionas su L2 turi panašumų, bet labai daug kas skiriasi. Dabar tingiu vardint viską, bet jei įdomu, galėsiu ką nors papasakot wink.gif Ai būdavo, kad kokią savaitę pažaidžiu Aioną, po to įsijungiu L2 ir pradedu maigyt space, kad peršokčiau akmenį ar tvorą arba nuo kalno nusklandyčiau lotuliukas.gif Bet oops, juk ten tokių dalykų nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir aš pasiėmiau Courageous Sword iš questo smile.gif Vakar buvau surinkus DP, nuėjau pas NPC pasiimt wep, atėmė jinai mano DP ir pasakė, kad ne viską atnešiau verysad.gif Paaiškėjo, kad dar reikėjo kažkokį itemą atnešt... O apie tai buvau pamiršus sad.gif Tai šiandien iš naujo rinkau DP..

Va mano gražuolė:
user posted image

user posted image

Flash Jerkin pasiėjau į wh. Gavau geresnį smile.gif
Atsakyti
Merginos, patarkit...

Žaidžiau silkroad, bet mečiau. Atsibodo sėdėt mėnesį laiko ir pakilt per 3 lvl. Dabar ieškau kažko panašaus, kažko MMORPG, bet nežinau ką pasirinkt.. niekas neužkabina..
svarbiausi kriterijai:
- kad nebūtų daug grindinimo
- graži grafika (pvz silkroad man buvo gražus)
- free. Nesiruošiu mokėt nei cento už žaidimą.

Lineage kažko netraukia dėl didelių žemėlapių (kol nubėgi... ) ir dėl rr (kuomet daro servo restart ir visų pasiekti lvl dingsta). Čia mano atsiminimai kai bandžiau lineage beyond.

Ar yra koks toks žaidimas (arba žaidimo servas), kuris atitiktu mano norus? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 05, 11:12)
Merginos, patarkit...

Žaidžiau silkroad, bet mečiau. Atsibodo sėdėt mėnesį laiko ir pakilt per 3 lvl. Dabar ieškau kažko panašaus, kažko MMORPG, bet nežinau ką pasirinkt.. niekas neužkabina..
svarbiausi kriterijai:
- kad nebūtų daug grindinimo
- graži grafika (pvz silkroad man buvo gražus)
- free. Nesiruošiu mokėt nei cento už žaidimą.

Lineage kažko netraukia dėl didelių žemėlapių (kol nubėgi... ) ir dėl rr (kuomet daro servo restart ir visų pasiekti lvl dingsta). Čia mano atsiminimai kai bandžiau lineage beyond.
Ar yra koks toks žaidimas (arba žaidimo servas), kuris atitiktu mano norus?  doh.gif

AION smile.gif

na priklauso kaip žaisi, gali grindinti, o gali sąžiningai questus daryti smile.gif
+ grafika mano akiai tikrai puiki, nes man tai irgi vienas svarbiausiu kriterijų
Infinity severis yra nemokamas visiškai, ten aš žaidžiu, jei pasirenki dar severį Lumiel, tai levelingas ten kiek pagreitintas, žaidzžiu nepilna mėnesį, o turiu jau 47 LVL smile.gif (na aš tiesą nemažai žaidžiau, bet vistiek labai realu, per dieną bent po LVL gauti, o pirmus levelius išvis lengva ax.gif

Na čia būna restartina, bet XP tikrai nedingsta, o dar po restartu prasideda didžiuoji vardinių mobų medžioklė, nes visi atsinaujina bigsmile.gif

nežaidžiau lineago, tai nežinau palyginti kaip ten, bet nepasakyčiau kad daug lakstymo čia, visada galima už pinigus teleportuotis ar nuskristi rolleyes.gif
jei išmoksti tvarkytis su pinigais, tai gali teleportuoti dešimčiais kartų per dieną, ir tai nekirs per tavo personažo pinigine biggrin.gif

Man asmeniškai visiems žaidimams tris svarbiausi kriterijai:
1.Graži grafika (ne tam amžiuje gyvenam kad žaisdama matyčiau pixelius)
2.Patogus valdymas (aione jis tiesiog puikus, gali valdyti klava, o gali pele. Aš asmeniškai mėgstu žaisti viena ranka, tik pelės pagalba, tada kita mano ranka gali laikyti kavos puodelį biggrin.gif )
3.Galimybė susikurti personažą (na į šį punktą įeina ne pasirinkimas iš duotujų, bet kiekvieno bruožo keitimo galimybė. Aionas tuo ir puikus kad koreguojamas ne tik veidas bet ir kūnas, gali pasidaryti nykštuką, gali auštą ir stambų personažą, ar net krūtų dydį gali pasirinkti biggrin.gif )

Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 04 05, 14:01)
AION smile.gif

na priklauso kaip žaisi, gali grindinti, o gali sąžiningai questus daryti smile.gif
+ grafika mano akiai tikrai puiki, nes man tai irgi vienas svarbiausiu kriterijų
Infinity severis yra nemokamas visiškai, ten aš žaidžiu, jei pasirenki dar severį Lumiel, tai levelingas ten kiek pagreitintas, žaidzžiu nepilna mėnesį, o turiu jau 47 LVL  smile.gif (na aš tiesą nemažai žaidžiau, bet vistiek labai realu, per dieną bent po LVL gauti, o pirmus levelius išvis lengva ax.gif

Na čia būna restartina, bet XP tikrai nedingsta, o dar po restartu prasideda didžiuoji vardinių mobų medžioklė, nes visi atsinaujina  bigsmile.gif

nežaidžiau lineago, tai nežinau palyginti kaip ten, bet nepasakyčiau kad daug lakstymo čia, visada galima už pinigus teleportuotis ar nuskristi rolleyes.gif
jei išmoksti tvarkytis su pinigais, tai gali teleportuoti dešimčiais kartų per dieną, ir tai nekirs per tavo personažo pinigine biggrin.gif

Man asmeniškai visiems žaidimams tris svarbiausi kriterijai:
1.Graži grafika (ne tam amžiuje gyvenam kad žaisdama matyčiau pixelius)
2.Patogus valdymas (aione jis tiesiog puikus, gali valdyti klava, o gali pele. Aš asmeniškai mėgstu žaisti viena ranka, tik pelės pagalba, tada kita mano ranka gali laikyti kavos puodelį biggrin.gif )
3.Galimybė susikurti personažą (na į šį punktą įeina ne pasirinkimas iš duotujų, bet  kiekvieno bruožo keitimo galimybė. Aionas tuo ir puikus kad koreguojamas ne tik veidas bet ir kūnas, gali pasidaryti nykštuką, gali auštą ir stambų personažą, ar net krūtų dydį gali pasirinkti biggrin.gif )

Dėkui už patarimus..
žiūriu apsėsta esi AIONo smile.gif
niu bet sugundei..reikia pabandyti..
o kaip pati pradžia..? eini į aion puslapį ania? ten downloadini, instalini.. tada paleidi, ir jungies? ir tada rnekies Lumiel servą ania?

beje, kas liečia grindinimą.. silkroadą žaisdavau..ten kantrybės tai reik turėt.. žaidžiau kažkur pusę metų, per savaitę maždaug 10-20 val, ir pasiekiau 32lvl.
ir ne todėl, kad nemokėčiau žaist, o tiesiog žiaurus grindas.
arba, gali pirkt goldą už tikras babkes tai greit viskas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 05 balandžio 2010 - 15:41
Ną ką, žaidžiau visus 3 žaidimus, tai išsakysiu savo nuomonę biggrin.gif

Silkroad žaidžiau mažiausiai, po to Aion, o L2 moku beveik mintinai, kad net ir dabar manęs klausinėja patarimų. Tarsi būčiau vaikščiojanti enciklopedija lotuliukas.gif

QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 05, 11:12)

L2 žemėlapis, palyginti su Aionu, didelis, tačiau nebūtina visur bėgiot. Teleportai yra beveik į visas apylinkių teritorijas. Lakstyti tikrai reikia žyyyyymiai mažiau, nei Aione. Pvz iš Diono (jis yra žemėlapio apačioj, virš išsikišusio pusiasalio Devil's Isle) gali teleportintis ir į Cruma Tower, ir į Bee Hive, ir į Dion Plains, ir į Fortress of Resitance bei į dar kelias šalia esančias vietas. Tos vietos tikrai nėra toli nuo miesto, tad galima rinktis, ar taupyti adenas ir bėgti peškom, ar teleportintis. Tuo tarpu Aione (kaip pavyzdį imu Eltnen mapą) tenka nemažai pabėgiot. Manau, kad drąsiai Eltneną galiu lyginti su Dionu. Teritorijų atžvilgiu. Dionas turi vietas, priklausančias jo teritorijai, ir Eltnenas taip pat jas turi. Taip, Aione irgi yra teleportai, bet ne tokie išvystyti kaip L2. Arba gal reikėtų sakyti, jog Aiono teleportai L2 atžvilgiu yra labai apkarpyti smile.gif Jeigu iš Eltnen Fortress (jame atsirandi, kai ateini į tą teritoriją per teleporterį) gali teleportintis tik į Golden Bough Garrison arba į Agairon Village, tai, mano nuomone, toks pasirinkimas labai skurdus. Žinant tai, kad norint patekti į kitą vietovę, kuri yra toliau nuo tų vietų, reikia prabėgti pro mobus. Trumpai tariant, 1:0 L2 žemėlapių ir teleportų naudai.

Kaip suprast, kad per servo rr dingsta leveliai? Gal Memkės karalystėj taip ir yra, bet normaliuose servuose šito nepamatysi. Tad tavo susidarytas vaizdas apie L2 nėra visai teisingas wink.gif

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 04 05, 15:01)

Personažo valdymas Aione man labai nepatinka. Ypač lankininkų. Ir vėl lyginsiu su L2. Lankininkams abiejuose žaidimuose svarbu judėt. L2 bėgiojant greičiau atsikrauna MP, negu stovint vietoj. Gal ir dar kokių judėjimo pliusų yra, bet jau seniai žaidžiau už lanką, tai neatsimenu. Aione jeigu stovėsi vietoj, gausi per galvą nuo mobo biggrin.gif Aione man nepatinka tai, kad pastoviai turi bėgti atbulas (su pele to nepadarysi, o S mygtukas labai nepatogiai, kai reikia dar spėt skillus spaudinėt. Su pele skillus spaudinėt nepatogu). Taip pat mane nervina, kad kai pajudi, iškart nusimuša skillo castinimas. L2 paspaudi attack, paspaudi pelę biški toliau, tai charas pirmiau padaro hitą ir tik tada pasitraukia. Okey, Aione realistiškiau tai įgyvendinta, bet nervina tokie dalykai.. Toliau... Man labai nepatogu skillus spaudyt su 1-12 mygtukais. L2 quickbaras ant F1-F12. Ant savo stacionaraus kompo klavos jau buvau mintinai išmokus, kokiu atstumu nuo F1 yra F6 (pick up) ir F7 (HP potas). Aione to jau nebepritaikau.. Aišku, galiu Aione skillus susidėt ant F1-F12, bet ten šitie mygtukai selectina save ir pp membus. Ir dar. Aione labai nesamoninga chatinimo sistema. Jeigu ką nors rašau į chatą ir tuo metu atbėga asmodianas, turiu greit jį mušt. Bet prieš tai turiu išjungt chatą, kad vietoj skillų naudojimo neprimaigyčiau skaičių/raidžių į chatą. L2 nustatymuose yra Enter chat. T.y. toks pats dalykas, kaip Aione. Jeigu nori rašyti į chatą, turi paspaust Enter ir tada atsidaro teksto laukelis. Kodėl tada Aione nėra atvirkštinio dalyko? Kad galėčiau išjungt šitą nesąmonę... Tai va ir šitą apibendrinant galiu pasakyt, kad ir charo valdymo aspektu 2:0 L2 naudai.

L2 nebežaidžiu, nes nusibodo viskas. Viską žinau, hero buvau, profkes beveik visas išbandžiau, už visas rases žaidžiau, questus dariau po n kartų.

Aionas L2 lenkia dauguma aspektų. Nenuostabu, juk tai to paties NCSoft kūrinys. Grafika, questų įvairove, subalansuotom profesijom (pasakyk L2 buferiui ar healeriui apie solinimą, iš juoko numirtų. O Aione šitos prof laisvai solina. Gal net lengviau nei kiti), customizingu (ne tik charo, bet ir itemų - gali pasirinkt, ar tau labiau reikia HP, ar Evasion ar dar ko. Ir tuos statsus susikelt beveik kiek nori) ir dar daug kuo. Apie L2 privalumus dabar nebepasakosiu. Jei kam įdomu, galėsiu parašyt wink.gif

Žodžiu, norintiems žaisti L2, siūlau eiti į užsienio serverį, bet tik ne į Beyond (Memento žiūri, kaip daugiau pinigų pasidaryt iš serverio).

Apie lieku prie Aiono dėl aukščiau išvardintų priežasčių ir siūlau kitiems jį žaist biggrin.gif

Silkroad žaidžiau jau žiauriai seniai ir nieko apie jį neprisimenu.

Šitų 3 žaidimų geriausios grafikos titulas atitenka Aionui wink.gif

Gal dar kada ateis įkvėpimas tokiam monologui, bet kituo aspektu, o dabar turiu bėgt wink.gif Sėkmės tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 05, 16:38)
o kaip pati pradžia..? eini į aion puslapį ania? ten downloadini, instalini.. tada paleidi, ir jungies? ir tada rnekies Lumiel servą ania?

Aiono globalas mokamas. Mes žaidžiam Infinite Aion serveryje.

Pirmiausia reikia parsisiųsti klientą (pvz iš torentų), užsiregint tam forume, kur numečiau linką, updeitint klientą iki max, parsisiųst IA launcherį (yra puslapyje) ir jį paleist. Tuomet prisijungt, pasirinkt serverį. Yra 2 - Siel (jame žaidžiu aš) ir Lumiel (jame žaidžia Tamsioji ugnis). Jie skiriasi reitais. Lumiel'e šiek tiek jie didesni. Forume skaičiau, kad Siel x1, o Lumiel x1.5. Kiek čia tiesos, nežinau. Man Siel'e per greit kyla lvl x)

Šioks toks gidas yra http://elyos.tk/ puslapyje. Kairėj pusėj meniu punktas - InfiniteAion gidas.
Atsakyti
"parsisiųst IA launcherį (yra puslapyje) ir jį paleist."

kuriam puslapyje?

o ta nuoroda su instrukcija nelabai veikia...t.y. manuala randu, bet ten jame nurodyti linkai is kur ka siustis neveikia.

taip.. db parsisiunčiau aion clientą. paleidau.. instalinas 7GB...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 05 balandžio 2010 - 16:33
Visų žaidimų patchai/launcheriai būna serverio puslapyje wink.gif Šiuo atveju čia.

Buvau pasivaikščiot su sese ir dukterėčia, bet pradėjo lyti, tai jau galiu plačiau papasakot apie instaliavimą ir pan.

Kaip supratau, linko į installą nereikia, tai dar reikia parsisiųsti no_ip_restrict failą, apie kurį rašo 'manuale'.

Aš niekad neinstalinu žaidimų pagal manualus, bet radau tokį, gal bus aiškiau..
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 05, 16:42)
Visų žaidimų patchai/launcheriai būna serverio puslapyje wink.gif Šiuo atveju čia.

Buvau pasivaikščiot su sese ir dukterėčia, bet pradėjo lyti, tai jau galiu plačiau papasakot apie instaliavimą ir pan.

Kaip supratau, linko į installą nereikia, tai dar reikia parsisiųsti no_ip_restrict failą, apie kurį rašo 'manuale'.

Aš niekad neinstalinu žaidimų pagal manualus, bet radau tokį, gal bus aiškiau..

man dabar siunčias tie 7GB.. ir siunčias 0,5MB/s greičiu..db turiu 4 proc. tai įtariu tolesni veiksmai įvyks tik rytoj.. sad.gif jei kas nesigaus bandysiu rašyt smile.gif

aš tai iš vis žaidimų neinstalinu. Duodu savo MB ir paprašau, kad jis taip padarytų... smile.gif
Atsakyti
Mmm... tai ilgai siųs... O iš kur siunti?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 05, 17:18)
Mmm... tai ilgai siųs... O iš kur siunti?

parsisiunčiau tą NCsoft tai greit... bet kai jį paleidau tai pradejo instalintis jau pati programa ta.. ir pats siunčias 7GB.. tai vat ir siunčias..
Atsakyti
Mmmm.... o nenorėjai iš torentų siųstis? Būtų greičiau, nei viską updeitint.
Beje, NCSoft yra ne failas, o kompanija, sukūrusi Aioną wink.gif
Atsakyti