Ną ką, žaidžiau visus 3 žaidimus, tai išsakysiu savo nuomonę
Silkroad žaidžiau mažiausiai, po to Aion, o L2 moku beveik mintinai, kad net ir dabar manęs klausinėja patarimų. Tarsi būčiau vaikščiojanti enciklopedija
QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 05, 11:12)
Lineage kažko netraukia dėl didelių žemėlapių (kol nubėgi... ) ir dėl rr (kuomet daro servo restart ir visų pasiekti lvl dingsta). Čia mano atsiminimai kai bandžiau lineage beyond.
L2 žemėlapis, palyginti su Aionu, didelis, tačiau nebūtina visur bėgiot. Teleportai yra beveik į visas apylinkių teritorijas. Lakstyti tikrai reikia žyyyyymiai mažiau, nei Aione. Pvz iš Diono (jis yra žemėlapio apačioj, virš išsikišusio pusiasalio Devil's Isle) gali teleportintis ir į Cruma Tower, ir į Bee Hive, ir į Dion Plains, ir į Fortress of Resitance bei į dar kelias šalia esančias vietas. Tos vietos tikrai nėra toli nuo miesto, tad galima rinktis, ar taupyti adenas ir bėgti peškom, ar teleportintis. Tuo tarpu Aione (kaip pavyzdį imu
Eltnen mapą) tenka nemažai pabėgiot. Manau, kad drąsiai Eltneną galiu lyginti su Dionu. Teritorijų atžvilgiu. Dionas turi vietas, priklausančias jo teritorijai, ir Eltnenas taip pat jas turi. Taip, Aione irgi yra teleportai, bet ne tokie išvystyti kaip L2. Arba gal reikėtų sakyti, jog Aiono teleportai L2 atžvilgiu yra labai
apkarpyti 
Jeigu iš Eltnen Fortress (jame atsirandi, kai ateini į tą teritoriją per teleporterį) gali teleportintis tik į Golden Bough Garrison arba į Agairon Village, tai, mano nuomone, toks pasirinkimas labai skurdus. Žinant tai, kad norint patekti į kitą vietovę, kuri yra toliau nuo tų vietų, reikia prabėgti pro mobus. Trumpai tariant, 1:0 L2 žemėlapių ir teleportų naudai.
Kaip suprast, kad per servo rr dingsta leveliai? Gal Memkės karalystėj taip ir yra, bet normaliuose servuose šito nepamatysi. Tad tavo susidarytas vaizdas apie L2 nėra visai teisingas
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 04 05, 15:01)
2.Patogus valdymas (aione jis tiesiog puikus, gali valdyti klava, o gali pele. Aš asmeniškai mėgstu žaisti viena ranka, tik pelės pagalba, tada kita mano ranka gali laikyti kavos puodelį

)
Personažo valdymas Aione man labai nepatinka. Ypač lankininkų. Ir vėl lyginsiu su L2. Lankininkams abiejuose žaidimuose svarbu judėt. L2 bėgiojant greičiau atsikrauna MP, negu stovint vietoj. Gal ir dar kokių judėjimo pliusų yra, bet jau seniai žaidžiau už lanką, tai neatsimenu. Aione jeigu stovėsi vietoj, gausi per galvą nuo mobo

Aione man nepatinka tai, kad pastoviai turi bėgti atbulas (su pele to nepadarysi, o S mygtukas labai nepatogiai, kai reikia dar spėt skillus spaudinėt. Su pele skillus spaudinėt nepatogu). Taip pat mane nervina, kad kai pajudi, iškart nusimuša skillo castinimas. L2 paspaudi attack, paspaudi pelę biški toliau, tai charas pirmiau padaro hitą ir tik tada pasitraukia. Okey, Aione realistiškiau tai įgyvendinta, bet nervina tokie dalykai.. Toliau... Man labai nepatogu skillus spaudyt su 1-12 mygtukais. L2 quickbaras ant F1-F12. Ant savo stacionaraus kompo klavos jau buvau
mintinai išmokus, kokiu atstumu nuo F1 yra F6 (pick up) ir F7 (HP potas). Aione to jau nebepritaikau.. Aišku, galiu Aione skillus susidėt ant F1-F12, bet ten šitie mygtukai selectina save ir pp membus. Ir dar. Aione labai nesamoninga chatinimo sistema. Jeigu ką nors rašau į chatą ir tuo metu atbėga asmodianas, turiu greit jį mušt. Bet prieš tai turiu išjungt chatą, kad vietoj skillų naudojimo neprimaigyčiau skaičių/raidžių į chatą. L2 nustatymuose yra
Enter chat. T.y. toks pats dalykas, kaip Aione. Jeigu nori rašyti į chatą, turi paspaust Enter ir tada atsidaro teksto laukelis. Kodėl tada Aione nėra atvirkštinio dalyko? Kad galėčiau išjungt šitą nesąmonę... Tai va ir šitą apibendrinant galiu pasakyt, kad ir charo valdymo aspektu 2:0 L2 naudai.
L2 nebežaidžiu, nes nusibodo viskas. Viską žinau, hero buvau, profkes beveik visas išbandžiau, už visas rases žaidžiau, questus dariau po n kartų.
Aionas L2 lenkia dauguma aspektų. Nenuostabu, juk tai to paties NCSoft kūrinys. Grafika, questų įvairove, subalansuotom profesijom (pasakyk L2 buferiui ar healeriui apie solinimą, iš juoko numirtų. O Aione šitos prof laisvai solina. Gal net lengviau nei kiti), customizingu (ne tik charo, bet ir itemų - gali pasirinkt, ar tau labiau reikia HP, ar Evasion ar dar ko. Ir tuos statsus susikelt beveik kiek nori) ir dar daug kuo. Apie L2 privalumus dabar nebepasakosiu. Jei kam įdomu, galėsiu parašyt
Žodžiu, norintiems žaisti L2, siūlau eiti į užsienio serverį,
bet tik ne į Beyond (Memento žiūri, kaip daugiau pinigų pasidaryt iš serverio).
Apie lieku prie Aiono dėl aukščiau išvardintų priežasčių ir siūlau kitiems jį žaist
Silkroad žaidžiau jau žiauriai seniai ir nieko apie jį neprisimenu.
Šitų 3 žaidimų geriausios grafikos titulas atitenka Aionui
Gal dar kada ateis įkvėpimas tokiam monologui, bet kituo aspektu, o dabar turiu bėgt

Sėkmės
Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 05, 16:38)
o kaip pati pradžia..? eini į aion puslapį ania? ten downloadini, instalini.. tada paleidi, ir jungies? ir tada rnekies Lumiel servą ania?
Aiono globalas mokamas. Mes žaidžiam
Infinite Aion serveryje.
Pirmiausia reikia parsisiųsti klientą (pvz iš torentų), užsiregint tam forume, kur numečiau linką, updeitint klientą iki max, parsisiųst IA launcherį (yra puslapyje) ir jį paleist. Tuomet prisijungt, pasirinkt serverį. Yra 2 - Siel (jame žaidžiu aš) ir Lumiel (jame žaidžia Tamsioji ugnis). Jie skiriasi reitais. Lumiel'e šiek tiek jie didesni. Forume skaičiau, kad Siel x1, o Lumiel x1.5. Kiek čia tiesos, nežinau. Man Siel'e per greit kyla lvl x)
Šioks toks gidas yra
http://elyos.tk/ puslapyje. Kairėj pusėj meniu punktas - InfiniteAion gidas.