Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Zaidziu Sims2 biggrin.gif ir man nusispjaut,kad tai vaikiska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perkūnas @ 2009 04 11, 23:22)
Mes buvome "užsikabliavę" ant Travian žaidimo doh.gif veikia - kaip narkotikas doh.gif labai atitinka posakį - kartą paragavęs, negali sustoti doh.gif

Vava,mes irgi su vyru "uzskabliavom" net nepastebejau kaip metus ten "prasedejom" . tad kai jis baigesi i kita serveri nesireginau, o vyras taip ir liko priklausomas doh.gif
Atsakyti
Aš tai jau kurį laiką žaidžiu pokerį internete, Unibet.com. svetainėje. Man labai patinka ax.gif Vis vyrui per petį pažiūrėdavai į kitus žaidimus, bet atradau, kad šitas - būtent man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 12 03, 23:19)
Su žuvytėm žaidžiu Fish World. Bandžiau ir Fishville ir dar kažkokį, bet World man geriausias. Nereikia daug laiko jam skirti.

Ir trečias žaidimas. kurį žaidžiu Facebooke, yra Mafia Wars wink.gif

Jei kam reikia kaimynų kuriam nors žaidime, galit drąsiai siūlytis į draugus  ax.gif

Sveiki, ir aš neseniai pradėjau žaisti, tai labai norėčiau, kad mane kas pakviestų į kaimynus. Ir farmville, ir fish world ir dar kelis kitus su vaiku žaidžiam biggrin.gif Man visai patiko. Dabar turiu laiko nestuke.gif tai galiu dirbtis. Reikėtų mafijos karus dar pabandyti g.gif
Tad siūlausi ir laukiu pakvietimų
karina.jan@gmail.com
Atsakyti
Aš žaidžiu tik Mafiją, bet labai retai wink.gif Kitų jau nebe.
Atsakyti
vakar pradejau zaisti farmville reikia kaimynu:) laukiu i AZ smile.gif
Atsakyti
kazkada zaidziau toki zaidima: vistu saudymas smile.gif , na bet jau senai nebezaidziu, dabar kompiuteri okupaves sunus
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2009 11 12, 12:42)
Dragon Age - MMORPG? Jei taip, tai globalas mokamas? Ar privatuose žaidžiat?

ne tai eilinis Bioware RPG geimas:)

Dabar jau kai baigiau DA:O
Tesiu su Mass Effect2(tos pacios kompanijos, vel uzkabino meiles linijos biggrin.gif )
Atsakyti
sveiki. gal kam reikia kaimynu per famville, petville, happy aquarium, pakvieskit mane dovilyke@gmail.com
Atsakyti
Ar yra AION žaidžiančių? bigsmile.gif užsikabinau nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2010 03 29, 13:00)
Ar yra AION žaidžiančių?  bigsmile.gif užsikabinau nerealiai  thumbup.gif

blush2.gif Kokiam serve žaidi ir už ką? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 03 29, 14:43)
Aš  blush2.gif Kokiam serve žaidi ir už ką? smile.gif

Infinity aion---> Lumiel smile.gif
Žaidžiu už Elyos:)
Atsakyti