Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Mhm, tai bėdos su location. Nesijaudink, ir man bei MB tokių nesąmonių buvo norint suinstaliuot wink.gif Ir update kelis kartus dariau, ir dar kartą perinstalinau. Kopinau per tinklą visus žaidimo failus iš MB kompo, tada dar repair dariau.. Nu žodžiu, lengva nebuvo wink.gif Ir ne tik Su Aionu. Sims3 iš kokio 3 karto pasileidau biggrin.gif Nors atrodo, viską susitvarkau pati, kas susiję su žaidimais. Bet vis tiek iškyla problemų...
Atsakyti
beje, kuri Tau pusė labiau patinka - tamsi ar šviesi?
Papildyta:
YES YES YES!!!!!! clap.gif clap.gif

veikia.

Bet jaučiu einu į Lumiel.. jei ratio didesnis ten.. smile.gif

Labai dėkinga už pagalbą ir patarimus instaliuojant! 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif ok.gif
Atsakyti
Nu va, super wink.gif

Aš žaidžiu už Elyos. Nuo Asmodyanų jie skiriasi tik išvaizda ir teritorijomis, kuriose gyvena. Klasės ir skillai vienodi.
Atsakyti
niu ką.. pasileidau..veikia.. ir reik išeit į darbą..

bet jau žinau ką veiksiu šiandien vakare cool.gif
Atsakyti
xi xi smile.gif Va, žiūriu ir updeitus vakar padarė wink.gif Smagu thumbup.gif Šitas serveris man tuo ir patinka, kad čia dažnai updeitus daro. Kai tik pradėjom čia žaist, beveik niekas neveikė.. Net party ir questai.
Atsakyti
niu ką.. per vieną vakarą tapau 8 lvl smile.gif
taip neskubėdama, pasižvalgydama, patyrinėdama..

ir fainiai, kad gali be pelės žaist (aktualu, kai yra laptopas) smile.gif
Atsakyti
Uhu smile.gif Aš dabar irgi ant laptopo (bet turiu ir pelę biggrin.gif ) Nors man patogiau su stacionaraus kompo klava. Vakar nuo 37 lvl pakėliau iki 39 lvl. Questus dariau, kurių nebuvau padarius. Šiaip šitą charą kūriau tik šiaip sau... Pamušt named mobus ar tokius, kurie gerai ką nors dropina. Bet pradėjo patikt biggrin.gif O questus dariau su chanteriu. Už ją žaisdavau tik kartu su MB. Bet persigalvojom ir pakeitėm main charus smile.gif Tai pas dagerį labai daug nepadarytų questų.

O tu kokią klasę pasiėmei?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 07, 08:08)
Uhu smile.gif Aš dabar irgi ant laptopo (bet turiu ir pelę  biggrin.gif ) Nors man patogiau su stacionaraus kompo klava. Vakar nuo 37 lvl pakėliau iki 39 lvl. Questus dariau, kurių nebuvau padarius. Šiaip šitą charą kūriau tik šiaip sau... Pamušt named mobus ar tokius, kurie gerai ką nors dropina. Bet pradėjo patikt biggrin.gif O questus dariau su chanteriu. Už ją žaisdavau tik kartu su MB. Bet persigalvojom ir pakeitėm main charus smile.gif Tai pas dagerį labai daug nepadarytų questų.

O tu kokią klasę pasiėmei?

pasiėmiau tuos šviesius (sunku dar man su pavadinimais). scout. bandysiu krupt į assasin...
tankeriai man nelabai patinka dėl grožio, o su magais tai kažkaip lievai atrodo kai su ta knyga laksto..
nemėgstu party, aliasų visokių...tai priestu irgi nepabūsi..(ir šiaip kai žaidžiu tai daug dalykų neišnaudoju.. )
tai vat taip ir gaunas, kad imu scout. smile.gif

beje, niekaip nerandu, kur kelt savybes, t.y. kaip man pasikreipt į assasin?

Atsakyti
Man kol kas labiausiai nepatinka solint už tanką (templarą). Gladiatorius visai normaliai pamuša. Priestai ir Aione laisvai solina. Clericas ypač. MB žaidžia už clericą. Asmodyanus (Elyosų priešus) lengviau užmuša nei mano assassinas. Ir PVP geriausiai Priestams, nes gali pasihealint. Jeigu negauna stun'o, kurių pas assassinus net 7, jei neklystu smile.gif

Mano naujasis main taip pat Assassinas, tai jei kas bus neaišku su prof, klausk smile.gif Beje, vakar radau labai gerą assassinų tutorialą.

Į Assassiną galėsi pavirst po Ascension questo. Jis nuo 9 lvl. Jį padarysi ir galėsi pasirinkt, kuo būsi. Ir tuo pačiu gausi sparnus wink.gif Po Ceremonijos Sanktume galėsi pasiimt gerą ginklą wink.gif
Atsakyti
Dėkui už tutorialą.. Pasiskaitinėsiu smile.gif
Atsakyti
Pagaliau sutvark4 Cookingą/Tailoringą/... smile.gif O kiek aš jau daug materų ir receptų nunešiau į shopą doh.gif Gaila, kad neveikia legiono wh. Nežinau, kur dėt materus.. Į WH netelpa - užkištas itemais, kurių nieks neperka verysad.gif

Ir dar faina, kad sutvarkė netreidinamų itemų (ant kurių nėra parašyta unstorable in acc wh) dėjimą į acc wh. Dabar galima užsikelt dar 4 scoutus iki 30 lvl ir padaryt armoro q biggrin.gif Būtų visas Daevation armoro setas smile.gif wub.gif
Atsakyti
kol aš šiandien užsiupdatinau.. bet pavyko..

klausyk, ką aš buvau padariusi gal žinai, kad ano chara iį vidaus švytėjo geltonai ir mėlynai?
kažkokių ženkliukų niekur nerodė.. ji tiesiog švytėjo..m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima2007: 09 balandžio 2010 - 08:27