Kai pakėliau 50 lvl, tai taip ir pradėjau galvoti, kad reikia daug ką pasiekti, kai esi mažiukas. Nes dabar tai... arba reikia gero klano, kuris dažnai eina gaudyti asmo. Nes solo prieš juos sunku. Dviese tai dar dar... Bet pvz vakar sutikom kokių 10 asmo gaują (gal ir daugiau jų buvo). Tai ką mes jiems galim padaryt?

T.y. dvi tokios gaujos buvo. Iš vienos MB užmušo cleriką (aš nespėjau pribėgt, tai AP negavau

).
Siel'e yra toks asmo gladas nicku Zirx. Jis pastoviai Eltnene valkiojasi. Mes keliam levelį, o jis mus muša. Nervino labai... Bet manau, jog jis teisingai darė. Kai pirmą kartą jį sutikom, jis buvo apie 32 lvl. Kitą dieną vėl jį sutikom. Pažiūrėjom lvl - vis dar toks pats. Ir tik po kelių dienų, o gal po saivaitės, jis jau buvo vienu lvl didesnis. Vadinasi, daugumą laiko praleido pas Elyosus ir juos mušo. Rinkosi AP. MB būdamas tokio levelio irgi kelias dienas gyveno pas asmo. Daug taškų prisirinko.
Dėl cookingo ir pan.. Manau, jog globale kitaip ir neišeitų. Reikėtų lygiagrečiai ir šituos kelti. Juk yra ir questų, kuriems reikia kažko prigatherint. Ir šiaip, ten taip greitai nekyla lvl, kaip čia. Ir tas mane užknisa. Kad nespėju nieko padaryti, o jau 50 lvl. + kad jokių gerų skillų negavau

Theobomos dar į žemėlapio viršų nebuvom nuėję questų daryti, jau 50 lvl.. Nu žodžiu

Skaičiau kažkokiam forume apie questus ir padariau išvadą, kad kai padarai visus savo lvl questus, dar lvl nepakyla. Nes rašė tipo, kad kai nebeturi, kokių questų daryti, gali eiti daryti coinų questus. Be to, dar būtų galima gatherinti (duoda expo) ir kažką craftinti (irgi duoda expo). O juk ir galima kažką gero prigaminti. Maisto, sau itemus.
Dar apie coinus, jeigu įdomu. Pasidomėjau šiek tiek. Manau, jog esi pastebėjusi Coin questus ir Coin reward NPC. Tai va, už tam tikrą coiną (pvz Bronze) gali gauti random (atsitiktinę) armoro dalį arba ginklą. Už 2 coinus duoda armorą, o už 4 - ginklą. Toks dalykas labai palengvintų žaidimą

Nereikėtų lakstyti su blogais itemais. Pvz kaip mano 40+ chanteris turėjo 19 lvl žalią staffą.. Nes joks kitas neiškrito.. Po to nupirkau 29 lvl žalią staffą.. Bet irgi nieko gero iš jo.
Tai va, išvada - šituose servuose per greitai kyla lvl, kad būtų galima per tą laiką susirinkt gerus itemus bei AP

Ir aš kažką suvėliau, bet gal supratai