Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Tai kad L2 nepasižymi questų įvairove tongue.gif Ten daugiau grindinimas, o questai tik receptams ir profkei. Va Aion'e kiek questų... Nepalyginsi su L2 smile.gif

Iš Aion'o fronto:
toliau leidžiu dienas Beluslane.
Ryte sutikau žmogą, kuris turi 45 lvl gladą. Pakalbėjau su juo apie profkes. Susikūrė jis sorką, nes pastoviai nuo jų gauna į kaulus su gladu. O aš dėl tos pačios priežasties susikūriau gladą, nes su sorka nuo jų gaunu smile.gif Tai papasakojo jis man, kaip reikia prieš gladus muštis, kad laimėčiau. Bet nieko naujo nepasakė - reikia laikytis nuo jų toliau ir pastoviai bėgiot. Bet man taip neišeina biggrin.gif Priėjom išvadą, kad mums abiems reikia praktikos biggrin.gif
Po to pokalbio pasijungiau už sorką (tada buvau už spiritmasterį) ir ėjau toliau medžiot asmosų. Nukaliau daug, kritau kelis kartus. Vėliau perkėliau kiską į kitą, strategiškai patogesnę vietą.
Vakare vėl pasijungiau už sorką. Irgi du kartus miriau, bet daug ką užmušau. Dviejų mažiukų vėliau net neliečiau biggrin.gif Po 0-1 AP duoda, tai neapsimoka jų mušt. Buvo bajeris.. Nuėjau į WC, pareinu, žiūriu kažkas rašo 'Hi'. Ir taip pora kartų. Gerai, kad laiku grįžau biggrin.gif Kai nesulaukė atsakymo, nusprendė užmušt (matyt pažiūrėjo į mano lvl, kad esu didesnė, ir jei būčiau ne afk, gal bijotų mušt). Laimei, parėjau dar prieš jam pradedant castint skillą, kurį resistinau. Lengvai užmušau ir, užtargetinusi lavoną, parašiau 'Hi' biggrin.gif

Dar iš kitos operos... Gal kitą temą reikia kurti vien Aion'o žaidėjams, t.y. mums? biggrin.gif Arba paprašyt moderatorių, kad išskirtų mūsų blevyzgas į atskirą temą. Vis tiek daugiau niekas čia nedalyvauja, tik kartais ateina pasipasakot, ką žaidžia, ir viskas. O tema tokiu pačiu pavadinimu egzistuoja 'Mamos kompiuteryje' ax.gif
Atsakyti
niu nemanau kad reikia atskirai kurt temą..
va jei čia būtų ir kitų plepančių mamyčių apie kitus žaidimus, tai maišytųsi..tai tada būtų galima atsiskirti.. o dabar ..nėr nuo ko atsiskirt..
juo labiau, kad plepam tikrai į temą smile.gif
be mūsų iš vis tokia tema turbūt mirtų.. smile.gif

o aš vis dar neprisijungiu... jau antra diena kaip Šiauliuose, bet grįžus po darbo vis kažkokių reikalų atsiranda ir galų gale tiesiog smingu lovoj su rūbais net....
Atsakyti
del l2 questu drisciau pasigincyti,aisku,dauguma ten ju skirti receptams ar materijoms gaut,bet dauguma darai kad i raidus nueiti ar patekti i tam tikras instancijas biggrin.gif aisku daug kas dar ir nuo servo priklauso,as kadangi privatuose maluose,tai kai kurie questai i pavesi eina,nebereikalingi paprasciausiai smile.gif
Atsakyti
Oi, apie L2 pasakoti ir ginčytis galiu ilgai. 5 metai - nemažas „stažas“ tongue.gif Kai kitiems po metų ar dviejų pabosta.
Tame ir esmė, kad L2 questai yra skirti tik kažkam gauti. Receptams ar patekimui į kažką. Jeigu nedarysi questų, vis tiek levelį pakelsi. O jeigu IT ar Ketrų/Varkų questą daro klano lyderis arba kitas klano narys, tai tu tik muši mobus, kad tas kitas charas gautų q itemus. Vadinasi tu q nedarai, bet tau vis tiek kyla lvl. Aš high rate servuose nežaidžiu - nemėgstu per dieną ar savaitę pasiekti max lvl, o itemus nusipirkti GM Shope. Tad visus tuos receptų q dariau pati arba padėjau kitiems rinkti itemus.
L2 questai gerai iki kokio 20 lvl, gal šiek tiek daugiau (neatsimenu, nuo kokio lvl Jono ar Matildos questai). Kai tik pradedi žaisti, kiekviena papildoma adena ar itemas praverčia. Aišku, L2 questai nepasižymi dovanojamų armorų/weaponų įvairove. Iš jų nesusirinksi visų itemų. Bet nemokami shotai ar HP potai visada priverčia. Aišku, juos duoda tik žaidimo pradžioje wink.gif O po 20 lvl ką daryti? Profesijos q biggrin.gif O toliau? (Apie visokias Kamalokas nekalbu - ne visi ten eina). Tada paprastas grindinimas iki 37-40 lvl, kai galima daryti prof (aš prof visada darydavau nuo 39 lvl). Ir galiausiai tik GC q lyg nuo 56 lvl, IT q nuo 74 (?) ir Ketros/Varkos nuo 74 smile.gif TOI q nuo C6 niekas nebedaro. Tai kur čia questai? smile.gif
Su Aionu ar WoW nepalyginsi, ten tai questai pastoviai būna. Po kelias dešimtis kiekvienam leveliui. Ir jeigu nedarysi questų, grindinsi ilgai. Turiu omeny globalą. IA Siel'e užkeliu magus ir be questų, išmušinėdama itemus. Bet oficialiame serveryje taip nebūna smile.gif

Dar apie mano Aion'o nuotykius. Šiandien jau su MB pradėjom garsiai mąstyt, kad blogai padarėm užkėlę max lvl taip greit. Perėjom pas asmo pro kitą riftą, kur didelio lvl charai laksto. Kartu praėjo ir daugybė elyosų. Ir prasidėjo masofkės prie kažkokio asmo fortresso.. Man taip žiauriai lagino kompą, kad negalėjau nieko padaryt.. Nusprendėm nueiti į tas vietas, kur aš vakar laksčiau, bet taip ir nenuėjom.. Kokius 3-5 kartus mus pakeliui užmušo. AP į minusą eina.. Pradėjom galvot, gal imt kitus 30 lvl charus, kuriuos kėlėm, kad gautume Daevanion itemus. Itemai visi geri yra, su full +10 itemais gerai pamuštume asmosus. Bet pas MB clericą gera stigma uždėta, tai nežinau... Nieko nenusprendėm ir išjungėm geimą.
Atsakyti
niu va ir aš pabandžiau tą trade brokerį smile.gif patiko man irgi jis... tik gaila, kad kai padedi prekę, ji pasideda laikinai, o ne iki tol kol aš pati panorėčiau atsiimt.

vakar visą vakarą po sanctum laksčiau... ech... darau dabar 30lvl quest, kad gaut rūbus...

ir dar pažiūrėjau kitam questui itemą fire sword.. ir omg.. kaina 2kk... o aš tai turiu 1kk.. nu reiks taupyt dabar...
Atsakyti
2kk dar visai normaliai.. Būdavo, kad pardavinėjo po 5-10kk. Bet matyt, kad trade brokeris padėjo numušt kainą biggrin.gif Nes kai jo nebuvo, už 2kk nebūtum radusi. Jeigu pasidarysi tą questą, sanctume prie tokio fontano yra questas flame swordui. Tas swordas nerealus. Jeigu jį gausi ir pasidarysi +10, galėsi iki 50 lvl naudot. Jeigu nerasi NPC, rašyk - padarysiu screeną.

Patariu per trade brokerį pardavinėti fluxus. Mes iš pradžių juos kaupėm, bet po to pagalvojom, kad 13-40 lvl itemų negaminsim, tai visus fluxus pradėjom nešti į brokerį. Ir už juos visai neblogai gavom smile.gif Pažiūrim, kokia tuo metu minimali kurio nors fluxo kaina ir pastatom kokiais 5-10k pigiau. Per dieną nuperka smile.gif Tiesa, worthy ir panašius abejoju, ar pirks. Nes jie naudojami itemų pagerinimui. Pvz jeigu gamini Adamantium Dagger ir pasiseka gauti Noble Adamantium Dagger. Tuomet gali iš jo gaminti Worthy Adamantium Dagger (jam naudojami worthy major weapon fluxai). Jeigu pasiseka pagaminti Worthy Noble Adamantium Dagger, jį gali naudoti Expert Adamantium Dagger gamyboje. Tam naudojami Expert Major Weapon Fluxai. O iš jo gali gauti Expert Noble Adamantium Dagger. smile.gif Tai va, tikiuosi, kad paaiškinau, kodėl neapsimoka pardavinėti geresnių fluxų biggrin.gif

Mes su MB pasiėmėm savo mažiukus charus. Palikom tuos 50 lvl velniop, nieko gero iš jų... AP tik į minusą eina. Kadangi užkėlėm dar 4 papildomus magus, turėjom didelį pasirinkimą, už ką žaisti lotuliukas.gif Na, aš 3, nes vienas mano magas ne sorka, o spiritmasteris. Pasirinkau pagal išvaizdą ir nicką biggrin.gif Buvo 3 variantai - Delphine, Aletta ir Caranoriel. Pastarosios šukuosena man nepatinka, o MB jaučiu nickas biggrin.gif Tai sako žaisk už Alettą (Delphinės nickas jam nepatinka). O Alettos šukuosena man nelabai.. Bet ką padarysi, pasijungiau ją. Nuėjom į Abyss daryti stigma shardų questų (yra tokių, kur duoda po 5 sharuds už questą, o reikia užmušt apie 15 mobų. Q itemą duoda iš kiekieno visam parčiui). tuo pačiu ten duoda ir AP. Priėjom pirmus mobus, sakau mano charas bugintas biggrin.gif Jeigu mobas per dideliu atstumu, negu mano skillų range, visi skillai tampa neaktyvūs. Ir, tik priėjus arčiau, jie įsijungia. Tai nusprendėm, kad nieko nebus su šituo biggrin.gif Grįžau atgal, vėl permečiau savo +10 itemus į account wh. Pasiėmiausu Delphine smile.gif Jinai man gražesnė už Alettą, o MB teks susitaikyt dėl nicko lotuliukas.gif Tai va, ten dar ir asmo ateina, tad gaunam AP ne tik už questo, bet ir iš asmo kaip bonusą biggrin.gif Dabar pas maniškę 5881 AP. Pas 50 lvl sorką - apie 16k. Pakelsim šituos iki 34 lvl, išmoksim geresnius skillus ir eisim ieškot rifto į Morheimą smile.gif Abyss'e labai sunkiai kyla lvl, mažai expo duoda už mobus, tad spėsim susirinkti ir shardų ir AP.
Atsakyti
pagaliau patekau į Reshantą..žinok bandžiau vis praskrist pro tuos vartus.. niekaip nepavyko.. dvi dienas bandžiau.. kol vieną dieną iš žaidėjų kažkas sako, spausk dešinį pelės klavišą biggrin.gif
tada patekau smile.gif

bet ir toj reshantoj klaidu.. tipo trys aukštai ania?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 05 24, 19:53)
pagaliau patekau į Reshantą..žinok bandžiau vis praskrist pro tuos vartus.. niekaip nepavyko.. dvi dienas bandžiau.. kol vieną dieną iš žaidėjų kažkas sako, spausk dešinį pelės klavišą biggrin.gif

biggrin.gif

Joa, ten trys lygiai. Į Top galima patekti per shardus. Kai nusiteleportini arba nuskrendi su sparnais į Eastern arba Western, ten stovi NPC, kuris teleportina į Top layer. Ten reik paspaust ir nuskraidins tave į viršų smile.gif
O į vidurinį galima patekti iš Top centro skrendant su sparnais į apačią. Bet ten 50 lvl mobai.

Mes vakar pasikėlėm 34 lvl, išmokom skillus ir nuėjom pas asmo į Morheimą. Nespėjom nueit į norimą vietą ir užmušo mūsų kiską biggrin.gif Tada pakeliui bandėm ieškot vietos, kurį kitą galėtume paslėpt. Lipom ant kalno ir aš įkritau į bedugnę sad.gif Žinai, kaip būna... Kadangi jau kisko nebebuvo, turėjau eit į Eltneną. Nebuvo tuo metu rifto nei vienoj iš 3 vietų, kurios man tinka, tai laksčiau iš vienos vietos į kitą. Pakeliui kelis asmo užmušau wink.gif Tada palikau charą prie vieno iš riftų vietų ir laukiau, kol atsiras. Sulaukiau smile.gif Tada nuvedžiau charą į tą vietą, kur nukritau (ten MB atsilogino). Eisim po krepšinio į dykumą, ten būna daug pavienių asmo smile.gif Pas mane jau beveik 14k AP.
Atsakyti
nu bandysiu aiškintis kaip su tais aukštais, nes prisiėmiau kelis questus, kur reik nubėgt pas vieną, pas kitą.. o tam pačiam aukšte išeina skristi? ar geriau teleportintis? Nes kaip matau nėra taip, kad būtų sujungtos tos vietos...

o reshantoj yra asmo?

Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 05 24, 20:12)
nu bandysiu aiškintis kaip su tais aukštais, nes prisiėmiau kelis questus, kur reik nubėgt pas vieną, pas kitą.. o tam pačiam aukšte išeina skristi? ar geriau teleportintis? Nes kaip matau nėra taip, kad būtų sujungtos tos vietos...

o reshantoj yra asmo?

Rashantoj gali skraidyti, kur tik nori. Tačiau iš apačios į viršų nuskrisi tik per teleporterį, nes neužteks sparnų, kad pati nuskristum. Bandėm, kai dar nežinojom apie teleporterį biggrin.gif

Į Reshantą gali ateit ir elyosai ir asmo, tai atsargiai smile.gif Ypač shardų viršuj. Ten asmo sorkos mėgsta pakilt virš mūsų atskridimo vietos ir užmušt sad.gif Dzin, kad nieko negauna...
Atsakyti
o kodėl nieko negauna? reshantoj negauni AP jei užmuši asmo?

tai vat ir noriu paklaust, ar horizontaliai visur nuskrisi, užteks sparnų?
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 05 24, 20:25)
o kodėl nieko negauna? reshantoj negauni AP jei užmuši asmo?

tai vat ir noriu paklaust, ar horizontaliai visur nuskrisi, užteks sparnų?

Visur gauni AP, kai užmuši asmo smile.gif Tiek jie negauna, nes yra 50 lvl, o aš 34 smile.gif Kai esi 50 lvl, gauni AP tik tada, kai užmuši 41+ charą.

Sparnų užtenka nuskrist nuo vienos salos iki kitos. Jeigu turi itemus, kurie prideda flight time ir bendras skridimo laikas sudaro ~1:10 min, tai nuskrist gali net iki šitos salos:
user posted image
Internete rašo, kad ten užtenka nuskrist 80-90 sec, bet iš patirties žinau, kad nelabai užtenka smile.gif Nebent turi kokių flight speed scrollų ar pan..
Papildyta:
Beje, toj paslėptoj saloj, kuri pažymėta map'e, yra Shugo, kuris praplėčia inventorių iki 5 lygio. Tokiam namuke smile.gif
Su 30 lvl sparnais (kurie kainuoja 800k) ir vienu ar dviem wind serumais (kurie prideda kažkiek sekundžių prie skridimo) galima nesunkiai ten nuskrist. Mes turim Daevanion setą, kuris prideda flight time ir tuos 30 lvl sparnus, tai max laikas ~2min. Tai laisvai nuskrendam ten wink.gif Be jokių papildomų scrollų ar potų.
Atsakyti