QUOTE(kamputyje @ 2011 03 30, 22:22)
Už lanką sunku? Man kaip tik atrodo viena lengviausių, stipriausių, bet ir nuobodžiausių klasių

Aišku, čia mano subjektyvi nuomonė. Bet tarkim ir forumose apie lankų klasę kalbama, kaip apie vieną lengviausių.
Kai pereidinėjau iš Lineage II į Aioną, tuomet ir buvo sunku už Aiono lanką. Nes L2 visai kitoks principas žaidžiant už lanką. Ten stovi vietoj ir kali mobus

O Aione turi pabėgiot ir žinot, kokius skillus naudot.
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 11:20)
P.S.
calaquendi nebeateini į infinite?
Ne, aš mėgstu kokybę, o ne kiekybę

Infinite žiauriai daug bugų ir man nėra kantrybės ten žaisti

Dabar pradėjau žaist balaurea.org

Į Infinite niekad negrįšiu.
Sorka ir Chanteris turėtų derintis. Chanteris galėtų atstatyt HP, MP, padidint M boost, speedą ir pahealint sorką. Tik reikia mėgti žaisti už chanterį. Ir mokėti žaisti už sorką

Jei įdomu, galit pažiūrėt mano video, kaip aš už chanterį, MB už assassiną ir jo brolis už sorką ėjom mušti Asmosų.
Čia
(Neveikia Sevenload.com šiuo metu, tai negaliu parodyt originalaus video. Youtube išėmė muziką, kurią buvau uždėjusi, tad turėjau uždėti vieną iš jų siūlomų. Tad efektas nebe toks gaunasi..). MB brolis už sorką nelabai moka žaist, tai ir daro pievas. Matosi ten, kaip laksto be darbo

O už chanterį biški nuobodu. T.y. vienas jis nieko nepadaro, gali tik su party mušti kitus. Nu čia mano tokia nuomonė

Kadangi esu visas prof išbandžiusi, galiu papasakoti, kaip kas man patiko