Neįžvelgiu naudos nei vaikui nei suagusiam
Nežaidžiame. Vaikai auga. Tikiuosi neužsikrės šiuo virusu, jei namie nebus toleruojama.
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 18, 16:07)
Aha. Ir man pirmą kartą buvo labai sunku už reindžerį
Bet kai pažaidžiau už visus kitus, o tada susikūriau lanką, tai jis nebebuvo toks neįveikiamas 
Už lanką sunku? Man kaip tik atrodo viena lengviausių, stipriausių, bet ir nuobodžiausių klasių
QUOTE(kamputyje @ 2011 03 30, 22:22)
Už lanką sunku? Man kaip tik atrodo viena lengviausių, stipriausių, bet ir nuobodžiausių klasių
Aišku, čia mano subjektyvi nuomonė. Bet tarkim ir forumose apie lankų klasę kalbama, kaip apie vieną lengviausių.
o bandei už kitus?
Va kaip manote: dabar aš clerike o mb gladas, bet nuzprendėm pabandyti kažką kitokio, tai aš noriu imti sorcerį o jis chanterį...ar geras derinis?
P.S. calaquendi nebeateini į infinite?
nusižiurėjau legioną kuris buvo mano didžiausias priešas elyssejoj, per dieną po 10kartu jie nužudydavo ramiai questus darančią
QUOTE(kamputyje @ 2011 03 30, 22:22)
Aišku, čia mano subjektyvi nuomonė. Bet tarkim ir forumose apie lankų klasę kalbama, kaip apie vieną lengviausių.
Kai pereidinėjau iš Lineage II į Aioną, tuomet ir buvo sunku už Aiono lanką. Nes L2 visai kitoks principas žaidžiant už lanką. Ten stovi vietoj ir kali mobus
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 11:20)
P.S. calaquendi nebeateini į infinite?
Ne, aš mėgstu kokybę, o ne kiekybę
Sorka ir Chanteris turėtų derintis. Chanteris galėtų atstatyt HP, MP, padidint M boost, speedą ir pahealint sorką. Tik reikia mėgti žaisti už chanterį. Ir mokėti žaisti už sorką
QUOTE(Vakarė12 @ 2011 03 22, 12:05)
Nežaidžiame. Vaikai auga. Tikiuosi neužsikrės šiuo virusu, jei namie nebus toleruojama.
o naudos yra...nereikia imti į pavyzdį tik šaudyklių- nors ir jos ląviną greitą reakciją...
yra daug puikiu loginių žaidimų, reikalaujančių daug pamąstyti, yra žaidimų mokymuisi vaikams, jie smagus ir vaiką sudominą o tuo pačiu ir ląviną matematinius, kalbų sugebėjimus ir pan. labai faina buvau atsisiuntusi žaidimą su IQ testais, kiekvieną dieną pasipraktikuoji darydamas įvairiuos srities testukus ir vėliau padarai testą kur duoda atsitiktines užduotis...ilgai su MB žaidėm ji, gal mėnėsį taip kasdien ir tikrai paderejo rezultatai
o jeigu kalbant apie online žaidimus, tai man didžiausia nauda - mokymasis anglų kalbos
o jei taip plačiau paimti tai naudos nematau ir TV ir saldumynuose- bet aš geriau kai gulėsiu po mirties kape galvosiu "ech buvo geras gyvenimas..."
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 11:41)
o jei taip plačiau paimti tai naudos nematau ir TV ir saldumynuose- bet aš geriau kai gulėsiu po mirties kape galvosiu "ech buvo geras gyvenimas..." 
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 10:20)
o bandei už kitus?
Bandžiau visus, išskyrus chantą
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 10:41)
o jeigu kalbant apie online žaidimus, tai man didžiausia nauda - mokymasis anglų kalbos
Pritariu dėl kalbos mokymosi. Visiško atsitiktinumo dėka papuoliau į rusų serverį. Per metus išmokau rusiškai skaityti ir rašyti (nemokėjau perskaityti nei vienos raidės), Net nesvajojauu, kad kada galėsiu skaityti rusų klasiką originalo kalba. Dabar tobulinu šnekamąsias žinias:)
Aš tai stebiuosi, kad tamstos turit kantrybės Aion'e kankintis. Aš pasiautėjau kokius keturis mėnesius po išleidimo ir mečiau lauk (kaip ir krūva draugų), nes nieko apart grindinimo nėr, o dar bambukų 50 atbėga ir vidury quest'o nuakala, baisiai neskanu
Grafika, aišku, stebuklinga, bet kankintis pusę metų, kad maksimalų levelį pasiekt - totalus beryšizmas. Beje, gal kad expansion'ą nusipirkot, ar pagerėjo nors kiek?
Ne questai ir lvl kėlimas Aione esmė. Aione daug veiklos yra: instancai visokio lvl (po 2.1 ir solo instancus padarė), craftinimas, riftinimas, Abyss'as ir t.t. Apie Lineage II galėčiau pasakyt, kad tik mobų mušimas ir viskas, o Aione tikrai visko daugiau.
Mes privatuose žaidžiam, tad nieko neperkam
Pats žaidimas nemokamas. Reikia mokėti tik už accountą.
Žiauriai laukiu 2.5 ir 3.0
QUOTE(Calaquendi @ 2011 04 05, 17:29)
Ne questai ir lvl kėlimas Aione esmė. Aione daug veiklos yra: instancai visokio lvl (po 2.1 ir solo instancus padarė), craftinimas, riftinimas, Abyss'as ir t.t. Apie Lineage II galėčiau pasakyt, kad tik mobų mušimas ir viskas, o Aione tikrai visko daugiau.
Pats žaidimas nemokamas. Reikia mokėti tik už accountą.
Nu, matai, man PvP ne prie širdies, man reikia gero PvE ir siužeto, už tai visai dzin valio riftinimas ir Abyss ir t.t., o craftinimas, tai grynai laiko ėdimas, ne kitaip
Dėl žaidimo privatuose - nelegalai jūs, nelegalai, argi negėda?
Negėda 
Jeigu nori PvE ir siužeto, tai žaisk kokį nors solo žaidimą, ne MMORPG
Tarkim Neverwinter Nights. Sakė, neblogas
Oblivion irgi turėtų būti geras. Man pvp žiauriai patinka, adrenalinas sukyla, kai pamatau asmosą
Craftinimui reikia turėti pašaukimą
Aš Lineage II buvau Warsmithė (gamintoja), tad ir kituose žaidimuose man patinka gamint
Jeigu nori PvE ir siužeto, tai žaisk kokį nors solo žaidimą, ne MMORPG