Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Nežaidžiame. Vaikai auga. Tikiuosi neužsikrės šiuo virusu, jei namie nebus toleruojama.
Neįžvelgiu naudos nei vaikui nei suagusiam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 18, 16:07)
Aha. Ir man pirmą kartą buvo labai sunku už reindžerį smile.gif Bet kai pažaidžiau už visus kitus, o tada susikūriau lanką, tai jis nebebuvo toks neįveikiamas smile.gif

Už lanką sunku? Man kaip tik atrodo viena lengviausių, stipriausių, bet ir nuobodžiausių klasių smile.gif Aišku, čia mano subjektyvi nuomonė. Bet tarkim ir forumose apie lankų klasę kalbama, kaip apie vieną lengviausių.
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2011 03 30, 22:22)
Už lanką sunku? Man kaip tik atrodo viena lengviausių, stipriausių, bet ir nuobodžiausių klasių smile.gif Aišku, čia mano subjektyvi nuomonė. Bet tarkim ir forumose apie lankų klasę kalbama, kaip apie vieną lengviausių.

o bandei už kitus? ax.gif man tai clerikas lengviausias, bet ir jo-labai nuobodu smile.gif kol nužudysi ką nors doh.gif assasinas dar lb lengvas pasirodė ax.gif gal neveltui jų tiek daug doh.gif dabar mąstau daryti sorcerį (jau bandžiau, tai iš tikro galingas, bet dėjė pats labai trapus unsure.gif reikia ko ilgiau neprileisti priešą arti o tik šaudyti smile.gif )
Va kaip manote: dabar aš clerike o mb gladas, bet nuzprendėm pabandyti kažką kitokio, tai aš noriu imti sorcerį o jis chanterį...ar geras derinis? g.gif nežinau ar čia labai deranti pora, ir gal man vistik imt assasiną g.gif va...patarkit ekspertės biggrin.gif

P.S. calaquendi nebeateini į infinite? unsure.gif dabar mes su mb dviese žaidžiam, turim du kompus, tai faina butu jei dar tu ir tb žaistumete, kieta musu grupe butu smile.gif mes dabar asmosai biggrin.gif išdavikai kitaip sakant, nes asmų yra daug daugiau ir galingesni biggrin.gif

nusižiurėjau legioną kuris buvo mano didžiausias priešas elyssejoj, per dieną po 10kartu jie nužudydavo ramiai questus darančią doh.gif tai dabar kai perejau į asmo, dar paaugsiu ir gal prašysiuos į tą legioną biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2011 03 30, 22:22)

Kai pereidinėjau iš Lineage II į Aioną, tuomet ir buvo sunku už Aiono lanką. Nes L2 visai kitoks principas žaidžiant už lanką. Ten stovi vietoj ir kali mobus biggrin.gif O Aione turi pabėgiot ir žinot, kokius skillus naudot.

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 11:20)
P.S. calaquendi nebeateini į infinite?

Ne, aš mėgstu kokybę, o ne kiekybę smile.gif Infinite žiauriai daug bugų ir man nėra kantrybės ten žaisti smile.gif Dabar pradėjau žaist balaurea.org wink.gif Į Infinite niekad negrįšiu.

Sorka ir Chanteris turėtų derintis. Chanteris galėtų atstatyt HP, MP, padidint M boost, speedą ir pahealint sorką. Tik reikia mėgti žaisti už chanterį. Ir mokėti žaisti už sorką smile.gif Jei įdomu, galit pažiūrėt mano video, kaip aš už chanterį, MB už assassiną ir jo brolis už sorką ėjom mušti Asmosų. Čia smile.gif (Neveikia Sevenload.com šiuo metu, tai negaliu parodyt originalaus video. Youtube išėmė muziką, kurią buvau uždėjusi, tad turėjau uždėti vieną iš jų siūlomų. Tad efektas nebe toks gaunasi..). MB brolis už sorką nelabai moka žaist, tai ir daro pievas. Matosi ten, kaip laksto be darbo smile.gif O už chanterį biški nuobodu. T.y. vienas jis nieko nepadaro, gali tik su party mušti kitus. Nu čia mano tokia nuomonė smile.gif Kadangi esu visas prof išbandžiusi, galiu papasakoti, kaip kas man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vakarė12 @ 2011 03 22, 12:05)
Nežaidžiame. Vaikai auga. Tikiuosi neužsikrės šiuo virusu, jei namie nebus toleruojama.
Neįžvelgiu naudos nei vaikui nei suagusiam schmoll.gif

o naudos yra...nereikia imti į pavyzdį tik šaudyklių- nors ir jos ląviną greitą reakciją...
yra daug puikiu loginių žaidimų, reikalaujančių daug pamąstyti, yra žaidimų mokymuisi vaikams, jie smagus ir vaiką sudominą o tuo pačiu ir ląviną matematinius, kalbų sugebėjimus ir pan. labai faina buvau atsisiuntusi žaidimą su IQ testais, kiekvieną dieną pasipraktikuoji darydamas įvairiuos srities testukus ir vėliau padarai testą kur duoda atsitiktines užduotis...ilgai su MB žaidėm ji, gal mėnėsį taip kasdien ir tikrai paderejo rezultatai smile.gif

o jeigu kalbant apie online žaidimus, tai man didžiausia nauda - mokymasis anglų kalbos blush2.gif

o jei taip plačiau paimti tai naudos nematau ir TV ir saldumynuose- bet aš geriau kai gulėsiu po mirties kape galvosiu "ech buvo geras gyvenimas..." yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 11:41)
o jei taip plačiau paimti tai naudos nematau ir TV ir saldumynuose- bet aš geriau kai gulėsiu po mirties kape galvosiu "ech buvo geras gyvenimas..." yahoo.gif

thumbup.gif Pritariu smile.gif Jau geriau mano vaikas (kurio dar neturiu biggrin.gif ) sėdės prie kompo, negu su kokia gauja šlaistysis pakampiais.
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 10:20)
o bandei už kitus? 

Bandžiau visus, išskyrus chantą smile.gif Tiesa, kai kuriuos tik pabandžiau, pasiskolinusi iš MB smile.gif Man sudėtingiausias pasirodė spritmasteris... Dagiausiai žaidžiau su gladu ir sinu. Abu užkėliau iki 50 lvl. Gladą mečiau. O siną labai myliu. Mano konstoj, su kuria einame į dredgion, yra trys sinai. Skredžiam visus smile.gif

QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 03 31, 10:41)
o jeigu kalbant apie online žaidimus, tai man didžiausia nauda - mokymasis anglų kalbos  blush2.gif

Pritariu dėl kalbos mokymosi. Visiško atsitiktinumo dėka papuoliau į rusų serverį. Per metus išmokau rusiškai skaityti ir rašyti (nemokėjau perskaityti nei vienos raidės), Net nesvajojauu, kad kada galėsiu skaityti rusų klasiką originalo kalba. Dabar tobulinu šnekamąsias žinias:)
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal man kuri galetu atsiusti per skype sims'us? bandem per visokias programas atsisiusti bet vis nesigaudavo. labai patinka man sitas zaidimas blush2.gif
Atsakyti
Aš tai stebiuosi, kad tamstos turit kantrybės Aion'e kankintis. Aš pasiautėjau kokius keturis mėnesius po išleidimo ir mečiau lauk (kaip ir krūva draugų), nes nieko apart grindinimo nėr, o dar bambukų 50 atbėga ir vidury quest'o nuakala, baisiai neskanu schmoll.gif Grafika, aišku, stebuklinga, bet kankintis pusę metų, kad maksimalų levelį pasiekt - totalus beryšizmas. Beje, gal kad expansion'ą nusipirkot, ar pagerėjo nors kiek? g.gif
Atsakyti
Ne questai ir lvl kėlimas Aione esmė. Aione daug veiklos yra: instancai visokio lvl (po 2.1 ir solo instancus padarė), craftinimas, riftinimas, Abyss'as ir t.t. Apie Lineage II galėčiau pasakyt, kad tik mobų mušimas ir viskas, o Aione tikrai visko daugiau.
Mes privatuose žaidžiam, tad nieko neperkam smile.gif Pats žaidimas nemokamas. Reikia mokėti tik už accountą.
Žiauriai laukiu 2.5 ir 3.0 flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 04 05, 17:29)
Ne questai ir lvl kėlimas Aione esmė. Aione daug veiklos yra: instancai visokio lvl (po 2.1 ir solo instancus padarė), craftinimas, riftinimas, Abyss'as ir t.t. Apie Lineage II galėčiau pasakyt, kad tik mobų mušimas ir viskas, o Aione tikrai visko daugiau.
Mes privatuose žaidžiam, tad nieko neperkam smile.gif Pats žaidimas nemokamas. Reikia mokėti tik už accountą.
Žiauriai laukiu 2.5 ir 3.0  flirt.gif

Nu, matai, man PvP ne prie širdies, man reikia gero PvE ir siužeto, už tai visai dzin valio riftinimas ir Abyss ir t.t., o craftinimas, tai grynai laiko ėdimas, ne kitaip biggrin.gif

Dėl žaidimo privatuose - nelegalai jūs, nelegalai, argi negėda? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 05 balandžio 2011 - 19:07
Negėda smile.gif

Jeigu nori PvE ir siužeto, tai žaisk kokį nors solo žaidimą, ne MMORPG smile.gif Tarkim Neverwinter Nights. Sakė, neblogas smile.gif Oblivion irgi turėtų būti geras. Man pvp žiauriai patinka, adrenalinas sukyla, kai pamatau asmosą biggrin.gif Craftinimui reikia turėti pašaukimą smile.gif Aš Lineage II buvau Warsmithė (gamintoja), tad ir kituose žaidimuose man patinka gamint smile.gif
Atsakyti