Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 05, 21:38)
Sveikos 4u.gif
Gal kuri dirbat su Super English vadoveliu, ką galėtumėt apie jį pasakyti?
Nuo pirmadienio turėsiu pavadavimą tik mokslo metų galo bus 6 - 10 klases ir tik šis vadovėlis, bet čia kaimo mokykla, tai nuteikė, kad mokiniai bus žiauriai silpni.  unsure.gif
Papildyta:

Gal tu ar kuri kita turit wordini ar pdf variantą kvietimo į ši seminarą, reikia sekretorei kad tikrai į seminarą noriu važiuoti  doh.gif

Copy - Paste, atsispausdini ir įrodymas sekretorei bigsmile.gif Jei permestum email'ą, atsiųsčiau
Man Super English labai nepatiko - žiaurus vadovėlis. Mes dirbom porą metų, po jų New Snapshot atrodė kaip tobulas atradimas, dabar mėgaujamės Upbeat
Atsakyti
Sveikos, uzsiregistravau i seminara konferencija 30 kovo:)Kaune, Super English ir man nepatiko nuobodus ir sunkus vadovelis, jei man nuobodu tai vaikams?????
siuo metu dirbam is Opportunities puse velnio:)
Kitiems metams galvoju maziukams naujas knygas galvoju fairyland, kas dirbate su siais vadoveliais?
Dar vienas klausimas: koki vadoveli pasiulytumete mokyti suaugusius nuo 0, girdejau Reward, New headway ir English for life, ka pasiulytumete is Ju?
Busiu labai dekinga uz patarimus

blush2.gif
Atsakyti
Kas dėl vadovėlių "Super English", nedirbau iš jų, bet vieną dalį turiu namuose. Nuobodoki. O jei man nuobodus vadovėlis, tai niekaip nesugebėčiau dirbti su tokiu.

Dėl vadovėlių suaugusiems, esu dirbusi su New Headway. Patiko ir man, ir mano mokinei. Namuose turiu "Real Life" jis man irgi labai patinka.
Atsakyti
O ten new headway nuo 0?Kur pirkote New headway?

QUOTE(Gule @ 2012 03 06, 18:07)
Kas dėl vadovėlių "Super English", nedirbau iš jų, bet vieną dalį turiu namuose. Nuobodoki. O jei man nuobodus vadovėlis, tai niekaip nesugebėčiau dirbti su tokiu.

Dėl vadovėlių suaugusiems, esu dirbusi su New Headway. Patiko ir man, ir mano mokinei. Namuose turiu "Real Life" jis man irgi labai patinka.

Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 03 06, 17:38)
Copy - Paste, atsispausdini  ir įrodymas sekretorei  bigsmile.gif Jei permestum email'ą, atsiųsčiau
Man Super English labai nepatiko - žiaurus vadovėlis. Mes dirbom porą metų, po jų New Snapshot atrodė kaip tobulas atradimas, dabar mėgaujamės Upbeat

dinariuke@gmail.com
Būtų didelis ačiū 4u.gif
Bet kaip suprantu aš jų keist negalėsiu, teks su jais kankintis iki mokslo metų pabaigos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 03 06, 16:58)
Sveikos, uzsiregistravau i seminara konferencija 30 kovo:)Kaune, Super English ir man nepatiko nuobodus ir sunkus vadovelis, jei man nuobodu tai vaikams?????
siuo metu dirbam is Opportunities puse velnio:)
Kitiems metams galvoju maziukams naujas knygas galvoju fairyland, kas dirbate su siais vadoveliais?
Dar vienas klausimas: koki vadoveli pasiulytumete mokyti suaugusius nuo 0, girdejau Reward, New headway ir English for life, ka pasiulytumete is Ju?
Busiu labai dekinga uz patarimus

blush2.gif

O koks seminaras Kaune bus kovo 30?
As uzsiregistravau i du- vienas kovo 23d. kitas balandzio 2d.
Atsakyti
Cia kovo 23
http://www.pearsonlo...web/page/Events
o cia kitas

Mieli kolegos,

Oxford University Press kviečia anglų kalbos mokytojus į kvalifikacinį renginį-konferenciją,

“Teaching Screenagers: How the Digital World is Changing Learners". Lektorius Tim Falla, vadovėlio serijos "Solutions" autorius.

Konferencija vyks:Panevėžyje 2012 03 28,Klaipėdoje 2012 03 29,Kaune 2012 03 30,Vilniuje 2012 03 31.

Daugiau informacijos rasite prisegtuke.

Labai lauksime Jūsų.

Pagarbiai,
Miglė Ogorodnikovienė
Area Manager for the Baltics
Oxford University Press
Trakų 7A-1,Vilnius,LT-001132
mob:. +370 682 11667
migle.ogorodnikoviene@oup.com
Dar literulla organizuoja balandzio 2:
Laba diena,

siunciame kvietima i kasmetines Express Publishing ir knygyno Litterula organizuojamas tarptautines konferencijas.
Pristatysime tris naujus kursus STAR KIDS, PRIME TIME, EXAM BOOSTER.
Lektorius Steve Lever (Express Publishing).
Visa informacija rasite prisegtame dokumente.
Kvieciame registruotis kvietime nurodytais telefonais ar el. pastais,
Konferencijos pabaigoje mokytojai gaus kvalifikacijos tobulinimo pazymejimus.
Konferencijos metu vyks paroda-pardavimas.

UAB Litterula
(8~5) 2123844
litterula@tdd.lt
info@litterula.lt

QUOTE(July @ 2012 03 06, 20:27)
O koks seminaras Kaune bus kovo 30?
As uzsiregistravau i du- vienas kovo 23d. kitas balandzio 2d.
Atsakyti
Aš iš Super English dirbu su penktokais. Nepatinka ir man, bet aš kito pasirinkimo neturiu. schmoll.gif Mokykla ant uždarymo ribos, apie knygų keitimą nėra nė kalbos. Taupyti ir dar kartą taupyti. Aš dar iš School English dirbu, tai bijau , kad jų galiojimas baigsis. Buvau pas direktorę, tai ji man pareiške, kad tikrai nekeisim, o kažką atsšviesti kitiems metams turėsiu. blink.gif Aš šoke. blink.gif Joooo... įsivaizduoju save.... stoviu prie aparato ir knygas kopijuoju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alicija.ali: 06 kovo 2012 - 21:41
QUOTE(alicija.ali @ 2012 03 06, 21:39)
Aš iš Super English dirbu su penktokais. Nepatinka ir man, bet aš kito pasirinkimo neturiu. schmoll.gif Mokykla ant uždarymo ribos, apie knygų keitimą nėra nė kalbos. Taupyti  ir dar kartą taupyti. Aš dar iš School English dirbu, tai bijau , kad jų galiojimas baigsis. Buvau pas direktorę, tai ji man pareiške, kad tikrai nekeisim, o kažką atsšviesti kitiems metams turėsiu. blink.gif Aš šoke. blink.gif Joooo... įsivaizduoju save.... stoviu prie aparato ir knygas kopijuoju.

Toje mokykloje kur gavau pavadavimą, tai butent šie du vadovėliai tik ir yra, o kas dėl švietimo, tai kap supratau galimybės nelabai yra, teks dabartiniam darbe nusipirkt pora pokų lapų ir prisišvietus nusivesti kažką įdomesnio. Tokio dalyko kaip multimedia visai nėra blink.gif Žodžiu aš šoke kol kas ir mąstau kur įlindau. unsure.gif
Atsakyti
Tagre, ačiū gavau laiškutį. mirksiukas.gif
Gal kuri turit ar žinot kur gauti New Opportunities Beginner, Elementary ir Pre Intermediate, SB, TB, WB
Pirkti neapsimoka kol kas blush2.gif O ir gaila būtų apie 400Lt išleisti blush2.gif
Atsakyti
http://onlineenglish...es-intermediate

viska ko neturiu is cia imu:)))
ir irasus ir visa kita

QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 07, 18:14)
Tagre, ačiū gavau laiškutį.  mirksiukas.gif
Gal kuri turit ar žinot kur gauti New Opportunities Beginner, Elementary ir Pre Intermediate, SB, TB, WB
Pirkti neapsimoka kol kas  blush2.gif O ir gaila būtų apie 400Lt išleisti  blush2.gif

Papildyta:
new su opportunities yra beveik identiskos
Atsakyti
Taip pat www.englishtips.org daug visko yra, tik reikia užsiregistruoti
Atsakyti