Bukit geros, patikslinkit ar tikrai el.pastas toks - anglisciuklubas@gmail.com, nes bijau, kad ne ten galetu nueitu info.
Dekui.

QUOTE(Nieko sau @ 2012 02 28, 22:08)
Ar nepasigendate įvairovės konkursuose?
Kaip su olimpiadomis? Ar kiekvienais metais vyksta jūsų rajone, ar visoms klasėms? Pas mus labai padrikai
.
Kaip su olimpiadomis? Ar kiekvienais metais vyksta jūsų rajone, ar visoms klasėms? Pas mus labai padrikai

labai pasigendam, nes nelabai yra kur pasirodyti apart Olimpiados ir tu piniginiu konkursu.
Pas mus lituanistes kabina ir kabina laimejimus, o mes neturim ka parodyt.
Siemet dalyvausim vertimo konkurse, pradzioj mokykloj, o po to vaziuos i rajona. Tad vis kazkoks veiksmas.
Ar vaziuojat kas i Vilniu i konferencija si penktadieni?
pasigendam.
Noretusi ivairesniu konkursus, nes nelabai ka turim parodyt, tik olimpiados ir tie piniginiai konkursai. O musu lituanistes tai kabina ir kabina ivairaus tipo laimetojus. Smagu ziuret.
Siemet dalyvausim vertimo konkurse, pradzioj mokykloj o po to i rajona vaziuos. Tai vis kazkoks veiksmas.
Ar vaziuojat i konferencija Vilniuj si penktadieni?
QUOTE(alicija.ali @ 2012 02 28, 22:41)
Aš labai norėčiau skaitymo konkurso. Turiu šeštoką, nerealus berniuko tarimas. Aš jam pavydžiu,
klausau ir lydausi. Tikras Amerikonas. O tinginys, nieko nesimoko, bet iš kur tas tarimas pas jį....
.

is tikruju jega kai yraa tokiu mokiniu
QUOTE(enija05 @ 2012 02 28, 23:53)
Bukit geros, patikslinkit ar tikrai el.pastas toks - anglisciuklubas@gmail.com, nes bijau, kad ne ten galetu nueitu info.
Dekui.

Tikrai toks

QUOTE(simoneta @ 2012 02 29, 08:22)
labai pasigendam, nes nelabai yra kur pasirodyti apart Olimpiados ir tu piniginiu konkursu.
Siemet dalyvausim vertimo konkurse, pradzioj mokykloj, o po to vaziuos i rajona. Tad vis kazkoks veiksmas.
pasigendam.
Noretusi ivairesniu konkursus, nes nelabai ka turim parodyt, tik olimpiados ir tie piniginiai konkursai. O musu lituanistes tai kabina ir kabina ivairaus tipo laimetojus. Smagu ziuret.
Siemet dalyvausim vertimo konkurse, pradzioj mokykloj o po to i rajona vaziuos. Tai vis kazkoks veiksmas.
pasigendam.
Aš važiuoju......

QUOTE(dovesa @ 2012 02 28, 19:14)
Tie , kurie nelaiko, dazniausiai turi lengvatu, maziau namu darbu, kai ko jiems nebeduodu.
Ar vadovėlį naudojat ar kitą papildomą medžiagą? Gal sugalvojat savų užduočių?
Važiuoju į Vilnių
O dėl konkursų tai tiesa, nedidelis pasirinkimas. Kaune gal daugiau - būna angliškos dainos konkursas, poezijos konkursai...
12tokai, nelaikantys egzamino būna atleisti nuo namų darbų, essay rašymų
O dėl konkursų tai tiesa, nedidelis pasirinkimas. Kaune gal daugiau - būna angliškos dainos konkursas, poezijos konkursai...
12tokai, nelaikantys egzamino būna atleisti nuo namų darbų, essay rašymų
QUOTE(alicija.ali @ 2012 02 28, 20:41)
Aš labai norėčiau skaitymo konkurso. Turiu šeštoką, nerealus berniuko tarimas. Aš jam pavydžiu,
klausau ir lydausi. Tikras Amerikonas. O tinginys, nieko nesimoko, bet iš kur tas tarimas pas jį....
.

Aš turiu trečiokę su nerealiu tarimu

Ką čia pakrutinti, kad anglistėms surengtų daugiau konkursų

QUOTE(Nieko sau @ 2012 02 29, 19:22)
jei pačios neorganizuosim, nieko ir nebus...

QUOTE(pulina @ 2012 02 29, 19:25)
Darom kažką kitiems metams, kokią viktoriną online ar kažką panašaus

Vilniuje prie senų metodinių miesto ratelių buvo 8-9 klasių miesto olimpiados, Live and learn konkursas, o dabar aštuntokams buvo raiškiojo skaitymo konkursas - tik 1 vaikas galėjo dalyvauti.
Na, šiais metais naujas metodinis ratelis.................... nieko gero 5-8 klasėms
Na, šiais metais naujas metodinis ratelis.................... nieko gero 5-8 klasėms

QUOTE(pulina @ 2012 02 29, 21:25)
tikrai ;pritariu .....
Papildyta:
QUOTE(tiktak @ 2012 02 29, 22:50)
tikrai ;pritariu .....
o kaip daznai duodat essay rasyt viena duodat opinion sekanti providing solution ir ,t,t
ar turit kitokia mokymo metodika ir dar ar namie raso essay ar klasej ir kaip taisot kaip valstybiniam egzamine ar iskart parasot pazymi ir viskas