Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

It's so good to feel you by my side
Atsakyti
Sveikos. jau taip atitrukau nuo darbo kad ne nepastebejau kad sena tema pasibaige ir nauja jau ipusejo... paskaitinejau kuo gyvenat. nedziugina naujienos apie atlyginimus. smagu kad dalyvaujat visur ir dar daugiau veiksmo norit. o info apie seminarus net krauja isjudino, taip ir kyla noras uzsiregistruoti lotuliukas.gif sedeciau sau sales gale, maitinciau ir klausyciau klausyciau klausyciau.....
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2012 03 16, 17:38)
sedeciau sau sales gale, maitinciau ir klausyciau klausyciau klausyciau.....

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Riva @ 2012 03 16, 17:10)
It's so good to feel you by my side

Labai labai nuosirdziai dekoju, Riva 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2012 03 16, 17:38)
sedeciau sau sales gale, maitinciau ir klausyciau klausyciau klausyciau.....

Cia tik tau taip atrodo dabar biggrin.gif O kai leki i seminara po darbo iskart, kai nera laiko nei atsikvept, tai vis ziuri i laikrodi ir galvoji , kada namo galesi begt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dekreto metu nelindau į darbinius forumus tongue.gif . Pradėdavau skaityti apie auditus, susinervindavau lotuliukas.gif ,tfffuuuu galvodavau kam čia tie bereikalingi nervai biggrin.gif .
Atsakyti
O as kaip tik - skaitau apie audita ir tyliai dziaugiuoisi kad atostogauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 03 16, 15:32)
Ar kuri nors galvojate apie dalyvavimą kvalifikacijos tobulinimo programose, kurias organizuoja British Council?

o kokie kursai prasom pasidalinti
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2012 03 21, 16:51)
o kokie kursai prasom pasidalinti

ar cia tie kursai kur mokami o gal kartais uzmatete kokiu nemokamu per ta British Council
Atsakyti
Sveikos, gal kas turite new headway 3rd edition beginner CD?labai buciau dekinga prasisiunciau bet ne tao ryt kabai reikia:)) doh.gif
Atsakyti
Ar kas nors vaziuojat i rytdienos seminara Kaune? Ar gavot pranesima, kad jus uzregistravo?
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 03 22, 10:40)
Ar kas nors vaziuojat i rytdienos seminara Kaune? Ar gavot pranesima, kad jus uzregistravo?

Čia Pearson? g.gif
Aš vakar šiauliuose buvau lotuliukas.gif Beje pažymėjimo kaina ne 3lt o 7lt biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti