Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 22, 12:45)
Čia Pearson? g.gif
Aš vakar šiauliuose buvau  lotuliukas.gif Beje pažymėjimo kaina ne 3lt o 7lt  biggrin.gif  lotuliukas.gif

O buvai gavusi pranesima kad uzregistravo? Ir kas hero ten? Verta buvo vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 03 22, 13:02)
O buvai gavusi pranesima kad uzregistravo? Ir kas hero ten? Verta buvo vaziuoti?

ar knyga nors buvo už tokį brangų pažymėjimą? Ar lektorius įdomus? Ar naudos buvo? Galvoju ryt važiuoti, bet kai kuro kainos tokios- norisi žinoti,kad ne tik pažymėjimą nusipirksi bet ir žinių.
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 03 22, 14:45)
ar knyga nors buvo už tokį brangų pažymėjimą? Ar lektorius įdomus? Ar naudos buvo? Galvoju ryt važiuoti, bet kai kuro kainos tokios- norisi žinoti,kad ne tik pažymėjimą nusipirksi bet ir žinių.

aha ir man butu idomu, as i Kauna planuoju eiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 22, 11:45)
Čia Pearson? g.gif
Aš vakar šiauliuose buvau  lotuliukas.gif Beje pažymėjimo kaina ne 3lt o 7lt  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi buvau seminare, nors ir reklaminis, bet patiko smile.gif . Smagus lektorius, gera paklausyti buvo british English smile.gif .

Gavom du vadovėlius, šratinuką ir reklamos 4u.gif
Atsakyti
Ale kokie brangininkai - 7 litai tongue.gif Ryt važiuoju į Kauną. Man patinka tie jų seminarai, vis pasiklausai gyvos anglų kalbos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Auda @ 2012 03 22, 12:02)

Ne, negavau nieko. Na nežinau ar verta man tai nelabai tiesa pasakius, nors palyginus kokie pernai ar uzpernai buvo naujų vadovėlių pristatymai tai šis tada gal nieko, nes taip visai normaliai lektorius vede tą seminarą. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dovesa @ 2012 03 22, 12:15)

Buvo po vadovelį, aš ėmiau Reallife nes Acceletor turiu nusipirkus, nepatiko tas kad atejau registruotis 12.55h nors registracija nuo 13.00h bet tos knygos teacher book nebebuvo doh.gif
Naujas gramatikas pristatinejo cool.gif
Lektorius įdomesnis negu pernai buvo, bent jau man. Naudos man tai nebuvo tik kad pažymėjimą parsivežiau, du maišus spalvoto popieriaus biggrin.gif ir dar visos dienos kelione turejau is namu isejau 6.30h grižau 21h doh.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Nieko sau @ 2012 03 22, 15:25)
Aš irgi buvau seminare, nors ir reklaminis, bet patiko  smile.gif . Smagus lektorius, gera paklausyti buvo british English  smile.gif .

Gavom du vadovėlius, šratinuką ir reklamos  4u.gif

Na vienintėlis pliusas dėl british english paklausymo biggrin.gif
O kodel tu vadovelius, as tik vieną gavau. unsure.gif
Ai dar ta go idejo. rolleyes.gif Tik kad ten beginner lygio unsure.gif

QUOTE(TaGre @ 2012 03 22, 16:56)
Ale kokie brangininkai - 7 litai  tongue.gif  Ryt važiuoju į Kauną. Man patinka tie jų seminarai, vis pasiklausai gyvos anglų kalbos  bigsmile.gif

Aš net nustebau, kad 7lt biggrin.gif Na pažymėjimas, A4 formato lapo, bet kažin ar verta už ji 7lt mokėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 23, 07:14)

Na vienintėlis pliusas dėl british english paklausymo  biggrin.gif
O kodel tu vadovelius, as tik vieną gavau.  unsure.gif
Ai dar ta go idejo.  rolleyes.gif Tik kad ten beginner lygio  unsure.gif

Aš dirbu su 2-5 klasėm, man tinkamas (nors nieko gero tas GO g.gif ).

Ar buvai kai Nindzes pristatė? biggrin.gif Mano trečiokams labai patiko biggrin.gif .

Atsakyti
Sveikutes, as jau po seminaro Kaune smile.gif Visai lektorius patiko, o ir pazymejimas ne 7 o 3lt kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2012 03 23, 22:25)
Sveikutes, as jau po seminaro Kaune smile.gif Visai lektorius patiko, o ir pazymejimas ne 7 o 3lt kainavo smile.gif

as irgi po. Ar pirkai ka nors, gundziausi ta nauja exam activator pirkt, bet susilaikiau, jau tiek tu knygu esu prisipirkus doh.gif noretusi keleta turet ir nesimetyt?
Atsakyti
Aš ir po seminaro - pažymėjimas 3 lt. Man patiko - nors daug reklamos, bet smagiai papasakojo lektoius.
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 03 23, 20:06)
as irgi po. Ar pirkai ka nors, gundziausi ta nauja exam activator pirkt, bet susilaikiau, jau tiek tu knygu esu prisipirkus  doh.gif noretusi keleta turet ir nesimetyt?

Nepirkau, tik apsiziurejau. Su exam activator jau dirbame, jis 9-10 klasems daugiau skirtas, dabar uzsisakysiu ta kita 11-12 exam accelerator berods taip jis vadinasi, tas juodas. Man tas activator labai patiko, viskas aiskiai isskirta, nesuplakta i viena, smagi knyga, tikiuosi ir kita patiks.

p.s.Kazka jis sake, kad pas mus valstybiniuose nebera use of english. Ar zinote ka nors apie tai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo July: 24 kovo 2012 - 07:35
QUOTE(simoneta @ 2012 03 23, 21:06)
as irgi po. Ar pirkai ka nors, gundziausi ta nauja exam activator pirkt, bet susilaikiau, jau tiek tu knygu esu prisipirkus  doh.gif noretusi keleta turet ir nesimetyt?

As abi knygas turiu tik tos juodos teacher book dar neturiu blush2.gif Ten buvo atsiveze bet nespejau nusipirkt, gal treciadieni humanito seminare spesiu. O del kainos tai ka as zinau, kodel nevienoda, o pazymejimas a4 formato lapo? unsure.gif
QUOTE(July @ 2012 03 24, 07:30)
Nepirkau, tik apsiziurejau. Su exam activator jau dirbame, jis 9-10 klasems daugiau skirtas, dabar uzsisakysiu ta kita 11-12 exam accelerator berods taip jis vadinasi, tas juodas. Man tas activator labai patiko, viskas aiskiai isskirta, nesuplakta i viena, smagi knyga, tikiuosi ir kita patiks.

p.s.Kazka jis sake, kad pas mus valstybiniuose nebera use of english. Ar zinote ka nors apie tai?

Tai nuo 2013m nebebus VBE use of english mirksiukas.gif
Atsakyti