Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(spurga_m @ 2012 03 28, 18:00)
Aciu mergaites:) 4u.gif
As irgi del knygu, o antradieni i anktyvjo ugdymo kaune:)
Zodziu savisvietos savaite ir dar iskaita ketvirtadieni g.gif

o koks antradieni ankstyvo ugdymo seminaras Kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(July @ 2012 03 28, 18:07)
Eisiu ir as i Humanitas Kaune. O i Literulos turbut ne, nes lektoriu jokiu nebus, tik knygu reklama  ax.gif

Kad lyg lektorius Steve Lever bus, kiek atismenu, jis labai linksmas ir įdomus, aš tik dėl jo ruošiuosi važiuoti. Ir šiaip pas mus rajone jau pristatinėjo tas naujas knygas, tai man jo labai labai, jau net gundausi keisti savo upstreamus, tik nežinau ar mokykla sutiks, tai galvoju vaziuoti, gal pavyzdziu isprasysiu.

Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2012 03 28, 18:17)
Kad lyg lektorius Steve Lever bus, kiek atismenu, jis labai linksmas ir įdomus, aš tik dėl jo ruošiuosi važiuoti. Ir šiaip pas mus rajone jau pristatinėjo tas naujas knygas, tai man jo labai labai, jau net gundausi keisti savo upstreamus, tik nežinau ar mokykla sutiks, tai galvoju vaziuoti, gal pavyzdziu isprasysiu.

Kurias naujas knygas turi omeny?
Gal kas turite ta kvietima i literula, as kazkur savo nukisau, ten turetu buti parasyta ar bus lektorius, ar ne 4u.gif
Atsakyti
Dovesa, jis vienas is Solution bendraautoriu.
Kas del tu vadoveliu, man patiko, tik sake kad ju dar negalima isigyti o gaila blush2.gif Ir taip nemaza sumele ten palikau, mes su kolege galvojam kad butu gerai isigyti juos bet kazin kaip su finansais mokyklos, ji dirba su A2 tai nori vadovėlių kad grynai A2 lygi atitiktu.

Turiu kvietima tuoj pasiziuresiu....
Bus lektorius, bet as esu gavus laiska, kad
Laba diena,

Siunciame kvietima i kasmetines Express Publishing irknygyno Litterula organizuojamas tarptautines konferencijas.

Pristatysime tris naujus kursus STAR KIDS(Primary), PRIME TIME(Secondary),EXAM BOOSTER(Pasiruosimas visiems B2 lygio egzaminams).

Lektorius Steve Lever, UK (Express Publishing).

Visa informacija rasite prisegtame dokumente.

Specializuotu mokyklu, kolegijuanglu kalbos mokytojams paruosime atskira Express Publishing CAREER PATHSvadoveliu parodele, galesim aptarti isigijimo salygas. Bus dalijami angluklabos mokyti ivairiu specialybiu studentus vadoveliu informaciniai bukletai.Kokie vadoveliai jau isleisti ir ju kainas galite pamatyti priede.

Kvieciame registruotis kvietime nurodytais telefonais ar el.pastais

Konferencijos pabaigoje mokytojai gaus kvalifikacijostobulinimo pazymejimus.

Konferencijos metu vyks paroda-pardavimas.

Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 28, 19:34)
Ką tik grįžiau iš Humanito seminaro Panevezyje, tai jis man labiau patiko nei Pearson, įdomesnis, lektorius patiko, pristatinejo nauja Solution leidima, dave Pre intermediate vadoveli, dar nusipirkau keleta knygu nauju.  thumbup.gif Su gera nuolaida  thumbup.gif

Pazymejimas kainavo 1lt  biggrin.gif

Sestadieni i literulos siauliuose vaziuosiu, ziuresim kaip ten bus  lotuliukas.gif

Kokia nuolaida dare knygoms? Kokias knygas pirkai, pasidalink;) 4u.gif
Atsakyti
Gal 20 procentų nes nuo 50lt mokejau 32lt Oxford Word Skills, basic, intermediate, advanced 4u.gif
Manau labai geros knygos zodyno pilpymui, itvirtinimui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 03 28, 23:18)
Gal 20 procentų nes nuo 50lt mokejau 32lt Oxford Word Skills, basic, intermediate, advanced  4u.gif
Manau labai geros knygos zodyno pilpymui, itvirtinimui.  4u.gif

As turiu intermediate, tai man labai patinka.
Atsakyti
As siunciau info i pasta del anktsyvojo ugdymo seminaro apie 30val finansuojama eu pinigais, pagaliau surinko grupe ir jis ivyks, jei ka domina gal galima dar prisideti?

Laba diena,

Ačiū Jums, kad tiek laiko pakentėjot ir nusprendėte dalyvauti seminaruose. Balandžio 3 - 10:00 valandą seminaras įvyks Panemunės vidurinėje mokykloje Kaune, Kuosų g. 22 ( įėjimas ). Lauksime Jūsų seminare.

Pagarbiai,
Robertas Šimkus
Project Manager
Foreign Language Centre/ UKMC
Kalvariju g. 2
LT - 09309 Vilnius
Lithuania
Tel.: +370 5 272 13 10
Mob. tel.: +370 620 61437
Fax.: +370 5 275 88 32
Email: contact@ukmc.lt
www.ukmc.lt
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turi knygos Danutės Guščiuvienės Laimos Kiuršinaitės "Word formation" exam practice atsakymus? Būtų faina į paštą gauti. Kad nebūčiau tokia negera, persiųsiu 2011 VBE pakartotinės sesijos užduotis, atsakymus ir klausymus. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 29 kovo 2012 - 10:02
QUOTE(Iganose1 @ 2012 03 28, 14:28)
Su pasakomis galima daug ko prigalvoti: inscenizuoti (tik darbo daug ir laiko nemažai aukoti...), versti ir iliustruoti ( A lia vertėjų konkursas) - sanaudos minimalios, raiškiojo skaitymo konkursas, filmukų peržiūra (pvz., Walt Disney nesunku internete rasti). Su stipresniais vaikais galima kurti pasakas, arba sugalvoti kitokias pabaigas. Žodžiu, tik turėk laiko:))))

Ačiū už pasiūlymus - tik va, niekaip nerandu filmukų, kuriuos galima būtų per kompa pažiūrėti........... gal kokią nuorodą turite, kur pasakų peržiūros yra unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Čia per youtube, yra daugybė visokių, man labai patinka Paryžiaus katedros kuprius.
Galima rasti ir trumpesnių. Šiaip gerai paieškojus internete ir jau paruoštų užduočių galima rasti, bet būtent pasakoms aš neturiu. Galima sugalvoti- atpasakoti, atpažinti ir įvardinti matytus daiktus, kt smile.gif

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 03 29, 08:10)
As siunciau info i pasta del anktsyvojo ugdymo seminaro apie 30val finansuojama eu pinigais, pagaliau surinko grupe ir jis ivyks, jei ka domina gal galima dar prisideti?
Laba diena,

Ačiū Jums, kad tiek laiko pakentėjot ir nusprendėte dalyvauti seminaruose. Balandžio 3 - 10:00 valandą seminaras įvyks Panemunės vidurinėje mokykloje Kaune, Kuosų g. 22 ( įėjimas ). Lauksime Jūsų seminare.

Pagarbiai,
Robertas Šimkus
Project Manager
Foreign Language Centre/ UKMC
Kalvariju g. 2
LT - 09309 Vilnius
Lithuania
Tel.:            +370 5 272 13 10     
Mob. tel.: +370 620 61437
Fax.: +370 5 275 88 32
Email: contact@ukmc.lt
www.ukmc.lt

Šiame seminare esu užsiregistravusi ,tik Alytuje,tikrai verta, šauni dėstytoja, daug medžiagos gavome, buvau jau 2 kartus,nes planuojami lyg 5 seminarai..tikrai viskas finansuojama EU lėšomis,nieks nekainuoja, pietūs,literatūra..tad registruokitės..
Atsakyti