Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Tai ka, rytoj iskaita biggrin.gif pasiruosusios darbui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 04, 22:44)
Tai ka, rytoj iskaita  biggrin.gif pasiruosusios darbui?  biggrin.gif

o kur jau bedingsi
Atsakyti
o pas jus mokiniai prieš sakydami savo temas, kokius nors prisistatymus sako?
Atsakyti
Na, kaip temos? biggrin.gif Mes tai visos buvom giliai nsutebintos, kad siemet nebuvo nei vienos diagramos. Ir apskritai kaip sakem, kazkas pasieme kalendoriu ir surase visas imanomas sventines dienas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 05, 17:40)
Na, kaip temos?  biggrin.gif Mes tai visos buvom giliai nsutebintos, kad siemet nebuvo nei vienos diagramos. Ir apskritai kaip sakem, kazkas pasieme kalendoriu ir surase visas imanomas sventines dienas  biggrin.gif

na ir kokios tos temos?

pas mane tik ryt laiko...
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 04 05, 17:59)
na ir kokios tos temos?

pas mane tik ryt laiko...

Pas mane irgi. mirksiukas.gif

Student A Monologai.
International Day of Democracy
International Women's Day
International Day for the Preservation of the Ozone Layer
World Day for Culture Diversity
World Theatre Day
International Day Against Drug Abuse
International Volunteer Day
World Teacher's Day
Student B monologai
International Dance Day
World Poetry Day
World Information Society Day
International Day of Older Persons
World Blood Donor Day
International Day of Friendship
World Book and Copyright Day
World Tourism Day

Kaip manot kokių temų galim tikėtis rytoj? g.gif

Internete radau kad gali būti Political life, crime, environment, Olimpic games ... kaip manote? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2012 04 05, 17:40)
Na, kaip temos?  biggrin.gif Mes tai visos buvom giliai nsutebintos, kad siemet nebuvo nei vienos diagramos. Ir apskritai kaip sakem, kazkas pasieme kalendoriu ir surase visas imanomas sventines dienas  biggrin.gif

Man tai toks jausmas kad pasiėmė žodį ir iš jo padarė potemę su šventinę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dreaming*girl @ 2012 04 05, 19:24)
g.gif

Internete radau kad gali būti Political life, crime, environment, Olimpic games ... kaip manote? g.gif
Papildyta:

Man tai toks jausmas kad pasiėmė žodį ir iš jo padarė potemę su šventinę  doh.gif  lotuliukas.gif

O kur dar visokios Miego dienos , be autombilio diena ir t.t. doh.gif Galima "pritempti" viska
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 04 05, 18:29)
O kur dar visokios Miego dienos , be autombilio  diena ir t.t.  doh.gif  Galima "pritempti" viska

Tikiuos, kad nebetemps doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as is iskaitos. Temos siaubas, as nesuprantu, kam tokios nesamones, butu kokios realios temos, istrauke vaikai apie teatro diena, ka jis gali pasakyti jei teatre seniai buvo ar is vis nebuvo....o tokios dienos nebuvo mokykloje, man gaila realiai ju.
Seminaras kaune ankstyvojo ugdymo buvo super, destytoja super energinga ir kompetatinga:)
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 04 05, 18:43)
Sveikos, as is iskaitos. Temos siaubas, as nesuprantu, kam tokios nesamones, butu kokios realios temos, istrauke vaikai apie teatro diena, ka jis gali pasakyti jei teatre seniai buvo ar is vis nebuvo....o tokios dienos nebuvo mokykloje, man gaila realiai ju.
Seminaras kaune ankstyvojo ugdymo buvo super, destytoja super energinga ir kompetatinga:)

Va būtent, ką gali pakalbėt jei jie lietuviškai nežino ką pasakyt, man tai gaila saviškių, jei panašaus sukirpimo temos bus tai bus nekas. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Ar Jūs rimtai, kad buvo tokie monologai? Kažkokia nesąmonė doh.gif O dialogai, debatiniai, ar ne? Tai gerai. Mes ryt laikom, tai jei bus dar viena porcija tų "international" tai bus netikėta mokiniams biggrin.gif
Mes šiandien buvom svečiuose LCC universitete. Sugalvojau saviškius nuvežti ir padaryti tokią netradicinę "konsultaciją". Žiauriai patiko, dalyvavo paskaitose, liko labai patenkinti, sako kaip iš užsienio grįžtam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2012 04 05, 19:36)
Sveikos,
Ar Jūs rimtai, kad buvo tokie monologai? Kažkokia nesąmonė  doh.gif O dialogai, debatiniai, ar ne? Tai gerai. Mes ryt laikom, tai jei bus dar viena porcija tų "international" tai bus netikėta mokiniams  biggrin.gif
Mes šiandien buvom svečiuose  LCC universitete. Sugalvojau saviškius nuvežti ir padaryti tokią netradicinę "konsultaciją". Žiauriai patiko, dalyvavo paskaitose, liko labai patenkinti, sako kaip iš užsienio grįžtam  biggrin.gif

Taip, tokie pat punktai kaip pernai tik vietoje compromise atsirado consensus biggrin.gif

Tai silpnesni mokiniai gali pasimesti biggrin.gif
Dialogų pavadinimuose kartojaisi žodis week biggrin.gif
Atsakyti