Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(July @ 2012 04 15, 16:59)
O jus cia tuos projektus rasote kaip pavienes mokytojos, ar kaip? As irgi noreciau i kokius kursiukus kur nors in Italy smile.gif

mes gi visos as manau rasem i Comenius kvalifikacijos kelimo kursus ar ne
tik as pati ismasciau kad kuri pilde sakykim i Cambridge tai ragas ,,,,,,, nes is mano pazistamu vis raso ir raso ten ir kaip nelaimi taip nelaimi
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2012 04 15, 22:32)
mes gi visos as manau rasem i Comenius kvalifikacijos kelimo kursus ar ne
tik as pati ismasciau kad kuri pilde sakykim i Cambridge tai ragas ,,,,,,, nes is mano pazistamu vis raso ir  raso ten ir kaip nelaimi taip nelaimi

as niekada nersiau i Cambridge, bet irgi nesu laimejusi, o taip noretusi, kazkaip si karta labai tikejausi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 13, 15:57)
Tos, kurios dirbate su SPARK vadovėliais, vienos dalies programą planavotės 1,5 metų (kaip kad rekomenduojama) ar ilgesniam laikui - 2 metams?

As su Spark 2 dirbu su septintokais, tai iseisim visa per siuos metus. Viena skyriu einam mazdaug menesi.
Papildyta:
QUOTE(mylima @ 2012 04 13, 21:08)
Dirbu su 1 ir 3 Spark`ais, planavau dirbti pusantrų metų, kaip kad rekomenduojama, bet matau, kad niekaip nespėsime. Su 8-okais spėsime išeiti 4 modulius, o su penktokais tik dabar pradėjome 4 modulį (nes jiems ir atostogų daugiau, ir šiaip silpnoki vaikai).

O jetau, ka jus ten taip ilgai krapstotes? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2012 04 14, 19:37)
Aš šiemet dirbu su SPARK 1 (5 kl.) ir su SPARK 2 (6 kl.). Abiejose klasėse šiemet susiplanavau po 4 modulius. Ir neapsirikau. Pats tas ir tai labai nėra kada tempti gumos. Vaikai silpnoki, be to ir klasės jungtinės. Iš pradžių maniau, kad kitais metais iki Naujų paimsim likusius 4 modulius, bet reiktų labai sutraukti medžiagą. Tad manau, likusius 4 modulius mokysimės visus ateinančius m. metus.
Papildyta:
Kad dabar dauguma užsienio autorių vadovėliai skirti 1,5 - 2 metams.

Tada as nesuprantu kaip mes taip sparciai dirbam biggrin.gif Vaikai turi nusipirke Workbookus, gramatikos pratimu atnesu as jiems pati. Bet as niekaip neisivaizduoju kaip galima per metus iseit tik 4 skyrius Sparko? Kiek jus savaitiniu pamoku turit?
Atsakyti
Labas dienas,
Pasidalinkit patirtimi - kokius vadovelius galima imti antrokams, turime tik č savaitines pamokas.Planuojame keisti - bet laaabai sudetinga isirinkti.. Aciu
Atsakyti
Antrokučiams labai neblogas "Family ir Friends". Pirmas savaites šiiurpau, nes metodika kitokia nei iki šiol kad dirbta su pradinukais (prieš tai turėjom Early school English", bet dabar- labai smagu. Smagiausia- kad yra visas packas prie jų( kortelės, plakatai, netgi programinė įranga), ir, kas, man lbiausiai patinka- labai detali mokytojo knyga su labai puikiais patarimais.

Atsakyti
Apie ja girdejau gerus atsiliepimus:)

QUOTE(Iganose1 @ 2012 04 16, 16:20)
Antrokučiams labai neblogas "Family ir Friends". Pirmas savaites šiiurpau, nes metodika kitokia nei iki šiol kad dirbta su pradinukais (prieš tai turėjom Early school English", bet dabar- labai smagu. Smagiausia- kad yra visas packas prie jų( kortelės, plakatai, netgi programinė įranga), ir, kas, man lbiausiai patinka- labai detali mokytojo knyga su labai puikiais patarimais.

Atsakyti
Apie 'Family and friends' ir aš girdėjau gerų atsiliepimų. Jų yra ir vyresniems.
Atsakyti
gal kas is jusu buvot spec pedagogikos ir psichologijos kvalifikacijos kelimo kursuose Katkaus gatveje? ar pabaigoje ju reikia laikyti egzamina? ar uzduoda kokiu nors rasto darbu?
Atsakyti
Leticija, tai gal tavo mokiniai gabūs ? O kaip paspartinti tempą, jei klasėje tik viena mokinė, kuri tikrai puikiai mokosi ir žinios ne tik epizodinės, o likusieji tikrai silpni vaikai - negana dar, kad sunkiai suvokia, įsisavina, bet dar ir lėti yra. Na, nesinori tik prabėgti.
Be to, mes ir workbooks, ir grammars turime.

Gal kiek ir greičiau pavyktų, bet kai silpnos klasės ir dar sujungtos ...

Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 16, 18:39)
Leticija, tai gal tavo mokiniai gabūs ? O kaip paspartinti tempą, jei klasėje tik viena mokinė, kuri tikrai puikiai mokosi ir žinios ne tik epizodinės, o likusieji tikrai silpni vaikai -  negana dar, kad sunkiai suvokia, įsisavina, bet dar ir lėti yra. Na, nesinori tik prabėgti.
Be to, mes ir workbooks, ir grammars turime.

Gal kiek ir greičiau pavyktų, bet kai silpnos klasės ir dar sujungtos ...

Viena klase stipresne, turim 4 pamokas, kita silpna, turim 3. Nezinau, kazkaip spejam iseiti viena skyriu mazdaug per menesi ar siek tiek daugiau nei per menesi. Gramatikai skiriam kokias 4-5 pamokas is kiekvieno skyriaus. Paskui jau jiem atsibosta tas pats per ta pati tuos gramatinius pratimus daryti. Per kitas pamokas skaitom, klausom CD, rasom zodziu testa, snekam kazka, writinga rasom. Bet as gal pati toks zmogus, kad nemegstu tempt gumos, esu labai konkreti.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 04 16, 12:46)
As su Spark 2 dirbu su septintokais, tai iseisim visa per siuos metus. Viena skyriu einam mazdaug menesi.
Papildyta:
O jetau, ka jus ten taip ilgai krapstotes?  biggrin.gif
Papildyta:
Tada as nesuprantu kaip mes taip sparciai dirbam  biggrin.gif Vaikai turi nusipirke Workbookus, gramatikos pratimu atnesu as jiems pati. Bet as niekaip neisivaizduoju kaip galima per metus iseit tik 4 skyrius Sparko? Kiek jus savaitiniu pamoku turit?

As jau buvau issigandusi, kad per sparciai einu. Su penktokais jau 7 skyriu Sparko imam. Ir dar vis jiems papildomai duodu ka nors. Tiesa pratybas tai svieciu, o diska naudojam pamoku metu.
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2012 04 16, 19:09)
gal kas is jusu buvot spec pedagogikos ir psichologijos kvalifikacijos kelimo kursuose Katkaus gatveje? ar pabaigoje ju reikia laikyti egzamina? ar uzduoda kokiu nors rasto darbu?

as buvau Klaipedoje, tai is pedagogikos liepe darba padaryt:)
Atsakyti