Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Sveikos.orejau paprasyt, gal kuri turi issaugojus koki darba, kuri reikejo padaryti per Specialiosios pedagogikos ir psichologijos kursus kai atestuojiesi:)
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 11, 08:35)
Iki kada reikia tą testą atlikti?

O mes nieko neorganizuojama, nes negavome jokios oficialios informacijos apie tai.

O mums data nurodyta-balandzio 25 diena.Niekas rinktis neleidzia....o uzduociu nauju niekur irgi nemaciau dar g.gif

Papildyta:
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 04 11, 16:19)
Sveikos.orejau paprasyt, gal kuri turi issaugojus koki darba, kuri reikejo padaryti per Specialiosios pedagogikos ir psichologijos kursus kai atestuojiesi:)

Man irgi reiketu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2012 04 11, 16:32)
O mums data nurodyta-balandzio 25 diena.Niekas rinktis neleidzia....o uzduociu nauju niekur irgi nemaciau dar g.gif

Papildyta:
Man irgi reiketu blush2.gif  4u.gif

na kai aš lankiau tuos kursus, tai tuos darbelius darėm seminaro metu... namo niekas nieko neuždavė... o ir tie darbai buvo juokingi
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 04 10, 20:57)
Dovesa, sveikinu  4u.gif
Su manim kursai susisiekė patys, prieš tai bendravom paštu, tik kad aš, pasirodo, buvau pražioplinus paraiškos išsiuntimo datą  doh.gif  Buvau išsigandus - kursuose sutarta, apgyvendinimo vieta rezervuota, o aš paraiškos net neišsiunčiau. Galvojau, bus blogai man, gausiu viską susimokėti, bet, ačiū dievui, viskas gerai baigėsi.
Dabar Comenius daugiašalį sėkmingai vykdom. Kovą grįžom iš Portugalijos. Įspūdžiai nuorodoje Portugalija

Tagre, Baltai pavydžiu bigsmile.gif Mano svajonė būsima wink.gif Kaip susiradai partnerius? Per etwinning?
Atsakyti
QUOTE(Sagittarius @ 2012 04 11, 17:36)
na kai aš lankiau tuos kursus, tai tuos darbelius darėm seminaro metu... namo niekas nieko neuždavė... o ir tie darbai buvo juokingi

mums reikia namuose padaryt.

1. PARENGTI ATMINTINĘ IR/AR REKOMENDACIJĄ, PRANEŠIMĄ, METODINIUS PATARIMUS SPECIALIOJO UGDYMO TEMATIKA
2. PARAŠYTI SPECIALIŲJŲ UGDYMO(SI) POREIKIŲ PATIRIANČIO MOKINIO PEDAGOGINĘ CHARAKTERISTIKĄ (panaudojant savąją patirtį mokinio poreikių pažinime ir specialiųjų bei pozityviųjų gebėjimų įvertinime: konkreti veikla, pasiekimai, rezultatai, dalyvavimas socialiniame gyvenime, neformalioje veikloje ir t.t.).

3. . ATVEJO ANALIZĖ. PASIDALINTI GERĄJA DARBO PATIRTIMI, UGDANT SPECIALIŲJŲ UGDYMO(SI) POREIKIŲ TURINČIUS MOKINIUS (aktyvieji metodai, IKT panaudojimas pamokose, išdirbta ugdymo/si strategija pamokoje, nauji ugdymo būdai ir metodai, vertinimo sistema, bendravimo ir bendradarbiavimo savita sistema ir pan.).

GAL TURIT KAS KA PANASAUS?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stazyte @ 2012 04 11, 18:41)
Tagre, Baltai pavydžiu  bigsmile.gif  Mano svajonė būsima wink.gif Kaip susiradai partnerius? Per etwinning?

Taip, per eTwinning. Bet rašiau kokius 5 (įskaitant ir paruošiamuosius) projektus doh.gif schmoll.gif , tai tik tą penktą patvirtino. Bet atsipirko - kaip koordinatorė vykstu į visas šalis, smagu, partneriai labai faini, išskyrus olandus, vaikai irgi labai patenkinti. Verta buvo vargti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 04 11, 17:48)
mums reikia namuose padaryt.
1.  PARENGTI ATMINTINĘ  IR/AR REKOMENDACIJĄ, PRANEŠIMĄ, METODINIUS PATARIMUS SPECIALIOJO UGDYMO  TEMATIKA
2. PARAŠYTI  SPECIALIŲJŲ UGDYMO(SI) POREIKIŲ PATIRIANČIO MOKINIO PEDAGOGINĘ CHARAKTERISTIKĄ (panaudojant savąją patirtį mokinio poreikių pažinime ir specialiųjų bei pozityviųjų gebėjimų įvertinime: konkreti veikla, pasiekimai, rezultatai, dalyvavimas socialiniame gyvenime, neformalioje veikloje ir t.t.).

3. . ATVEJO ANALIZĖ.  PASIDALINTI GERĄJA DARBO PATIRTIMI, UGDANT  SPECIALIŲJŲ UGDYMO(SI)          POREIKIŲ TURINČIUS MOKINIUS (aktyvieji metodai, IKT panaudojimas pamokose, išdirbta ugdymo/si strategija pamokoje, nauji ugdymo būdai ir metodai, vertinimo sistema, bendravimo ir bendradarbiavimo savita sistema ir pan.).
GAL TURIT KAS KA PANASAUS?smile.gif

ogo...mum nieko panašaus nereikėjo daryti...
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2012 04 11, 17:32)

Mums liepe pasirinkti data ir valanda, surasyti kiek vaiku laikys. Tai as rinkausi geguze ax.gif vis truputi toliau, o tai po iskaitos jie paskui mokytis nebenores
Atsakyti
QUOTE(AninaNina @ 2012 04 11, 15:57)
O as nelaimejau stipendijos... 3 karta siunciu. Ziuriu is kitos profesines m-klos net  skirta.

likimo drauges, as irgi trecia karta negavau-jau rankos svyra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 04 11, 21:50)
likimo drauges, as irgi trecia karta negavau-jau rankos svyra verysad.gif

Ir aš negavau schmoll.gif Siunčiau jau antrą kartą. Kažkaip manau, kad užsienio kalbų mokytojams neteikia prioriteto verysad.gif Gal ten reikia kokių draugų turėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 12 balandžio 2012 - 07:33
Del 10toku iskaitos, rekomendacijos: Kelt sistemoje 2012m. balandzio 23 bus ikelti testai, rekomenduojama atlikti testus per savaite nuo ju paskelbimo, svietimo skyriai metodoniu rateliu pirmininkai gali siulyti visoms mokykloms atlikti testus ta pacia diena. testas bus 1,5val. Jei musu rajono valdzia nenuspres kitos datos tai ir as Darysiu kokia 25 balandzio.Bus su kuo pasirati EVUTE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 04 12, 12:41)
Del 10toku iskaitos, rekomendacijos: Kelt sistemoje 2012m. balandzio 23 bus ikelti testai, rekomenduojama atlikti testus per savaite nuo ju paskelbimo, svietimo skyriai metodoniu rateliu pirmininkai gali siulyti visoms mokykloms atlikti testus ta pacia diena. testas bus 1,5val. Jei musu rajono valdzia nenuspres kitos datos tai ir as Darysiu kokia 25 balandzio.Bus su kuo pasirati EVUTE 4u.gif

Siandien gavom rasta, kad reiks daryti 24 diena anglu ir 25 rusu.
Atsakyti