Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(simoneta @ 2012 04 23, 12:30)
Mes siais metais pasiememe 11-oku B kursui New fast Class  knygas su elektroninem pratybom. Taciau elektronines pratybos nepasitesinimo, nes jie net nebande jungtis. Galbut su motyvuotais vaikais viskas pavyktu. Tad stai tokia patirtis.  4u.gif
Papildyta:
na gal jau kas mate 10-ku patikros uzduotis ir gali pasnibzdeti apie rasomuosius darbus ka nors  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Jau paskelbta, siandien ziurejau. Jauciu maniskiam rasyti seksis sunkiai, nes daugiausia laisku rasem draugui, o cia reiks rimciau rasyti. Bet zinute neturetu buti sunki.
Atsakyti
Pas mus apie 10-kų patikrą jokių žinių, kaip ir pernai. Ka-kokia mistika man... nesuprantu aš. schmoll.gif Vieni vykdo, kiti laukia ir nieko negauna. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 04 23, 14:51)
jau turim. antras laiskas pusiau formalus

o kam skirtas tas semi-formal laiskas?
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 04 23, 21:49)
o kam skirtas tas semi-formal laiskas?

pakviesti dalyvauti projekte kita mokykla ar klase, nelabai pamenu
Atsakyti
laba diena:) siuo metu studijuoju anglu filologija, planuoju rasyt kusini darba. mano tema "teaching academic writing", beda ta kad tema labai plati ir nelabai zinau kokia problema galeciau tirti. gal kas nors is jusu buvo susidures su panasia tema ir galetu ka nors man patart?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 04 23, 08:35)
Sveikos. Kas is jusu naudojates elektroniniais vadoveliais? Ir kokiais? Mes dabar turime rinktis naujus vadovelius ktiems metams ir neapsisprendziame kokius. smile.gif

Mes turime šiuolaikiškus vadovėlius, prie kurių yra ir e-variantas. Tačiau juo naudojase namuose savarankiškai tik motyvuota mergaitė.
Atsakyti
Kaip taisyti 10 kl. mokinių testus: nubraukti neteisingą ats. ir parašyti gerą, ar tiesiog šalia 0 taškų. O rašto darbą: tik pabraukti ar ir teisingai parašyti?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 24, 15:17)
O rašto darbą: tik pabraukti ar ir teisingai parašyti?

vaiko darbe taisyti klaidu negalima ( bent VE ) , parasteje rasote klaidos koda : pvz. sp- spelling , wo- word order ir t.t. Tasku suma rasote lenteleje .
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 04 24, 15:55)
vaiko darbe taisyti klaidu  negalima ( bent VE )  , parasteje rasote klaidos koda : pvz. sp- spelling , wo- word order ir t.t. Tasku suma rasote lenteleje .

Ir net klaidos pabraukti nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 24, 16:11)
Ir net klaidos pabraukti nereikia?

Jeigu , kaip VE , tai nereikia ir net negalima nieko taisyti , braukti mokinio darbe.
Atsakyti
Jei mokinys surinko mažiau nei 17 taškų, tai kokį lygį jis pasiekė?
Atsakyti
Gule, atlikote jau testą?
Tai gavote, ar patys pasiprašėte? biggrin.gif
O ką man daryti? unsure.gif sakyti kam nors, ar tylėti.
Tai tas testas privalomas, ar ne? kas atsakys? tongue.gif
Atsakyti