Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

as raudonai rasiau
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 04 25, 17:12)
as raudonai rasiau

Pirmas verintojas paprastai raso raudonai , o antras ( jeigu tok buna) - zaliai .....
Atsakyti
As irgi tada, dabar klausimas: klausimo uzduotyje vaikas parase 1 pratimo pirmas pretty good, o atsakyme it was pretty good, tai vertinu as 1 balu?ar neteisingas????
esme jie suprato, o va parase ne visa sakini?
Atsakyti
O kaip jus skaiciuojat trumpinius, pvz don't, I'm... kaip 1 ar kaip 2 zodzius?
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 04 25, 17:15)
As irgi tada, dabar klausimas: klausimo uzduotyje vaikas parase 1 pratimo pirmas pretty good, o atsakyme it was pretty good, tai vertinu as 1 balu?ar neteisingas????

Pirmoje uzduotyje svarbu "minti pagauti " , todel prirasyta, kad kalbos klaidos nevertinamos. Kitur irgi nevertinamos kalbos klaidos ( spelling , grammar ir t.t.) Sis testas yra visai kitokio pobudzio , negu VE , todel ir vertinimas "liberalesnis"
Atsakyti
QUOTE(jo-vita7 @ 2012 04 25, 16:19)
O kaip jus skaiciuojat trumpinius, pvz don't, I'm... kaip 1 ar kaip 2 zodzius?

kaip vieną
Atsakyti
Mergaitės, kurios dirba su Family and Friends - aš mat grįžtu po dekretinių ir su šiais vadovėliais nedirbus, tad turiu klausimą- kaip vertinti vaikus , jei nerašote pažymių? Kokia sistema? Iki penktadienio reikia viską susiruošti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 04 25, 17:15)

Vertinu esmę. Pas mane vienas parašė tik "Good". Daviau vieną balą.

Bet va kitame atsakyme parašė "About an hour and ten minutes". Kaip tokį vertinti? Valandą parašė, o minutės ne visai. Daviau 0,5 taško g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 04 26, 08:33)
Vertinu esmę. Pas mane vienas parašė tik "Good". Daviau vieną balą.

Bet va kitame atsakyme parašė "About an hour and ten minutes". Kaip tokį vertinti? Valandą parašė, o minutės ne visai. Daviau 0,5 taško  g.gif

0,5 tasko nera tokio vertinimo , nebent jums leidziama truputi "savivaliauti" bigsmile.gif ..... Mes rasom 0 , nes neatitinka atsakymo : 1,5 val // 1.30 ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2012 04 26, 09:46)
0,5 tasko nera tokio vertinimo , nebent jums leidziama truputi "savivaliauti"  bigsmile.gif  ..... Mes rasom 0  , nes neatitinka atsakymo : 1,5 val // 1.30 ir t.t.

Dėkui, kad paprotinai smile.gif Aš tiesiog nežinojau, kaip vertinti tokioje vietoje, tai ir primasčiau pati smile.gif
Atsakyti
Na va atrdo baigiau taisyti dar su kolege susibegusios pasiziuresim siaip daugiausiai surinko 35 taskus:(

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2012 04 26, 14:35)
Na va atrdo baigiau taisyti dar su kolege susibegusios pasiziuresim siaip daugiausiai surinko 35 taskus:(

keista, o pas mane maziausiai 35 surinko
Atsakyti