Tagre, tikrai labai idomu

Sveikos merginos, seniai aš čia buvau-tiesiog daaug darbo. Tagre-puikus foto reportažas. Aš kaip minėjau turim naują vadą, tai patikėkit visi beveik apsigyvenom mokykloj. Šiandien susirinkimas dėl audito, ryt-pusmečio aptarimas, dar šiandien per pertrauką rinkomes anglistai. Nu vienu žodžiu. Tik spėk suktis. Pildėm ir mes paraiškas dėl dalyvavimo Comenius. O kur dar pasiruošimas pamokoms-vizituos ir kreips ypatingą dėmesį uždavinių formulavimui. Kaip jūs sprendėt klausimą dėl sumažėjusio finansavimo-mum po vieną valandą visiems nuėmė+sumažino lėšas vadovėliams, seminarams (kiek priklauso finansuos, o toliau iš savų). Kolegė ir juokėsi, saako gausim mažiau, o iš mokyklos išeinam vėliau. Tai va, tokios naujienos.
Uzuojauta, mums irgi kirps per viska, bet nors audito tfu tfu tfu nezada:)
Laikomes:)
Laikomes:)
QUOTE(rutulux @ 2012 01 30, 18:06)
Sveikos merginos, seniai aš čia buvau-tiesiog daaug darbo. Tagre-puikus foto reportažas. Aš kaip minėjau turim naują vadą, tai patikėkit visi beveik apsigyvenom mokykloj. Šiandien susirinkimas dėl audito, ryt-pusmečio aptarimas, dar šiandien per pertrauką rinkomes anglistai. Nu vienu žodžiu. Tik spėk suktis. Pildėm ir mes paraiškas dėl dalyvavimo Comenius. O kur dar pasiruošimas pamokoms-vizituos ir kreips ypatingą dėmesį uždavinių formulavimui. Kaip jūs sprendėt klausimą dėl sumažėjusio finansavimo-mum po vieną valandą visiems nuėmė+sumažino lėšas vadovėliams, seminarams (kiek priklauso finansuos, o toliau iš savų). Kolegė ir juokėsi, saako gausim mažiau, o iš mokyklos išeinam vėliau. Tai va, tokios naujienos.
Mums karpo nuo kovo 1 dienos, visiems įvairiai, nuo daug ko priklauso, nuo 50 lt iki 250 mažės
Pas mus dar nekalbėjo apie apkarpymą arba aš negirdėjau

Sveikos, kolegės
Pamišimas kažkoks, kaip matau visur - vos ne gyvenam mokykloje
Gal kuri išbandėte http://www.forumeducation.net/2012/ ?
Galvoju, gal visai neblogas reikalas individualiam mokymuisi.
Pamišimas kažkoks, kaip matau visur - vos ne gyvenam mokykloje

Gal kuri išbandėte http://www.forumeducation.net/2012/ ?
Galvoju, gal visai neblogas reikalas individualiam mokymuisi.
QUOTE(TaGre @ 2012 01 30, 19:30)
Pas mus irgi garsiai dar nekalba, bet penktadieni bus posedis pusmecio pabaigimo proga tai jaučiu pradžiugins.

Pas mus rytoj pasitarimas, ka ir kaip, ir nuo ko mazins...ziauru, kai pagalvoji...

QUOTE(jugeta @ 2012 01 31, 19:26)
Ar vaziuosi? Mane irgi siandien sudomino .
QUOTE(simoneta @ 2012 01 31, 21:39)
O cia kas nori registruojasi? Ar turi buti kokiu nariu? O kaina?
QUOTE(simoneta @ 2012 01 31, 20:39)
Aš tai norėčiau.