Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Tagre, tikrai labai idomu thumbup.gif
Atsakyti

Sveikos merginos, seniai aš čia buvau-tiesiog daaug darbo. Tagre-puikus foto reportažas. Aš kaip minėjau turim naują vadą, tai patikėkit visi beveik apsigyvenom mokykloj. Šiandien susirinkimas dėl audito, ryt-pusmečio aptarimas, dar šiandien per pertrauką rinkomes anglistai. Nu vienu žodžiu. Tik spėk suktis. Pildėm ir mes paraiškas dėl dalyvavimo Comenius. O kur dar pasiruošimas pamokoms-vizituos ir kreips ypatingą dėmesį uždavinių formulavimui. Kaip jūs sprendėt klausimą dėl sumažėjusio finansavimo-mum po vieną valandą visiems nuėmė+sumažino lėšas vadovėliams, seminarams (kiek priklauso finansuos, o toliau iš savų). Kolegė ir juokėsi, saako gausim mažiau, o iš mokyklos išeinam vėliau. Tai va, tokios naujienos.
Atsakyti
Uzuojauta, mums irgi kirps per viska, bet nors audito tfu tfu tfu nezada:)
Laikomes:)

QUOTE(rutulux @ 2012 01 30, 18:06)
Sveikos merginos, seniai aš čia buvau-tiesiog daaug darbo. Tagre-puikus foto reportažas. Aš kaip minėjau turim naują vadą, tai patikėkit visi beveik apsigyvenom mokykloj. Šiandien susirinkimas dėl audito, ryt-pusmečio aptarimas, dar šiandien per pertrauką rinkomes anglistai. Nu vienu žodžiu. Tik spėk suktis. Pildėm ir mes paraiškas dėl dalyvavimo Comenius. O kur dar pasiruošimas pamokoms-vizituos ir kreips ypatingą dėmesį uždavinių formulavimui. Kaip jūs sprendėt klausimą dėl sumažėjusio finansavimo-mum po vieną valandą visiems nuėmė+sumažino lėšas vadovėliams, seminarams (kiek priklauso finansuos, o toliau iš savų). Kolegė ir juokėsi, saako gausim mažiau, o iš mokyklos išeinam vėliau. Tai va, tokios naujienos.

Atsakyti
Mums karpo nuo kovo 1 dienos, visiems įvairiai, nuo daug ko priklauso, nuo 50 lt iki 250 mažės
Atsakyti
Pas mus dar nekalbėjo apie apkarpymą arba aš negirdėjau g.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės
Pamišimas kažkoks, kaip matau visur - vos ne gyvenam mokykloje smile.gif
Gal kuri išbandėte http://www.forumeducation.net/2012/ ?
Galvoju, gal visai neblogas reikalas individualiam mokymuisi.
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 01 30, 19:30)
Pas mus dar nekalbėjo apie apkarpymą arba aš negirdėjau  g.gif

Pas mus irgi garsiai dar nekalba, bet penktadieni bus posedis pusmecio pabaigimo proga tai jaučiu pradžiugins. unsure.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

http://www.lakma.vpu...fresh_approach/
Atsakyti
Pas mus rytoj pasitarimas, ka ir kaip, ir nuo ko mazins...ziauru, kai pagalvoji... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 01 31, 19:26)

Ar vaziuosi? Mane irgi siandien sudomino .
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 01 31, 21:39)

O cia kas nori registruojasi? Ar turi buti kokiu nariu? O kaina?
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 01 31, 20:39)

Aš tai norėčiau. ax.gif
Atsakyti