Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(simoneta @ 2012 01 31, 20:39)
Ar vaziuosi? Mane irgi siandien sudomino .

man neišeis ax.gif turiu namie mažytę lėlytę 2.gif tai nuo didesnių kelionių reikia susilaikyti ax.gif

Pas jus užbėgu tik kai ką nors sužinau smile.gif nesinori, kad mane užmirštumėt mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(viltuse @ 2012 01 31, 21:32)
O cia kas nori registruojasi? Ar turi buti kokiu nariu? O kaina?

visi kas nori, nariams kaina pigesnė. Bet kainos neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 02 01, 14:03)
man neišeis  ax.gif  turiu namie mažytę lėlytę 2.gif tai nuo didesnių kelionių reikia susilaikyti  ax.gif

Pas jus užbėgu tik kai ką nors sužinau  smile.gif nesinori, kad mane užmirštumėt  mirksiukas.gif  smile.gif
Papildyta:
visi kas nori, nariams kaina pigesnė. Bet kainos neradau  g.gif

kad raso nemokamas
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 02 01, 12:12)
kad raso nemokamas

teisingai doh.gif http://www.upc.smm.lt/ tinklapyje rašė ax.gif
Atsakyti
sveikos visos! esu naujoke siame darbe ir labai noreciau jusu pagalbos ax.gif gal galite mane apsviesti kaip vyksta kenguros konkursas? visu kalbu vyksta vienu metu ir savose mokyklose prie kompiuteriu ar kaip:) blush2.gif
Atsakyti
Mums jau apkarpė nuo sausio. O nuo rugsėjo greičiausiai išvis uždaro. verysad.gif
Lyg nepergyvenu, bet turbūt viduje jaudulys ir nerimas yra. Nes kažo rankos tirpsta. unsure.gif Dar nesenatvė. biggrin.gif gal.
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2012 02 01, 19:22)
sveikos visos! esu naujoke siame darbe ir labai noreciau jusu pagalbos ax.gif  gal galite mane apsviesti kaip vyksta kenguros konkursas? visu kalbu vyksta vienu metu ir savose mokyklose prie kompiuteriu ar kaip:) blush2.gif

Aš atspausdinu ir jie daro , po to siunčiu paštu. Galima ir elektroniniu. Nepadedu ir netaisau, leidžiu naudotis žodynais.
Atsakyti
Sveikos gal galite pasakyti kaip tiksliai rašyti adresą, kai yra School Address Line 1 bei School Address Line 2.
Juos abu būtina užpildyti

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 02 01, 11:33)
man neišeis  ax.gif  turiu namie mažytę lėlytę 2.gif tai nuo didesnių kelionių reikia susilaikyti  ax.gif

Pas jus užbėgu tik kai ką nors sužinau  smile.gif nesinori, kad mane užmirštumėt  mirksiukas.gif  smile.gif

Jau pagimdei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 02 01, 20:51)
Jau pagimdei?  g.gif

Taip ax.gif bigsmile.gif rytoj mums jau savaitė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 02 01, 23:32)
Taip  ax.gif  bigsmile.gif  rytoj mums jau savaitė  bigsmile.gif

Ramiu nakteliu ir saldaus pienelo 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simoneta @ 2012 02 01, 21:25)
Ramiu nakteliu ir saldaus pienelo 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ačiū, ačiū ax.gif
Atsakyti
Aš atspausdinu ir jie daro , po to siunčiu paštu. Galima ir elektroniniu. Nepadedu ir netaisau, leidžiu naudotis žodynais.
[/quote]
o tos uzduotys internete pasirodo butent ta diena, kai yra skelbiama konkurso data? ar galima ir ne ta pacia diena issiusti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *magnifique*: 01 vasario 2012 - 22:54
QUOTE(jugeta @ 2012 02 01, 22:02)
Taip  ax.gif  bigsmile.gif  rytoj mums jau savaitė  bigsmile.gif

4u.gif Oi, kokios jau didelės mergaitės. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*magnifique* @ 2012 02 01, 23:53)
o tos uzduotys internete pasirodo butent ta diena, kai yra skelbiama konkurso data? ar galima ir ne ta pacia diena issiusti?

Galima, niekas labai nekontroliuoja.Jei paštu, tai geriau registruotą laišką, kad nepasimestų.
Papildyta:
Žiemužė atostogas neplanuotas padarė drinks_cheers.gif Kaip gerai, kad nėra vaikų, pusmečius tvarkomes, nereikia namo neštis . Pas mus šnd. šestokai ir septintokai atėjo, o didesniems per šalta buvo. biggrin.gif Rytoj gal visi susipras... tongue.gif
Atsakyti