Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Sveikos merginos:) reikia pagalbos 4u.gif reikia anglisko vertimo,padesit? Siuos zodzius: Pagausiu tave svajone smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onoff: 17 liepos 2012 - 23:25
Mylima buciau labai dekinga uz early school english 3 dali:))

aciuuuuu

QUOTE(mylima @ 2012 06 27, 21:03)
Turiu kasetes, bet su jomis nepatogu, tai kažkada iš kažkur parsisiunčiau failiuką, turiu kompe mokykloje. Jei kada rasiu ir naminiame kompe, pasiūlysiu, o jei ne, galėsiu pasiūlyti vasaros pabaigoje.

Atsakyti
merginos, jei kuri ka isgirsti kad kur nors reikia anglu mokytojos - duokit zinot!!!!! esu is kauno, bet tinka ir raudondvaris, karmelava, rokai, jauciu ir i jonava vaziuociau ar kaisiadoris, i kulautuva...na zodziu...toks gyvenimas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Deja deja Jonavoje daug anglistu be darbo ax.gif O kazkada anglu mokytojai visu mokyklu durys buvo atviros g.gif Pati dirbu rajono mokykloje, mokiniu ziauriai mazeja.Zodziu laiko klausimas kiek dar to darbo bus g.gif Man zinokit pikciausia kai dirba mokyklose pensininkai pasieme didziulius kruvius. Nors kruvi mazesni pasiimtu doh.gif Paburbejau biski blush2.gif
Tiesa kuo toliau tuo labiau isitikinu kad bent jau mano mieste viska lemia pazintys. Niekur konkursas neskelbtas o cia -sast ir naujas zmogus priimtas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvytei: 23 liepos 2012 - 09:52
Pas mus irgi katastrofiskai mazeja kruviai unsure.gif
Atsakyti
Visur kruviai mazeja, nes ir vaiku visur mazeja verysad.gif Nelinksma darosi kai pagalvoji kas bus po metu kitu
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2012 07 23, 09:50)
Deja deja Jonavoje daug anglistu  be darbo ax.gif O kazkada anglu mokytojai visu mokyklu durys buvo atviros g.gif Pati dirbu rajono mokykloje, mokiniu ziauriai mazeja.Zodziu laiko klausimas kiek dar to darbo bus g.gif Man zinokit pikciausia kai dirba mokyklose pensininkai pasieme didziulius kruvius. Nors kruvi mazesni pasiimtu doh.gif Paburbejau biski blush2.gif
Tiesa kuo toliau tuo labiau isitikinu kad bent jau mano mieste viska lemia pazintys. Niekur konkursas neskelbtas o cia -sast ir naujas zmogus priimtas

Na matai, cia tas per pazintis, kaip paziuresi. Dabar kai taip stipriai mazeja kruviai, jei man koks pazystamas pasiulytu papildomu valandu kokioj mokykloj, neatsisakyciau, manau, kad daugelis neatsisakytu biggrin.gif ir jau butu nebesvarbu ar pazystamas pasiule ar pagal skelbima atsirado darbas, svarbu darbas.
Atsakyti
Pas mus irgi žiauri situacija sad.gif.
Atsakyti
Visur baisi situacija, jau net bijau pagalvoti apie ateitį verysad.gif
Atsakyti
Dabar darzeliai perpildyti 2-3 m. vaikuciais, tai tikekimes, kad kai jie bus mokyklinio amziaus tevai ju neissives i uzsieni ir padetis pageres po keliu metu biggrin.gif
Atsakyti
tas tiesa 4u.gif Mano pacios pipiras gimes 2010 m.tai vos vietu i darzeli buvo.Tada gi labai geros ismokos buvo blush2.gif
Atsakyti
is tikruju tai nekokia situacija darosi o dar gasdina kad nebreiks 5000moytoju tik man idomu kiek ministerijoj sumazes tu klerku
ai noriu paklausti ar patiko Apple kursai pALANGOJE ar dave naudos pasidalinkit kuri buvot
Atsakyti